Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unitati de bord si surse (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse.html)
-   -   head unit pentru sq (sau ma rog, sql) (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse/9139-head-unit-sq-rog-sql.html)

bad_boy2k 25-10-05 12:42

head unit pentru sq (sau ma rog, sql)

Acest topic are ca scop gasirea unor modele de HU cu valente mai mult orientate spre SQ ...
Ca marci ... toate!!
Iar pretul...sa zicem ca pana in 4-500 euroi...
ceva ieftin, cu iesit preamplificate pt toate canalelele, nu doar pt sub, cu o fata urata :D si cu un sunte captivant...
Va rog frumos, postati!!! :lol:

KrushX 25-10-05 18:53

Re: head unit pentru sq (sau ma rog, sql)

Quote:

Originally Posted by \"bad_boy2k\"
ceva ieftin, cu iesit preamplificate pt toate canalelele, nu doar pt sub, cu o fata urata :D si cu un sunte captivant...
Va rog frumos, postati!!! :lol:

Nakamichi cd400, urat, sunet frumos, ieshire preamplif RCA pe 4chan +sub, sensibilitate mare, pretz undeva la 350euro.

bad_boy2k 25-10-05 19:24

aha...
la asta ma gandeam si io...
singurul neajuns ar fi lipsa mp3, da daca stam sa ne gandim mp3 nu are calitatea unui audio cd original...comprimarea il omoara
bun....bun exemplu...
da un exemplu de magazin? eventual cu site?
:lol:

bad_boy2k 25-10-05 19:28

aaa
da daca stau sa ma gandesc..si tu ai un nakamichi..
nu cumva chiar cd400??
ti-am ascultat sistemu si suna bine...

KrushX 25-10-05 19:31

eu m-am gandit sa il vad pe al meu dar inca nu m-am hotarat... l-am comandat din state de la un magazin de pe e-bay.

fuscobal 27-10-05 09:27

Mda, in banii astia cred ca intra Nakamichi ala si P-77. Daca esti dispus sa dai mai mult, citeste topicul cu 'cele mai bune HU de pe planeta'. Toate de acolo sunt mult peste cele 2 mentionate mai sus !

bad_boy2k 27-10-05 14:47

tocmai asta e ...
nu pot sa dau prea mult..
si voiam unu care sa scoata un semnal liniar si pe canale preamplificate..
mai mult nusu ce se poate la banii astia..

fuscobal 27-10-05 15:03

Aaa, ar mai fi unu pe care-l poti lua de pe E-Bay la sub 200E > Clarion Dxz-928 sau 938 > are amplificare proprie dar nu citeste mp3 ! Are un sunet impecabil, peste P-77 la urechea mea si a catorva prieteni !

saxo 27-10-05 16:45

S-a vindut :peace: !!

Sorry,editez : cica mai e unul !!

bad_boy2k 27-10-05 17:15

dar de p-80mp ce ziceti??
e bun de ceva? pe hertie pare mai tare ca p77...
si poate niste situri cu preturi ceva...

ms mult

fuscobal 27-10-05 21:59

Lasa Relu ca mai apar, nu vorbeam de al tau ! Nu conteaza pe hartie. N-am ascultat P-80 dar din cate am auzit de la altii nu e peste P-77 ! Sa-si dea cu parerea altii mai avizati aici !

ReLLaXX 27-10-05 22:31

La banii astia vb de la 8600 in sus... sau de alte marci. DEH 77 si MP 80 sunt sub bugetul acesta. :wink: Am ascultat mult DEH 80 dar nu si 77.... nu pot sa fac o comparatie corecta.

bad_boy2k 28-10-05 11:29

Din cate imi dau io seama... P80 -u e prezentat ca un produs de top printre cele entry...
recent am vazut ca pioneer mai au o noua serie de scule strict prosumer...sau SQ daca vreti...dar preturile sunt mult peste posibilitatile multora dintre noi, in cond in care HU costa 2000 si ceva de euro... :roll:
io caut un HU nu neaparat de top, dar care sa scoata sunetul liniar, nedistorsionat, pe iesiri preamplificate sa-l duc mai departe spre difuri prin amplifuri...
Relaxx, zici ca ai ascultat mult P80...da n-ai zis ce parere ti-a lasat...
te rog! :)

Va multumesc la toti si va salut

bad_boy2k 28-10-05 11:39

si acum vine bomba....
de HU Planet Audio stie careva ceva??
Io personal sunt f strain cu ele....foarte...
si, ca toate de altfel, pe hartie totu bine si frumos..
am intrebat la SIAB pe un tip de la Wizards si nu prea m-a satisfacut rasp.... a zis ceva de genu...\"sunt foare rezistente\" ori mie putin imi pasa...ca nu joc fotbal cu el si nici nu gonesc peste gropi si pietre....nu-mi permit sa schimb atatea amortizoare si bucsi :lol:
deci....careva, ceva??

va salut inca odata

fuscobal 28-10-05 11:44

Man, ai intrebat de HU pentru SQ si ai primit deja raspunsurile pentru bugetul tau. Nu cred ca vrei tu vechituri de pe e-bay fara corectii si tot felul de astea gen DRX-9255 sau DRX-9575, asa ca alea de mai sus sunt cam ce e mai bun in banii aia ! Nu mai intreba de altele ca nu are rost !

bad_boy2k 28-10-05 11:54

gata omu'!
am inteles...o sa fie ceva intre p77 si p80....depinde care-mi cade primu in mana :lol:
de planet audio vb doar de curiozitate...iar clarion o sa ocolesc ca nu-mi place sunetul lor, iar nakamichi....
nusu
cred k decizia finala va fi data de nivelul iesirilor preamplificate sa se potrivesca cu amplifurile..
va multumesc pt ajutor si va salut!

bad_boy2k 28-10-05 17:46

dar totusi....
nu ne spune Relaxx ce impresie i-a lasat P80-u??? :lol:
kred k nu dorm la noapte de curiozitate! :D

ReLLaXX 28-10-05 18:48

Eh...lasa ca dormi oricum. :P

P-80-ul mai avea pe langa el un amplificator Axton 4.1, DLS C6 fata si spate si un sub GZ Radioactive pe 12 toli in bass reflex. De sunat suna bine pt banii astia. E sunetul specific Pioneer. Clinic, industrial. :) Detaliu, putin bright si bine definit. Depinde si ce pui pe langa el. Avand in vedere multitudinea de reglaje, inclusiv factorul Q variabil...se poate lucra cu el. Dar ma repet, pana in 500EU m-as uita si la 8600. Tehnic e putin peste. Sunet-ul nu e cu mult mai departe, dar partea de procesare si DAC-uri e mai buna. Iesirile de amplificare sunt Hi-Volt si la acesta si controlul pe ele este la inaltime. Pana la 9600 Pioneer mentine aceeasi linie in sunet. Sau iti place, sau nu. Nu e cald, nu e soft, nu e plin de stralucire si transparenta. Poti sa nuantezi sunetul prin restul componentelor si prin reglaje. Dar la baza ramane Pioneer, care e ok daca iti place sunetul specific al acestuia.

Poti sa faci foarte multe din calitatea montajului si a celorlalte componente. Daca vei simti nevoia sa schimbi playerul, o sa poti sa o faci. Spui ca nu-ti place Clarion...ca e destul de diferit de Pioneer. Depinde si pe ce l-ai ascultat. Eu zic sa incerci sa asculti cateva playere de top de la Pioneer, Alpine si Clarion si sa vezi ce-ti place mai mult. In bugetul asta ai cateva optiuni....ceva tot o sa-ti placa. :wink:

bad_boy2k 28-10-05 20:22

Ai perfecta dreptate!
Pai...pe parte de difuri o sa fie la actiune JL Audio...XR -uri componente pe 3 cai in fata si coaxiale in spate...iar sub...fie un 12w7 fie 2 12w6v2...depinde de bani...toate atacate de amplifuri JL...
incinta d sub va fi de tip sealed, iar roadkill omniprezent prin masina... orientarea si alinierea sper sa fie rezolvata in mare parte din constructie...adik o sa incerc sa ob o pozitie optima in centrul masinii...
de aici si nevoia de o sursa buna de sunet...si mai mult ca sigur UH va veni dupa restul pieselor, deci sper sa pot incerca cat mai multe modele si marci pe el si in final sa-mi iau ce-mi place...

ms pe ajutor si te salut...!!

bad_boy2k 28-10-05 20:26

one more thing...
spune-mi, te rog, unde gasesc un 8600 mai ieftin...??
pana acu am gasit doar preturi exorbitante...620 euro!!
ms inca odata

saxo 28-10-05 20:43

620 e un pret bun RAU !!
Mai ieftin numai \"second\" sau de la mazinul de noapte....

bad_boy2k 28-10-05 20:54

pe bune?!
apropo...era 690 ...
da am gasit pe un site din anglia la 320 lire....
nusu ce sa zic...da cred ca o escapada peste maris si tari e in discutie.. :lol:
de la noi mi-e frica sa ma mai uit la preturi...
io ma gandeam ca e ceva si pe la 500 euroi,...dat fiind ca ReLLaxx a zis ca gaseste ceva cu 450... :oops:
acu nusu...vb si io...
sper ca nu prostii!

va salut

NILS_BUCURESTI 29-10-05 02:22

bai eu am P80 si e super ok.Reglaje la greu...tot ce vrei , iar la Design sta super BINE zic eu !!! :wink:

bad_boy2k 29-10-05 13:47

aha..
ms mult...si mie imi place... :)

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning