Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW 135i Coupe tunat de Hartge (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/91770-bmw-135i-coupe-tunat-hartge.html)

boy_wonder 23-09-08 12:30

BMW 135i Coupe tunat de Hartge

7 Attachment(s)
Tunerul german Hartge a lansat un nou pachet de tuning pentru modelul BMW 135i Coupe. Multumita imbunatatirii unitatii de control, 135i Coupe primeste in plus 44 cai putere, motorul twin-turbo de 3.0 litri dezvoltand acum nu mai putin de 350 cai putere si 480 Nm. Cu aceasta crestere de putere, 135i Coupe accelereaza acum de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde si atinge o viteza maxima de 280 km/h. Conform celor de la Hartge, aceasta crestere de putere nu afecteaza si consumul mixt, care la modelul standard se situeaza in jurul valorii de 9.2 litri.

In afara imbunatatirea performantelor, Hartge s-a ocupat si de modificarea aspectului si ofera un nou bodykit format dintr-o prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale, difuzor spate si eleroane pentru luneta si portbagaj. Aspectul agresiv al masinii este completat de jantele pe 20 inci incaltate cu pneuri Pirelli P-Zero Nero si garda la sol micsorata cu 25 mm. Alte modificari mai includ un nou sistem de evacuare, oglinzi din fibra de carbon si stickere cu Hartge. La interior, tunerul german ofera un nou volan si insertii din fibra de carbon. Pretul in Germania pentru HARTGE BMW 135i Coupe este de 48,162.14 Euro fara TVA.

allexutzzu 23-09-08 12:40

Re: BMW 135i Coupe tunat de Hartge

mi se pare cam slab pe suspensii...prea mult se lasa pe-o parte la curbe...in rest arata foarte bine!

cryssl 23-09-08 12:48

uh:lol: cred ca facea testul elanului...ca aspect e super fain..ca performante..da dar nu 100%

getedoi 23-09-08 13:00

yay...bravo Hartge. In sfarsit a reusit cineva sa aduca performantele seriei 1 la nivelul pretului.

THX-1 23-09-08 13:19

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 1771002)
mi se pare cam slab pe suspensii...prea mult se lasa pe-o parte la curbe...in rest arata doarte bine!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

herea_costin 23-09-08 13:31

Bai numai mie mie se pare ca masina asta este urata? Ma refer aici la seria 1 in general nu neaparat la versiunea celor de la Hartage, care apropo, au reusit sa puna niste jante .... hai sa le zic neinspirate.

badeaboy_jr 23-09-08 13:38

De la 0 la 100 in 4.8, exact ca M3. Nu e rau pt mititica.

fokerix 23-09-08 14:00

nici eu nu sunt convins in privinta jantelor......e cam impopotzonata masina...de performante nu zic nimic:-)

adrian_tl30 23-09-08 14:16

... nu e chiar la fel de frumoasa ca un m3 dar ... merge si asta

KillYourSelf 23-09-08 14:58

arata super bine...suficient pentru o buburuza :D :peace:

Cataaa_ 23-09-08 15:02

jantele alea lasa de dorit :) insa per total e superb :) ce pot sa zic ... seria 1 coupe e noul urs :X

shpeedy 23-09-08 15:09

Intr-adevar e cam impopotzonata, dar din spate mi se pare ca arata bine, cu cele 4 tevi de esapament ... Baby M3.

Marius_mym89 23-09-08 15:51

nu prea mi-a placut niciodata seria 1 mai ales partea frontala....si nici asta nu ma da pe spate dar ...ca performante....:love:

z3r0m3CSL 23-09-08 15:54

Body kitul imi plac da gentile nu, si de performante ce sa mai zic ....

blowwind 23-09-08 16:27

Quote:

Originally Posted by z3r0m3CSL (Post 1771375)

mi-e a-mi place pozele :D:D

stecherro 23-09-08 17:45

scularaie :D.....e e30 versiunea noua....abia astept sa fie si la noi pline streazile de ele..e draguta masinuta!de motorizare nici nu mai zic nimik pt k nu are rost:D

SV25MBN 23-09-08 17:53

135i`u e cel mai puternic motor care il poti pune pe cel mai mic model BMW, si chiar si stock nu are performante de neglijat. Cu tuningul facut de Hartge..arata bine asta mica. As renunta la stickere totusi.

Claw166 23-09-08 19:22

superba si stock,ce sa mai zic de bijuteria asta ??? :D Nu stiu de ce cand vad 135i,imi place sa cred ca a reinviat ursuletzul din anii `80
P.S.: Mai bine lasau emblemele originale BMW ;)

allexutzzu 23-09-08 19:59

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1771081)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ce e asa de ras??

Ingerasul99 23-09-08 20:37

e mult prea criminal , de ce se lasa asa de mult la curbe?

adrian2008 23-09-08 21:11

f fasneata,sexy back:D:D:D

83 kys 23-09-08 21:56

ia uite unde era noul ursulet,super masina cu toate ca pare ca nu are stabilitate in curbe

smc07 24-09-08 01:05

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 1771831)
ce e asa de ras??

De ras era remarca ta si a lui Ingerasul99.
Crezi ca poti stii la ce viteza s-a luat curba aia? Putea sa fie la 100 km/h sau la fel de bine la 200 km/h. Ia zi tu acu, cand se lasa masina mai mult?
Si poate a fost facuta nu ca sa ne arate cat de moale e suspensia, ci din pur simt artistic, fiindca din cate imi mai aduc eu aminte o imagine amplasata pe diagonala ( sau cel putin, inclinata) inspira dinamism. Uita-te si la reclamele pentru autoturisme si ai sa vezi ca multe ofera unghiuri inclinate cand se filmeaza masina.

Asa ca pana nu ai sa conduci masina aia, nu ai cum sa spui ca are suspensia moale, sau ca se lasa prea mult in curbe. ;)

THX-1 24-09-08 10:35

Quote:

Originally Posted by z3r0m3CSL (Post 1771375)

GEÁNTĂ, genţi, s.f. Obiect din piele, din pânză, din material plastic etc. de formă dreptunghiulară, având în interior una sau mai multe despărţituri, care serveşte la transportarea cu mâna a unor acte, cărţi, caiete etc.; servietă. ♦ Poşetă. – Din tc. çanta

JÁNTĂ, jante, s.f. Partea exterioară periferică a unei roţi de autovehicul, de bicicletă etc., construită astfel încât să permită montarea pe roată a unui pneu.

Sursa: DEX '98 :!:

getedoi 24-09-08 10:55

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1772930)
GEÁNTĂ, genţi, s.f. Obiect din piele, din pânză, din material plastic etc. de formă dreptunghiulară, având în interior una sau mai multe despărţituri, care serveşte la transportarea cu mâna a unor acte, cărţi, caiete etc.; servietă. ♦ Poşetă. – Din tc. çanta

JÁNTĂ, jante, s.f. Partea exterioară periferică a unei roţi de autovehicul, de bicicletă etc., construită astfel încât să permită montarea pe roată a unui pneu.

Sursa: DEX '98 :!:

daca ai folosi o sursa mai noua de '98, ai observa ca acum nu se mai zice janta/jante. acum se foloseste forma janta/geanta/genti/jenti/jenturi/jente :lol:

mad_aurel 24-09-08 11:40

eu zic, ca arat bine, si este chiar capabila ca performante, dar intradevar jantele nu se potrivesc deloc.....

herea_costin 24-09-08 12:46

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1772615)
De ras era remarca ta si a lui Ingerasul99.
Crezi ca poti stii la ce viteza s-a luat curba aia? Putea sa fie la 100 km/h sau la fel de bine la 200 km/h. Ia zi tu acu, cand se lasa masina mai mult?
Si poate a fost facuta nu ca sa ne arate cat de moale e suspensia, ci din pur simt artistic, fiindca din cate imi mai aduc eu aminte o imagine amplasata pe diagonala ( sau cel putin, inclinata) inspira dinamism. Uita-te si la reclamele pentru autoturisme si ai sa vezi ca multe ofera unghiuri inclinate cand se filmeaza masina.

Asa ca pana nu ai sa conduci masina aia, nu ai cum sa spui ca are suspensia moale, sau ca se lasa prea mult in curbe. ;)

Sper ca nu vorbesti serios...
Suspensiile au un prag de tensiune care daca este atins, nu mai conteaza viteza, ele fiind complet tensionate. Cu alte cuvinte ... daca suspensia se lasa pana nu mai poate la 100 la ora ce vrei sa se mai lase la 200? Sa nu mai spun ca iti doresc numai tie sa iei virajul ala cu 200 la ora :lol: Apoi simtirile tale artistice te induc in eroare... asta e o masina de strada nu de circuit, si este normal sa aiba o garda la sol maricica si suspensii civilizate, motiv pentru care se lasa atat de mult in curba aia. Iar conform tot simtirilor artistice te intreb daca ai cumpara un supercar (sa zicem) care se lasa intr-o curba ca un logan (tot sa zicem)... sau ai considera asa... un cliseu artistic.

THX-1 24-09-08 12:52

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 1772974)
daca ai folosi o sursa mai noua de '98, ai observa ca acum nu se mai zice janta/jante. acum se foloseste forma janta/geanta/genti/jenti/jenturi/jente :lol:

....inclusiv gienti,nu?...sursa DEX-ul tarano-cocalaresc '08

norbi_bidi 24-09-08 15:39

splendid :)

eqilibruee 24-09-08 18:00

janta ., jenti , simtz artistic, neartistic, un lucru e clar o gramada de cai pe o ghighilice de masina=> belea mare

smc07 24-09-08 22:43

Quote:

Originally Posted by herea_costin (Post 1773136)
Sper ca nu vorbesti serios...
Suspensiile au un prag de tensiune care daca este atins, nu mai conteaza viteza, ele fiind complet tensionate. Cu alte cuvinte ... daca suspensia se lasa pana nu mai poate la 100 la ora ce vrei sa se mai lase la 200? Sa nu mai spun ca iti doresc numai tie sa iei virajul ala cu 200 la ora :lol: Apoi simtirile tale artistice te induc in eroare... asta e o masina de strada nu de circuit, si este normal sa aiba o garda la sol maricica si suspensii civilizate, motiv pentru care se lasa atat de mult in curba aia. Iar conform tot simtirilor artistice te intreb daca ai cumpara un supercar (sa zicem) care se lasa intr-o curba ca un logan (tot sa zicem)... sau ai considera asa... un cliseu artistic.

1. "Sa zicem" era si la mine cand am dat cifrele alea, respectiv 100 si 200 km/h. Nu trebuia sa le iei ca atare.

2.Asta cu suspensiile nu o stiam. MEA CULPA

3.Aia o fi masina de strada da` locatia era un circuit.

4.Poate sa se incline si ca loganu` daca scrie BMW pe el e bun pentru mine. Si nu sunt cocalar ca sa zic ca exista doar BMW si Mercedes pe lumea asta. Sunt doar gusturile mele.

5.La faza cu simtu artistic si plasarea pe diagonala m-ai inteles gresit. Era vorba de unghiul la care e plasata masina in cadru, deci diagonala cadrului pozei. Si vorbeste cu un profesor de desen sau vreun artist plastic si ai sa vezi ca asa e.

Str33tRaid3r 24-09-08 23:37

bine spui smc-ule;toti se dau stiutori la masini si daca ii pui sa schimbe o roata habar nu au! cu tot respectul dar uni din cei de pe forum chiar sufera de plictiseala sau pur si simplu nu agreeaza marca BMW de posteaza tot felul de comennt-uri pe care nici nu le inteleg! toate cele bune!

mario79 25-09-08 10:59

supeeerb, de asta imi plac mie cei de la BMW, totdeauna tintesc perfectiunea, pe cand alte marci de clasa doar se gandesc la perfectiune.

herea_costin 25-09-08 12:17

Quote:

Originally Posted by Str33tRaid3r (Post 1774471)
bine spui smc-ule;toti se dau stiutori la masini si daca ii pui sa schimbe o roata habar nu au! cu tot respectul dar uni din cei de pe forum chiar sufera de plictiseala sau pur si simplu nu agreeaza marca BMW de posteaza tot felul de comennt-uri pe care nici nu le inteleg! toate cele bune!

Tu chiar crezi ca sunt un idiot? Tu crezi ca mi-am propus sa fiu un activist anti BMW? Nu fi copil ... marcile de masini nu sunt o religie, iar daca ar fi eu unu ma declar ateu.:lol:
Referitor la schimbatul rotilor si lipsa de habar... iti propun sa te potolesti cu afirmatiile jignitoare si flame-urile ca o iei pe aratura. Nu fi frustrat ...
Apoi daca nu intelegi commenturile de ce nu le citesti de mai multe ori pana te prinzi? ti se pare normal sa te bagi intr-o discutie daca nu stii despre ce se vorbeste?:???:
Revenind la incadraturi... stiu ce inseamna o compozitie cadru si stiu iar dimanica imprimata prin tilt a vectorilor de directie. Lucrez in domeniu atat video cat si foto, design grafic, vfx etc. Vrei sa dezbatem subiectul iti dau un mes pentru ca discutiile nu-si au locul aici. Am inteles perfect ce ai vrut tu sa spui, numai ca, nu cred sa ai dreptate de data asta.;)

El_Nino 25-09-08 14:45

Mie unul mi se pare superba din toate punctele de vedere......mai ales performantele...se apropie de M3..:)

Cozmescu-Alin 25-09-08 18:25

Quote:

Originally Posted by KillYourSelf (Post 1771269)
arata super bine...suficient pentru o buburuza :D :peace:

Daca acest Bmw este o buburuza eu imi tai Pl:) Scuze de exprimare

ON Topic O masina frumoasa:) dar care nu isi merita bani:)

Claw166 25-09-08 18:36

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 1775952)
Daca acest Bmw este o buburuza eu imi tai Pl:) Scuze de exprimare

ON Topic O masina frumoasa:) dar care nu isi merita bani:)

si eu ... :lol:

twk4fun 25-09-08 18:37

Asta sa fie oare noul urs?

herea_costin 25-09-08 19:16

Quote:

Originally Posted by twk4fun (Post 1775977)
Asta sa fie oare noul urs?

nu cred man... e prea scumpa... si totusi ursul a fost urs prea multa vreme si tot va mai fi... nu cred ca un remake poate inlocui "usul".

PS.Avea un vencin al meu un urs de vanzare... off ce am regretat ca nu l-am luat... galben, pachet opric M si bodykit custom... stie cineva pe ce maini a incaput?

Cataaa_ 25-09-08 20:06

lasa frate ca si ursu cand a aparut era scump ... ca orice bmw :)

ursu simbolizeaza motor mare pus pe masina mica cu tractiune spate ... :P exact ce are noul seria 1

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning