Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   UGA... orice masina pana in 350cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/9175-uga-masina-pana-350cp.html)

UGA 26-10-05 20:02

UGA... orice masina pana in 350cp

Pentru cei curiosi e vorba de o cursa de la 50-60km/pana la210-220km/
Prima persoana sper ca ramane Tom asa cum a promis.... dupa ce modifica subaru.... Start de pe loc poate la anul cand o sa ma si eu treapat 1 \"utila\"

radu_lkv 27-10-05 23:03

pana e gata masina mea(atunci chiar vreau sa ne jucam un pic :wink: ), ma dau eu cu tine, dar cu o mica modificare, ca sa fiu sigur ca nu ai sanse :twisted: :twisted: :twisted: :
ce zici sa ne dam invers: 220-210km/h - 50-60km/h
:lol: :lol: :P :wink:

acum serios...macar sa te dai cu tom zi de fatza cu mine sa ma mai distrez si eu!

STIprdr 28-10-05 00:29

n/a

de ce vreti sa ma omorati? :( radu poate ne dam si de pe loc sapt viitoare !

radu_lkv 28-10-05 00:37

Re: n/a

Quote:

Originally Posted by \"STIprdr\"
de ce vreti sa ma omorati? :( radu poate ne dam si de pe loc sapt viitoare !

nu are \"ticalosul\" diferentialul autoblocant gata pana atunci :lol: :lol:

radu_lkv 28-10-05 00:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
pana e gata masina mea(atunci chiar vreau sa ne jucam un pic :wink: ), ma dau eu cu tine, dar cu o mica modificare, ca sa fiu sigur ca nu ai sanse :twisted: :twisted: :twisted: :
ce zici sa ne dam invers: 220-210km/h - 50-60km/h
:lol: :lol: :P :wink:

acum serios...macar sa te dai cu tom zi de fatza cu mine sa ma mai distrez si eu!

am uitat sa precizez ca ma dau cu masina lui taica-meu ca aia are frane mai bune :lol: :lol:

UGA 28-10-05 10:39

Radu la franare nu ma bag... oricum ne rupe Tom cu BREMBO!
Tom e un baiat finut si ne face sa ne simtim bine dar cine stie cat \"dopeaza\" agregatu de nici din mers nu-i mai pot face nimic
La Craiova m-a batut....... a naibi plecare.......... Asa ca vreau sa i-mi iau revansa chiar daca e din mers .........

EVOLUTION8 28-10-05 12:54

Andrei poate vrei cu Supra ??
Ce zici ?

UGA 28-10-05 19:10

CU PLACERE MAI ALES CA SOFERUL MI SE PARE DE TREABA ASA CA ....
NU POT DECAT SA PIERD SAU SA CASTIG...... MAI DEGRABA SA PIERD..DAR VAD SI EU O DIFERENTA...... PANA ACUM DIN MERS DOAR M5 UEX SI INCA CINEVA M-AU BATUT DIN MERS DAR A SPUS SA TIN PENTRU MINE......ORICUM E PREA TARE PT MASINILE DE AZI DE LA NOI DIN TARA....

radu_lkv 28-10-05 19:53

andrei, uita-te la semnatura lui evolution8 ca e un link, ia de acolo filmul ala..e super tare :wink:

EVOLUTION8 29-10-05 10:10

Bafta Multa AZI pe Baneasa.
Sa le arati la baieti Kadett Power :twisted:

SpeedeR 29-10-05 15:15

cu mine t dai de pe loc? :D
k altfel nu e fun..... :roll:

UGA 29-10-05 19:18

Nu stiu cine esti dar pot sa zic ca DA ,cursele din mers se adresau celor cu M3 subaru..... carora nu le pot face fata la start datorita lipsei de aderenta...

im570rm 03-11-05 12:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
cu mine t dai de pe loc? :D
k altfel nu e fun..... :roll:

ce-ai frate te doare capu?Sau vrei sa se dea el in mansalier si tu cu fatza?Poate asa ai avea vreo sansa.

SpeedeR 03-11-05 13:12

vreau doar sa ma dau sa vad si eu kadett power :D
nu am zis k ma dau sa si castig :lol: :lol:

UGA 07-11-05 11:32

MA ASTEPTAM LA MAI MULTI DORITORI... PACAT... E INTERESANT DE AMBELE PARTI...INDIFERENT CINE CASTIGA SAU PIERDE....

IMPORTANT ESTE SA STI SA PIERZI

radu_lkv 07-11-05 13:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"UGA\"
MA ASTEPTAM LA MAI MULTI DORITORI... PACAT... E INTERESANT DE AMBELE PARTI...INDIFERENT CINE CASTIGA SAU PIERDE....

IMPORTANT ESTE SA STI SA PIERZI

vei mah !!! i-ai speriat pe toti!!! ce sa-ti fac? :lol: :lol: :lol: :lol:
mai lasa-i si pe ei sa castige, un blat ceva, lasa-te invins, ca nu mai vrea nimeni sa se joace cu tine .... :lol: :lol:

SV-05-YBG 07-11-05 15:15

Daca ai rabdare pana in primavara ma dau eu cu tine. Nu am avut timp sa ma uit exact ce masina ai dar accept provocarea.

MOARTEA330ci 07-11-05 19:25

De mine ai cam uitat, nici o problema eu oricum te astept sa ma onorezi cu prezenta :D

UGA 09-11-05 11:54

...... Ce voce placuta senior DEATH.... nu v-am uitat... astept cu placere ziua in care vei fi 330 TURBO...... sper sa nu fiu dezamgit de....... mine
Pentru cei care nu stiu masina este un amarat de opel kadett 2.0l...... turbo

ono41 11-11-05 00:41

Re: UGA... orice masina pana in 350cp

Quote:

Prima persoana sper ca ramane Tom asa cum a promis.... dupa ce modifica subaru.... Start de pe loc poate la anul cand o sa ma si eu treapat 1 \"utila\"

Am auzit de masina ta numai vorbe bune, felicitari, , hai k ma bag si eu, cand vrei sa vedem cum e?.

maryo 11-11-05 09:20

Am vorbit cu Andrei si m-a rugat sa scriu eu in locul lui...
Acum are radiatorul de la masina spart-cum rezolva problema accepta provocarea cu mare placere.
Toate bune!
salut!

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Quote:

Am auzit de masina ta numai vorbe bune, felicitari, , hai k ma bag si eu, cand vrei sa vedem cum e?.

SEBASTIAN 11-11-05 17:37

Quote:

Quote:

Va fi lupta stransa pana pune Ono motorul de 2650cmc pe Subaru.

UGA 11-11-05 20:04

Am vazut subaru lu Ono si se misca bine.... asa cum a scris si Mario pe Baneasa am spart Radiatorul...nu merge de orice fel asa ca cum fac rost de altul ....Oricum abia astept sa vad daca fac impresie buna cu Subaru tau... Multumesc Sebi pentru faptul ca ne-ai acordat la amandoi o sansa....

SEBASTIAN 11-11-05 23:38

Re:

Quote:

Am vazut subaru lu Ono si se misca bine.... asa cum a scris si Mario pe Baneasa am spart Radiatorul...nu merge de orice fel asa ca cum fac rost de altul ....Oricum abia astept sa vad daca fac impresie buna cu Subaru tau... Multumesc Sebi pentru faptul ca ne-ai acordat la amandoi o sansa....

asa sunt eu realist si echidistant insa unii se supara din cauza acestei trasaturi de caracter a mea.
Radiator iti recomand de Cielo, e cel mai bun, mare subtire, excelent.

UGA 13-11-05 16:46

Am sa iau in calcul si varianta ta Sebi..oricum am hotarat sa schimb intercoolaru' cu unul mai adecvat...oricum vremea de afara nu permite nici o \"intrevedere\" Sper sa nu dea zapada....... ca altfel ii accept provocarea lui Ono...dar cu SANIA

ono41 13-11-05 17:22

Re:

Quote:

Am sa iau in calcul si varianta ta Sebi..oricum am hotarat sa schimb intercoolaru' cu unul mai adecvat...oricum vremea de afara nu permite nici o \"intrevedere\" Sper sa nu dea zapada....... ca altfel ii accept provocarea lui Ono...dar cu SANIA

Loool, cu sania nu am nici o sansa. :D

aviator 13-11-05 19:34

Re:

Quote:

Quote:

Loool, cu sania nu am nici o sansa. :D

Cine are un ren castiga!

UGA 14-11-05 09:30

Saptamana asata cu putin noroc poate \"ies\" a aer......

Important este sa sti sa pierzi

slkamg 16-11-05 11:23

CORSA C20LET :lol:

sevi 18-11-05 20:17

Exista si corsa dar nu are cum sa puna la asfalt toti cp si pierde si la a3a. Din pacate... :oops:

UGA 19-11-05 16:46

Daca zici ca exista si o corsa LET as fi curios sa o vad...si la Kadett am probleme cu aderenta la a 3-ia....dar nu o calc niciodata brusc pana la fund....nu pot merge drept cu ea daca fac asta...asa ca usor cu caii.......

Important este sa sti sa pierzi

omuliber 19-11-05 18:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
Exista si corsa dar nu are cum sa puna la asfalt toti cp si pierde si la a3a. Din pacate... :oops:

Exista diferential autoblocant si slick-uri.

SEBASTIAN 19-11-05 23:20

Diferential autoblocant cu grad mare de blocare, iar slickurile fac minuni, chiar si pe 4x4, este incredibil.

radu_lkv 20-11-05 03:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Diferential autoblocant cu grad mare de blocare,.

renteaza numai daca tii masina doar pt 400 m, altfel, risti sa nu mai iei viraje la mai mult de 40km/h ;)
si nu cred ca e cazul lui andrei :)

UGA 12-12-05 19:08

Din pacate masina nu este inca gata...poate nu o prinde prima zapada in garaj......scuze celor care ma \"asteptau\".......

important este sa sti sa pierzi

gentoiu 12-12-05 19:11

Re:

Quote:

Din pacate masina nu este inca gata...poate nu o prinde prima zapada in garaj......scuze celor care ma \"asteptau\".......

important este sa sti sa pierzi

Dar mai important e sa castigi.

UGA 12-12-05 19:21

.......da...dar atunci cand castigi e usor....cand pierzi nu stiu cati intind mana sportiv....despre asta era vorba......

bogdanRS 12-12-05 20:10

daca e gata de sarbatori, da un semn ca sunt curios sa vad cum stam...eu sunt acasa pana pe 2 ianuarie

Danny-future STN 13-12-05 19:35

O masina pana in 350 de cai (chiar mult mai putin) a fost calibra rosie din craiova (ZUM)......a fost cu start de pe loc , din miscare nu vreau sa ma pronuntz, decat sa zic vreo prostie .....
Bafta cu masina , oricum e impresionanta !!!
Pe 18 decembrie te vedem ???

STIprdr 14-12-05 03:24

n/a

ce faci uga cum iti merge masina cand e gata? poate ne dam si noi cand e gata ca ma rog ai vazut ce a crescut pe la mine ( din mers ca sa am si eu sansa sa imi iau revansa :D ) ne mai auzim noi la tel papa

All times are GMT +2. The time now is 09:30.

- Copyright 2026 4Tuning