Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Lancia Ypsilon Versus va debuta la Paris (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/91687-lancia-ypsilon-versus-debuta-paris.html)

boy_wonder 22-09-08 18:59

Lancia Ypsilon Versus va debuta la Paris

4 Attachment(s)
Lancia a facut echipa cu Versus, un brand din Grupul Versace, si a creat Lancia Ypsilon Versus, model care va debuta in luna octombrie la Salonul Auto de la Paris. Editia limitata Ypsilon Versus va fi construita in doar 500 de exemplare si va beneficia la exterior de o culoare speciala Bronzino Bronze, un acoperis cu logo-ul Versus si finisaje in culoarea bronz pentru grila, manerul portierelor si jantele din aliaj pe 16 inci. La interior, editia limitata beneficiaza de o tapiterie din piele brodata cu logo-ul Versus si insertii in culoarea bronzului.

cryssl 22-09-08 19:04

Re: Lancia Ypsilon Versus va debuta la Paris

toti s'au apucat sa cante si sa faca masini :| ce aiurea e..nu'mi place

UNLORD 22-09-08 19:10

Pt pipitele proaste pe care le vezi incruntate dupa vitrinele cafenelelor de fitze din Bucuresti (desi multe din ele prefera masini 4x4 ca deh, se simt mai in siguranta).

83 kys 22-09-08 20:02

nu m-as vedea in masina asta

allexutzzu 22-09-08 23:20

trompete pentru fete :-)

ionut_cluj 22-09-08 23:38

O armata de profesionisti deasupra mea.
Cand facea Lancia masini niciunul dintre noi nu eram in plan sa fim conceputi. Ypsilon este singura minicar premium disponibila pe piata. Deosebit de frumoasa, laudata in toate articolele in care a fost prezentata, dar pentru piata autohtona populata in mare parte de experti auto se pare ca nu e indeajuns de buna. Felicitari, baieti!

22VIN 22-09-08 23:42

ypsilon e o masina originala, unica. poate de-aia nu le place, ionut, din cauza ca nu arata ca un polo tdi:))
e super masinuta, iar tapiteria e superba.

UNLORD 23-09-08 19:48

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1770155)
O armata de profesionisti deasupra mea.
Cand facea Lancia masini niciunul dintre noi nu eram in plan sa fim conceputi. Ypsilon este singura minicar premium disponibila pe piata. Deosebit de frumoasa, laudata in toate articolele in care a fost prezentata, dar pentru piata autohtona populata in mare parte de experti auto se pare ca nu e indeajuns de buna. Felicitari, baieti!

Cred ca Mini e singura masina premium din clasa. Iar Lancia atat de apreciata a fost incat a fost un esec comercial de proportii!

ionut_cluj 23-09-08 21:00

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1771795)
Cred ca Mini e singura masina premium din clasa. Iar Lancia atat de apreciata a fost incat a fost un esec comercial de proportii!

Mini nu e premium.
Esec de proportii? Daca era esec "de proportii" nu mai exista de mult. Lancia a suferit la fel ca restul marcilor din grupul Fiat in anii 90 din cauza lipsei fiabilitatii, dar esecul asta de proportii inca are cea mai de succes masina de raliuri din istorie si unele dintre cele mai dorite modele de colectie. Ah, si noua Delta e laudata de toata lumea. Esec de proportii...

adrian2008 23-09-08 21:22

f eleganta,dar mi se pare mai mult pt femei...

norbi_bidi 24-09-08 15:41

mda... dupa cum se vede... e pentru "femei"...

Sasha 24-09-08 15:58

e pt femeia din tine =))

JunKer_hP 24-09-08 16:06

sincer nu-mi prea place...poate fetelor:D

coty_tey 07-10-08 13:15

copie fidela

ionut_cluj 09-10-08 00:29

Quote:

Originally Posted by coty_tey (Post 1796823)
copie fidela

copie dupa ce?

r4mp 09-10-08 01:01

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1773465)
e pt femeia din tine =))

:-) si pt baietii din voi exista si momo design

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1799888)
copie dupa ce?

.... n-ai cu cine..:oops:

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning