Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Service-uri de care sa va feriti ! (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/91243-service-uri-feriti.html)

amPADUCHI 18-09-08 19:58

Service-uri de care sa va feriti !

Ce parare aveti? eu cred ca ar fi o idee buna sa se posteze pe acest thread toate "Serviceurile auto" , "Tinichigeriile" etc din Oradea care si-au batut si inca i-si mai bat joc de clienti si masinile lor.

amPADUCHI 19-09-08 00:02

Re: Serviceuri De Care Sa Va Feriti!

Sa incep eu si sa va zic ce am patit,asta saptamana trecuta vineri 12.09.08, sa nu musca-ti "galushca" si voi. M-am prezntat la serivce cu masina Skoda Fabia 1.4 an fabricatie 2000 sa-mi schimb distributia (pe lantz) ca batea si mai aveam 2 probleme minore la servo (pe care o indica si in bord si se si simtea) si partea electrica, "marii maiestri" dupa ce au schimbat distributia mi-au pus inapoi aceeasi garnitura la baia de ulei cu silicon si nu mi-au strans nici baia de ulei (1 surub se putea invarti cu degetul) , cat despre celalalte probleme pe care le-am spus sa le verifice ,au pus masina pe tester cica si mi-au zis ca a indicat o problema la sonda lambda (interesant e ca nu-mi consuma masina in plus bujiile nu au culoarea specifica ca atunci cand e dusa sonda respectiva), rezolvarea "maiestrilor" a fost sa-mi reseteze diagnozele computerului de bord, a trebuit sa dau jos bateria si carcasa sg si sa constat ca "joja" de pe capacelul lichidului de servo nici macar nu atingea in lichid, asta dupa ce motorasul de la servo scotea niste sunete la viraj maxim de zici ca aveam blender sub capota, problema electrica inca e prezenta dar se pare ca am baiuri mai grave acuma de cand am fost la dobitocii astia...... serivceul bagpoolist e situat pe str Rampei nr 1 si se numeste S.C. KAFER S.R.L. ,sincer decat sa duceti masina la ei mai bine o mesteriti in fata blocului .... asta asa "long story short"

zaki 19-09-08 08:13

Trist dar adevarat ....ma feresc de service-uri.

amPADUCHI 19-09-08 10:26

Quote:

Originally Posted by zaki (Post 1762995)
Trist dar adevarat ....ma feresc de service-uri.

Partea si mai trista e ca nu pot face nimica,iar sa ma duc inapoi la ei sa ii pun sa i-si repare propriile greseli nu am curajul ca nu cumva sa faca o munca si mai de rahat ca ii vad instare

zaki 19-09-08 10:36

de asta mi-am facut cablu de testare si sunt dispus sa va scanez masina moca doar sa nu fiti taxati de nimeni!

amPADUCHI 19-09-08 10:54

Mai exista un service minune si pe Salca si anume Doru Service, acolo iaras plin de specimene, acum 1 an jumate am patit-o si la ei dar cu o dacie si nu numai eu ci si un nefericit cu un opel la care i-au rupt bara fata si nu au recunoscut nimic, eu era sa raman fara roata la o dacie etc. ,ultima data ar fi trebuit sa regleze supape ,sa verifice si sa schimbe dupa caz bucse si sa-mi stranga toba spate, lucruri pe care nu le-au facut,nici macar nu s-au atins de vre-un surub....

amPADUCHI 19-09-08 11:42

Quote:

Originally Posted by zaki (Post 1763196)
de asta mi-am facut cablu de testare si sunt dispus sa va scanez masina moca doar sa nu fiti taxati de nimeni!

Respect ;)

zaki 19-09-08 11:57

Merge si pe Fabia ...deci se poate veni

amPADUCHI 19-09-08 12:10

Quote:

Originally Posted by zaki (Post 1763320)
Merge si pe Fabia ...deci se poate veni

Mersi de oferta doar ca deocamdata am destule probleme vizibile si fara "tester" de la ultima "revizie minune" la astia de pe Rampei cum ar fi pata de ulei cat ditamai baia sub baia de ulei, pata mare si sub rezervorul lichidului de servo si mai nou si sub cutia de viteze :sad: si mai nou am si o frica in mine ca nu cumva sa-mi sara si lantul de la loc ca cine stie cum l-au pus astia sus

juristul2000 19-09-08 21:59

Quote:

Originally Posted by amPADUCHI (Post 1763228)
Mai exista un service minune si pe Salca si anume Doru Service, acolo iaras plin de specimene, acum 1 an jumate am patit-o si la ei dar cu o dacie si nu numai eu ci si un nefericit cu un opel la care i-au rupt bara fata si nu au recunoscut nimic, eu era sa raman fara roata la o dacie etc. ,ultima data ar fi trebuit sa regleze supape ,sa verifice si sa schimbe dupa caz bucse si sa-mi stranga toba spate, lucruri pe care nu le-au facut,nici macar nu s-au atins de vre-un surub....

Ciudat eu acolo mi-am reparat o cutie la dacia si am schimbat bratele inferioare la passat si capetele de bara da am fost f multumit si de cum au lucrat si de preturile practicate.
Toate facute luna asta.Sa se fi schimbat mecanicii?

SoundIdentity 20-09-08 08:20

stiti cum e si cu astea baietii????
depinde si de toanele oricaruia,depinde si de atentia momentana,depinde si de cheful sau odihna mecanicului,atentia acordata s.a.m.d. .....esenta e ca si eu mai gresesc si voi si noi toti ...nimeni nu e perfect...nu vezi si doctorii uita cate o foarfeca in om sau un tampon de vata dapoi un mecnica ca uita sa stranga un surub sau un electrician sa izoleze un fir...
ce pareea aveti?am dreptate sau nu???tre sa vorbesti cu omu sa iti remedieze problema si parerea mea daca se simte vinovat fara cuvinte iti rezolva problema :)

gti 4 ever 20-09-08 15:20

bun.e si cum zice sandu fiecare din noi are cate o zi mai naspa .....de nesimtire se fac vinovatzi mecanicii de pe borsului(vis a vis de vama interioara borsului 45 la fostele ferme avicola) anul trecut am fost cu ascona la schimb de telescoape si pe cele de pe fata auuitat sa monteze 2 saibe care vin ca intaritura la flansele cu rulmenti..........rezultat au iesit capetele telescoapelor cu rulmenti cu tot si mi-au instrambat capota normal am mers inapoi cu scandal amenintari cu opc si pana la urma s-a rezolvat dupa 3 zile de nervi deci inca un service de care sa va feritzi :evil:

amPADUCHI 20-09-08 15:30

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1765146)
stiti cum e si cu astea baietii????
depinde si de toanele oricaruia,depinde si de atentia momentana,depinde si de cheful sau odihna mecanicului,atentia acordata s.a.m.d. .....esenta e ca si eu mai gresesc si voi si noi toti ...nimeni nu e perfect...nu vezi si doctorii uita cate o foarfeca in om sau un tampon de vata dapoi un mecnica ca uita sa stranga un surub sau un electrician sa izoleze un fir...
ce pareea aveti?am dreptate sau nu???tre sa vorbesti cu omu sa iti remedieze problema si parerea mea daca se simte vinovat fara cuvinte iti rezolva problema :)

Nu stiu de ce dar am impresia ca incerci sa ii aperi pe respectivii mecanici, in plus eu nu mai am ce discuta cu "meseriasii" la care am fost pentru ca da vor remedia problema dar tot pe banii mei si nu-mi convine sa tot merg inapoi pana la adanci batraneti sa remedieze zeci de probleme cand totul s-ar fi putut rezolva la prima revizie la care le-am spus la ce sa se uite detailat, pe scurt nu-s nici prost dar nici milionar. Iar in legatura cu doctorii romani ,sa-i lasam deoparte ca toata lumea stie cum sta treaba cu ei. Toata lumea mai greseste, aici is deacord cu tine, doar ca in cazul meu nu a fost doar o simpla greseala din partea mecanicilor ci si lene la servici, hai ca si tu mai uiti sa izolezi un fir no problem dar tu orice ai gresi nu cred ca ii poti distruge motorul clientului aproape in totalitate sau sa ii faci pagube materiale mari.

amPADUCHI 20-09-08 16:09

Quote:

Originally Posted by juristul2000 (Post 1764607)
Ciudat eu acolo mi-am reparat o cutie la dacia si am schimbat bratele inferioare la passat si capetele de bara da am fost f multumit si de cum au lucrat si de preturile practicate.
Toate facute luna asta.Sa se fi schimbat mecanicii?

S-ar putea sa se fi schimbat de atunci ca o trecut ceva vreme, cine stie. Si eu am fost multumit de ei prima si a 2-a oara cand au lucrat cum trebe si am stat pe langa ei, cand s-au prostit de cap a fost cand lasam caruta acolo si parca era o perioada in care seful mare nu vroia sa-si plateasca muncitorii...atunci o fost dezastru...dar sincer eu nu le-as lasa masina mai noua nesupravegheata la ei...

amPADUCHI 20-09-08 16:42

Quote:

Originally Posted by gti 4 ever (Post 1765678)
bun.e si cum zice sandu fiecare din noi are cate o zi mai naspa .....de nesimtire se fac vinovatzi mecanicii de pe borsului(vis a vis de vama interioara borsului 45 la fostele ferme avicola) anul trecut am fost cu ascona la schimb de telescoape si pe cele de pe fata auuitat sa monteze 2 saibe care vin ca intaritura la flansele cu rulmenti..........rezultat au iesit capetele telescoapelor cu rulmenti cu tot si mi-au instrambat capota normal am mers inapoi cu scandal amenintari cu opc si pana la urma s-a rezolvat dupa 3 zile de nervi deci inca un service de care sa va feritzi :evil:

Ti-au platit tinichigiu si vopsitor ? sau a trebuit sa te ocupi tu personal de capota indoita ?

gti 4 ever 21-09-08 20:38

nu au platit nimik ca nu am mai vrut sa mai fac scandal oricum treuia vopsita masina dar noah daca era vopsita deja sigur aduceam opc-ul pe ei

juristul2000 03-10-08 11:56

Eu am stat la Passat langa transii :)) la dacie nu da a iesit bine, acuma cine stie pasa proasta alti mecanici s-au desteptat aia vechi.....

Laptiucu 03-10-08 14:38

dar un service bun de mercedes cine-mi spune? ca service-uri varza e plin !

CypOR 03-10-08 20:07

da unul ieftin? unde se pot face gazele si micile verificari ..ca sa mergi la sigur la RAR din punctul asta de vedere
si sa fie si apti sa regleze o matza daca da prea multe gaze
merci

graty 17 23-06-09 19:18

Pe calea santandrei exista un service de tinichigerie care sunt de tot c*****, anu trecut am fost la ei sa-mi faca tinichigeria la o dacie si am luat-o plina de valuri, prost am fost ca le-am si platit!

only_4dan 24-06-09 23:39

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 1789839)
dar un service bun de mercedes cine-mi spune? ca service-uri varza e plin !

daca te intereseaza unul de mercedes itzi zic eu

marius2008 26-02-10 12:45

asa avea si eu nevoie de tester.am probleme la relanti si nimeni nu gaseste problema!cred ca nu ii intereseaza!platesc,nu e o problema dar vreau sa stiu ce are masina ca sa pot sa o fac

SoundIdentity 27-02-10 06:31

Quote:

Originally Posted by marius2008 (Post 3125466)
asa avea si eu nevoie de tester.am probleme la relanti si nimeni nu gaseste problema!cred ca nu ii intereseaza!platesc,nu e o problema dar vreau sa stiu ce are masina ca sa pot sa o fac

salut tester bun are kadar zoli iti spun unde il gasesti intri pe straduta mica la astoria dintr-o data de bifurca in y-greg iei la dreapta mergi pana la prima intalnire cu stradutza la dreapta si chiar in colt inainte de stradutza e o poarta mare de fier mergi colo si zoli e acolo e un baiat de nota zece.....

All times are GMT +2. The time now is 22:56.

- Copyright 2026 4Tuning