![]() |
Colt 1.3 vs. ...?
Am vazut ca sunt lansate provocari pt masini puternice....peste 200cp am zis sa fie aici si o categorie mai "low power", sa trecem la subiect....
Mitsubishi Colt 1.3. (90cp) vs..... masina e stock vreau sa testez puterile pana in 115 cai. va astept... PS: fiind putini cai si cu interes mai scazut rog cine vrea sa provoace sa fie CORECT si sa nu umble cu "cioara vopsita" sa zica ce are sub capota fair-play pt ca nu as vedea placerea unei victorii daca ai mai multi cai si zici ca ai stock.... |
Re: Colt 1.3 vs.......?
cate kg are masina ta ? ca tot vorbeam de ciori vopsite.
|
masina are 970 kg + sofer + ce mai are 1100 si e tot stock asa ca nu vad unde e cioara vopsita, sus amintita de tine
|
poate nu stii ca masinile de 90+cai in general au 1200+ iar cioara vopsita era ca nu spui greutatea super mica ci doar caii :) .. poate nu era cioara .. o vrabie mai neagra :)
|
shadow... nu e tocmai adevarat... eu am Megane din 2001 si am 107 cai pe 1130kg...
|
ti-am spus ca ma dau eu cu tine...da stai sa imi fac rodaju la masina...chiar sunt curios...:D
Cu accentu nu are rost sa ma dau 83 de cai si 1134 de kg...cred ca ma cam arzi... |
Quote:
|
eh el vrea sa ma scoata ca io ascund grutatea masinii ceace nu e adevarat....am zis cat are dar totusi are 1.3 motor deci:| mare scofala nu-i
PLS fara offtopic, nu vreaus a ajunga postul sa aiba 1000 de reply din care 999 offtopic |
trage bine tare masina daca e aia de la buzau.
nu cred ca are ce fuma din masini de cca 110 cai. |
da de la buzau...cea albastru-argintiu asa... io astept provocari...:D
|
Kiki ma dau eu cu tine,cu toate ca sunt curios pentru ca am vazut ca iti trage bine potarnichea,si totodata mi-e si putin frica:oops::lol:,sincer ce plm:lol:
|
ne dam tati pe tine cine te-a facut la buzau??? sa vad cum am stat io cu el sau daca am batut...??? daca vi in seara asta pe kiss ma gasesti pacolo.... ai nr meu? daca nu da-l in PM si sa vb la tel facem una mica, la buzau ai fugit de mine in ultima cursa a ta cand am zis sa ma dau cu tine :|
tot secretu e ca merge maicamea zi de zi cu ea:P si nu merge ca o blonda cii ii da rau de tot si e desfundata masina:D:D |
Salut daca tu esti tipu cu care m-am dat la Buzau vreau revansa!:twisted:
Masina: Opel Vectra A |
El e.. el e... :lol: :lol: chiar ma intrebam cum naiba de te-a facut...
|
kiki gata te-ai lasat de proiectul cu eagle?
|
Skma: da man ne dam cand vrea pipotzica ta boss numai ca sa ma anunti dinainte sa fac niste incantatii la masina sa traga bine:P aa si nu vreau sa sperii dar de cand e mai frig trage si mai bine, deci ma anunti si o dam cand vrei tu in cadru restrans
Tzatzichi, da am lasat proiectu jos am alte idei si o sa vin cu o surpriza cat de recent sper io... nu zic nimic decat cand o sa ma afisez, e ceva ambitios si daia stai la cutie pt o vreme si ma dau la categorie mica cu....Tigaia asta de 1.3 care a dat dracii in ea trage de 130 .... nu se poate:P |
f bine...spor la treaba atunci
|
Quote:
Dc nu poate el ma ofer eu :P |
Quote:
Quote:
Quote:
Sper ca la anu o sa ridic coltu si la tine daca financiar o sa stau mai bine ca anul asta. Sunt nerabdator !:lol: Oricum fuge bine asta mica a tasnit la start cu toate ca am recuperat pe 2 1 masina si ceva si pe 3 daca mai erau 50 de m :lol:! De asta e" victoria e victorie" |
Fuge bine coltul dar vectra cred ca are un cuvant greu de spus.
Dc se materializeaza cursa va fi foarte strans. Bafta la amandoi ! |
Succes cu bugetul si modificarile -sper sa iasa ceva frumos.
La anul sau pana la anul se va schimba semnificativ si coltul meu asa ca astept provocari.:D |
Quote:
|
Quote:
|
kiki cand faci una mica cu baietii in cadru restrans imi dai un telefon;), ma bag si io
|
daca te dai anunt daca nu..asta e:|
|
As baga si eu Coltul la inaintare dc am cu cine. Se ofera cineva?
|
czt frate noi suntem la categorie mica am zis ma dau cu tine pe 150m :D:D cam atat pot:D
chiar nimeni zilele astea nu vrea sa...faca o mica competitie?? |
Asa fratioare - fara frica :)) !!!
Eu ma refeream dc se baga cineva apropiat de puterea masinii mele. Tu iti reglezi conturile cu cei de categoria ta si dc e interesat cineva si de CZT atunci o comitem, dc nu...nu. Oricum iti urez bafta. |
vreau sa ii arat lu Skama ce al draq e 1.3-u :P rele motoarele astea:P numai ca acum trage mai rau:D totu e sa incalzesc gumele:P o sa vedeti pe draq la mine in masina la calarasi sau la prima legala:D
|
Ne vedem la urmatoarea legala cu o toyota corolla 16gl mai batrana ea dar te va fuma ciao
|
asta vom vedea.... la ce grupa intri, grupa LR?? hai pana una alta sa o dam intr-o seara pe undeva daca ma fumezi asa repede, azi am mai lucrat la atelier la mine putin la ea...crede-ma ca se fumeaza greu coltu... ca trabucu asa... will se am mai vazut asa increzatori ca tine.....
|
Daca zici ca asta mica trage de 130......si ca iepele japoneze sunt mai bune....ma bag si eu cu un gsi, tot pe la 130 se invarte.......dar numai in cadru legal. Bafta
Ps: acelasi motor ca Skama....numai ca eu sunt putin mai usor...merg la toaleta inaintea fiecarei curse :) |
nu am zis ca trage de 130 e vis unde scrie??a mea are 90 si ceva de cai....si aia e daca pe skama l-am facut...ii ofer si revansa cand vrea el sa vada ca nu e intamplare dar nu am afirmat ca trage de 130 ca as mintii
daca se invarte pe la 130 poate sa fie 140 sau si mai mult cu o volanta usurata, injectoare, si lucrat in chiuloasa;) cunosc dastea...si io;)sa vad masina...daca e.....si ne dam nu imi e frica....o dau si cu tine dar faza e ca la legale nu cazi cu mine in grupa io pic la 75-100 u peste 100;) doar la libere |
Quote:
|
da man ma bati pe umar si ne dam, nici el nu e stock am aflat si vad ca vrea sa isi dea masina sper ca nu sunt io cauza:( pt ca mi-ar parea rau, si nu cred ca a ratat el startu pt ca la buzau eu aveam slikuri si pe start clar nu avea ce sa imi faca iar dupa sa ma prinda, da daca mai erau 100 M ma prindea, io lucrez la masina mea sa fie criminala pt grupa ei strict pe 400 m:D
|
1 Attachment(s)
Cauta o filmare si vezi cum am plecat!
Oricum o sa o vedem live cat de curand sper sa am drum in Bucuresti sau poate vii tu la Ploiesti !;) Apropo stai linistit ca nu vand masina pentru ca am pierdut o amarata de cursa ! Si de prins la 400m nush ce sa zic stai ca am gasit filmuletu! |
Pentru mine exista doar curse pierdute sau castigate...nu are importanta care cum castiga.....fiind "reisari" nu concep sa ratezi o treapta, sa pleci prost, sa iti agate presul ambreajul etc etc...plecam de la premisa ca fiecare isi cunoaste masina si stie cum sa plece. Personal si eu am avut slick-uri la legala de la Pitesti dar le-am dat jos ca era ud traseul.....intre timp el s-a uscat dar nu le-am pus inapoi si am mers cu cele normale. Sincer...nu mi se pare mare lucru cu ele.....trebuie sa fie incalzite f f bine ca sa ai un avantaj....dar la noi e mai greu cu incalzitul.
|
Nu ma intelege gresit ! nu ma scuz am spus si eu ca victoria e victorie insa ai spus tu ca era normal sa-l prind am pus filmuletu informativ fiindca la start el avea cam 3 masini si ceva in fata !;)
Vom vedea la revansa oricum ma dau de placere ! Cred ca o-ti mai aduc si un Kadett de 90 de cp ca tine asa!:twisted:;) |
nush cat aveam avans ca eram ocupat cu mestecatu in cutia de viteze:P ca la cozonaci:D dar la final era o masina aproape...nu conteaza ce a fost....sa planuim pt maine ceva deci maine seara se anunta cineva??
|
Cred ca o-ti mai aduc si un Kadett de 90 de cp ca tine asa!:twisted:;)[/QUOTE]
insinuezi ca am ceva la masina?? nu, e inca in garantie motoru e neatins daca la asta te referi restu....:-" |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning