![]() |
Dacia Logan - Virtual Tuning
Aici puneti pozele voastre.
Aici puteti face comentarii asupra lucrarilor. |
1 Attachment(s)
loganu meu astept comentarii
|
Re:
Quote:
garda trebuia coborata .... mult... asa pare o carutza spoileru fata e stramb si prea mare pentru kitul/aspectul caroseriei pragul nu prea se vede, l-ai ascuns .. de fapt se vede...dar e cam urat si nici nu vine bine umbre .......... Cam atat la masina ta :wink: |
ms o sa tin minte data viitoare :oops: o intrebare de ce desaturate la jenti sunt prea stralucitoare ?? sau de ce ?
|
desaturate pentru ca sa nu mai se vada pe janta culorile(reflectarea culorilor) de pe fosta imagine
altfel spus .. sa fie curata :) bafta ! |
1 Attachment(s)
no comment 8)
|
1 Attachment(s)
comentarii inafara de chestia cu plafonu masini sin spate am uitat sa selectez si acolo da se rezolva si aia curand .....
|
1 Attachment(s)
loganul meu!stiu k am o mie de defecte da....asta e invatz si eu!
|
Re:
Quote:
unghiurile sunt bune si grila arata original. Pacat de calitate |
1 Attachment(s)
:o West Coast Design arunca in lupta acest LOGAN :o a 15 mea lucrare in VT .... nici nu visez sa castig dar sper sa placa privirilor si un loc in primi 5 m-ar multumi pe deplin sincer :roll: :arrow: stiu ca am jantele de tot ***-ul dar de unde altele k ironia sortii Shantzu a pus aceleasi jante k mine ..... si mai este o BUBA mare Eleronul care este aiurea rau nu se vede prin geamul lateral
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
loganul meu :(
parerile voastre ca pe a mea o stiu :D |
astept listaa
2 Attachment(s)
Frate vreau sa stiu ce am gresit la loganurile astea 2 :))
|
Re:
Quote:
|
Re: astept listaa
Quote:
|
1 Attachment(s)
spune-ti cu ce am gresit!! sunt incepator :D
|
1 Attachment(s)
astept pareri :D
|
1 Attachment(s)
io astept critici
|
Criticile le veti afla dupa terminarea concursului
|
Re: astept listaa
Quote:
|
Re:
Quote:
|
re
xxdadixx zimi si alte defecte la masina mea nu numai ca te-a deranjat ca ti-am luat farurile d p fiat :)).pls Am postat ca ASTEPT O LISTA CU GRESELI :))
Sorry n-am timp! Roaga-te de altcineva. Greselile ti le vezi si simplu doar tre sa te gandesti... Bah arata real prostia aia ce am pus-o etc >>> XxDADIxX |
Pai e logic mey
Dupa ce concursul se va termina .. atunci.. cand nu mai poti modifica nimic la lucrarea ta .. atunci vei afla criticile :twisted: |
1 Attachment(s)
din greseala am pus masina si la chalenges sa vezi ce-or sa rada
|
1 Attachment(s)
In cinstea lu kickass si loganu ala bestial :yikes: :peace: mam hotarat sa fac si io o versiune . Cam toate sunt luate de pe masina lui dar am vrut sa fac asta :lol: . Va rog sami spuneti ce greseli am, mai ales de la kickass astept pareri si inca o data :peace: :peace: :peace: :peace: pt kickass
|
1 Attachment(s)
a mea stiu ca n-are probleme, da' o arat sa va ofticati :lol:
|
1 Attachment(s)
LOGAN VI0[S]
SPUNETI CE GRESELI AM??? |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
My Low`ryder
|
tygi_one roata din spate e mai mica dekat cea din fata, cred k ai incurcta rolurile lor, oricum ambele sunt mult prea mici in diametru pt cat de evazate sunt aripile. Spoilerul fata nu pare destul de finisat in dreapta jos, oglinda stanga a ramas nemodificata :) iar pragul pare prea BLUR, nefinisat, iar dk ai scos manerul spate , cred k arata bine si cel din fata scos....
zerofast ti-a ramas pe spoiler o semnalizare de la mashina de unde l-ai luat sau nu stiu da nu arata prea bine, toate sticlele fata sunt albe, si ala e k nuca, plus k e pe coltz, kam pe finishul spoilerului..nu se vede eleronul prin luneta in partea soferului, nici macar bratul de prindere...iar roata spate e prea spre interiorul aripii situata manson pe capota ti-a ramas o reflexie aiurea de undeva...iar evazarea aripii spate la imbinarea cu spoilerul are niste defecte, nu se prea pupa, e stearsa cumva :) speedy_jupanu, a zis multe xxdadixx dar sa mai zic si eu ceva: oglinda retrovizoare ai manarit-o tu cumva acolo :), iar dk geamurile laterale dreapta sunt inchise, cele din stanga de ce nu le-ai facut? next time :) oricum cum ai zis si tu...iti dai silintza si pt inceput arata promitator :wink: Kolegu™ admisiile din spoiler pe partea stanga nu corespund k forma, inclinare sa zic asha, cu cele opuse, din dreapta. Ai fi putut sa stegi butonul yalei de pe usa... BMW-M-Power arata mishtoka :) Chiar fain. Ar fi ceva aiurea, mic di tat la coltzul de jos dreapta al spoilerului fatza si ceva la imbinarea aripii spate cu coltzul spoilerului, ceva de fluentza liniilor, atata observ eu. place mult la mine cum ai detaliat balamalele usii spate...:) Rares...o fi Loganu coborat jos dar nici aia nu pare a fi sora mai mare a lu' Roxana Ciuhulescu :)) ...spoilerul fata e penal, mushcat, desenat in paint la linia de sub faruri, grila centrala e deplasata spre dreapta fata de masca si fanta din fusta si multe la spoilerul asta. Cred k l-ai luat de la o mashina din fata si l-ai adaptat cum ai putut la vederea aceasta, laterala-fata, k si la speedy_jupanu geamurile dreapta tinted iar cele din stanga NU. se pare k si la a doua ai facut kam aceleasi greseli + evazarea aripii fata e praf, lipsa...spoilerul the same, geamuri tinted la fel. Shantzu-le nu prea vad nici o greseala, pare un low-budget VT, dar corekt..parerea mea. |
GolfTuning, primul lucru ce-mi sare'n ochi e partea spate jos, pragul si spoilerul care incadreaza roata, desi arata fain, totusi o solutie impractica total...iar fusta fata prea labartzata in stanga.
kerosenburn3r usa aia chiar atarna de un fir de par akolo :)) fara sistem hidraulic, nimik...oata spate e prea bagat in aripa, din cate vad restul o au normal, doar nu e Calif style, lasata pe spate..hmm. Pragul putea fi imbinat mai bine cu aripa fata cat si cu cea spate..gagica la fel k si la Rares, pare prea mare... GolfTuning, primul lucru ce-mi sare'n ochi e partea spate jos, pragul si spoilerul care incadreaza roata, desi arata fain, totusi o solutie impractica total...iar fusta fata prea labartzata in stanga. kerosenburn3r usa aia chiar atarna de un fir de par akolo :)) fara sistem hidraulic, nimik...oata spate e prea bagat in aripa, din cate vad restul o au normal, doar nu e Calif style, lasata pe spate..hmm. Pragul putea fi imbinat mai bine cu aripa fata cat si cu cea spate..gagica la fel k si la Rares, pare prea mare... BMWfan, ai modelat tu plastelina si ai fakut pragul si spoilerul? :)) iar grila aia e si ea stramba.Spatele pozei la lowering s-a deplasat la fel k la inka 2 colegi de-ai tai... mai BSg eu nu vad nik nelalocul lui, se vede k ai copiat de la maestru...:)) ah, ba vad ceva la roata spate, pare k e prea inside..si eleronul missing in action through the back window :)) vizure parca-i un Tico gigant din fata la prima vedere :)) Geamurile sunt afumate mai bine zis dekat tinted, iar voalu' ala de pe capota ..iti .ute toata aripa si spatiile dintre elementele caroseriei, capota/aripa, aripa/usa, usa/usa. Pragul l-ai urcat in pod parca, in fata sus, calare peste usa, iar in spate in jos, si pe capota nu se reflecta qizda ci un copac ceva de la marginea aerodromului :)) LKS aripa fata e cam colturoasa, pe usa fata, chiar in fata ai sters dunga mediana cu nush ce reclame, spoiler spate e mushcat, decupat aiurea spre roata, la fel si aripa putin, in fata e si mai si aripa iar la unghiul de coborare al partii stanga-fata, spoilerul ar fi tzandari, pe cand la tine a intrat in asfalt :) huh, o fo' greu :blahblah: :blahblah: :mrgreen: |
1 Attachment(s)
bai s-a incheiat concursul ca am mai facut una daca s-a incheiat stergeti postul
|
???
Spuneti si de loganul meu ceva...
|
sau nu e destul de demn???
|
1 Attachment(s)
-l mai atasez 1 data...
in caz ca nu l-ati vazut :idea: :idea: :idea: :idea: |
mah scuze da-s noob :? :wink:
|
Re: