Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   "Gogosi infuriate" la coltu' strazii (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/91166-gogosi-infuriate-coltu-strazii.html)

boy_wonder 18-09-08 15:24

"Gogosi infuriate" la coltu' strazii

Acest tip pare ca nu se sperie de nimic. Nu il intereseaza nici oamenii din jur si nici lucrurile care se pot intampla ca urmare a actiunilor sale. Probabil ca ar fi un dictator bun. Sau la fel de bine ar putea continua cu "gogosiile sale infuriate"...

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="85">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","85","470","370","9.0.115", { } , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/donuts.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/donuts.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

cristy_sofy 18-09-08 15:30

Re: "Gogosi infuriate" la coltu' strazii

e nebun rau tipul doamne...

2fast4u_DK 18-09-08 15:31

Se vede ca nu prea ii pasa de nimic

AlexRo 18-09-08 15:32

MANIAC :shock:

bLoNduL 18-09-08 15:32

E nebun omu, dar nu inteleg o chestie, cum a facut de a iesit din masina, si masina facea singura gogosi?

Victor_WRC 18-09-08 15:45

:lol::lol::lol::lol::lol: cam dement tipul....... , dar nu inteleg dc trebuia sa ambaleze in halul ala motorul .

wOlf_ 18-09-08 15:49

salbatic

SV25MBN 18-09-08 16:01

Wow.. deci tipul asta chiar se pricepe sa se invarta.. nu inteleg totusi cum e faza aia cand blocheaza acceleratia (pana la limitare in cazul de fata) si poate sa si coboare din masina si ea continua sa se invarta? Am mai vazut genul asta de cerculete.. numai ca in unul din filmuletele care le-am vazut eu, cand a incercat sa urce inapoi in masina soferul a ajuns sub rotile acesteia..

OpReA 18-09-08 16:06

teribilism in toata regula...frate te distrezi...dar asta nu prea mai e distractie...presupun ca la faza cu acelerare in blana...a folosit o caramida...sau un bat ceva:-S parerea mea

eXeqTr 18-09-08 16:11

meserias tipu`

leonard 18-09-08 16:16

lol...meseriash:).....asa poate sa faca si o "caramida" ....nebun poate da....meseriasi sunt aia care tin msina in derapaj controlat..

Silencer Power 18-09-08 16:30

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1761692)
lol...meseriash:).....asa poate sa faca si o "caramida" ....nebun poate da....meseriasi sunt aia care tin msina in derapaj controlat..

pai ia fa tu asa :))... alta perla de nota 10

UNLORD 18-09-08 16:33

Biata masina e chinuita de un oligofren.

leonard 18-09-08 16:41

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1761723)
pai ia fa tu asa :))... alta perla de nota 10

io nu-s nebun....daca vrei..tine-ti u masina in limitare 3 minute si da-te mare la prietenii tai ca esti meseriash....si cum am mai zis....zi-mi un sofer care nu poate sa tina volanul bracat la maxim si pedala la fund?....mai uitate si u ce fac de-al de hai-u , kns ...si altii pe la showri. si poate atunci o sa-ti dai seama ce inseamna meseriash....

spgbuc 18-09-08 16:47

super tare frate:D

Sonny 18-09-08 16:55

Incredibil cum a rezistat motorul ala in limitare atata timp. Sigur are ceva smecherii atat pe directie cat si pe acceleratie-frana(parca stateau stopurile de frana aprinse). Cu acceleratia o rezolvi cu o caramida. :D

Oricum fara mila a tinut masina aia sus in ture.

nasucorloene 18-09-08 17:14

nebun de legat omu asta

nsl_iuli 18-09-08 17:25

Ce mirati sunteti ca a putut sa tina masina turata si rotile virate in timp ce s-a dat jos din ea...

DyZ 18-09-08 17:34

asa o sa fie si la noi in tara peste tot daca se scoate taxa de inmatriculare :))) ... o fi bine o fi rau ... vedem :))

Chucky bmw 18-09-08 17:46

ba a fct frumos dar pacat de masina......si dac ao facea in alt loc care nu era circulat era si mai bn................tare masinutza ...saracutu motor nu cred ca mai era bun de ceva dupa ce a fct retardu ala cu ea :|.............dar arfele............asa e cand suferi la preteni nai ce sa faci :|

ady` 18-09-08 17:55

asta e pe la talibani..turci..unde dracu ?:lol: oricum nu le pasa de masini...si faza aia..o fil lucrat si el la ea pana i-a iesit :) nu e singuru care poate face asta...

bragagiu 18-09-08 17:56

frumos bravo nota zece.nu cred ca este unu pa la noi sa faca asa.da clasa la multi de pe la noi.dar urat ca sa invartit in strada poate scapa masina in cineva.si masina dao dreacu o avea baiatu bani isi ia 1 pe saptamana doar stim cam cat costa una daia.

Marius_mym89 18-09-08 18:01

hmm....iti trebuie un pic de indemanare si la chestia asta dar....nu sunt chiar foarte impresionat... serios....nush daca as putea sa fac asa ceva dar....sunt altii si mai si , si care o fac cu cap...

cryssl 18-09-08 18:51

hahahah :lol: astia sunt kamikaze care se antreneaza:lol:

badeaboy_jr 18-09-08 19:02

mai statea si cu o mana pe geam :))

allexutzzu 18-09-08 19:05

hahaha...ce panarama e omu!!!:lol: da e meserias oricum...putini au tupeul de a cobori din masina in timp ce ea isi vede singura de "gogosi infuriate" :lol: nu stu de ce zic unii ca nu e mare chestie, ca nu stiu ce...sa faca si ei daca pot! :D

p171 18-09-08 19:29

lol .. prea mistoo. e maniac tipul... e belea videoul :X

edi2peu 18-09-08 19:36

faza cu coboratu din masina nu poate sa o faca oricine ,bv lui cu toate ca nu are ''toate tiglele puse pe acopersi''

Silv1u 18-09-08 20:30

poate se urca ursuletzu pe el :)))

negoitacata 18-09-08 20:31

Nesenatos la cap......si smecher omu numa limitare la saraca masina...:oops:

adrian2008 18-09-08 20:40

:omfg:ce nebuuunnn :dizzy:

kalligraniento 18-09-08 20:56

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 1761574)
E nebun omu, dar nu inteleg o chestie, cum a facut de a iesit din masina, si masina facea singura gogosi?

Nici eu nu am inteles faza asta! Trebuie sa apese frana , acceleratie , ambreaj ceva acolo la pedale...!! Noo.. deci nu pricep cum face!!!

adrian2008 18-09-08 22:00

yo cred k era un chinezoi micutz si apasa pedalele.:twisted:.. sau Little man:)):D:weirdface

AG 80 BBI 18-09-08 22:19

asta e mentalitatea romanilor care nu au bani "saraca masina"!!!
fratilor e doar un fier, se reface/inlocuieste ....ce atata mila

SV25MBN 18-09-08 22:25

De fapt se cumpara alta.. la cat costa una din aia.. probabil ca la asta se gandea.. mai ales ca a tinut-o cateva minute pana in limitare..

canon 18-09-08 22:45

nota 10 pt ce a facut
:D nu apreciez teribilismul sau ca mai avea putin si ii calca pe aia dar pt ce a reusit sa faca merita tot respektu :X

cassadao 18-09-08 23:32

nu am inteles de mi a fost sters comentariu ?

veveve 19-09-08 00:19

da interesant ...unu la mana filmu are 1,55 min deci nush cum a tinuto el minute intregi in limitare, doi la mana miar trebui si mie un diferential ca al lui :))))

mitza mtb 19-09-08 00:57

Crazyyyyy!!!!E cumva arab?:))...oricum e meserias omu.....la nascut masa cu volanu in mana intr-un nissan silvia s15 :))).....echh glumeam si eo:)))......

SnowMan 19-09-08 01:13

stupizenie MAREEEEEE

I-as fii facut un foarte mare dosar penal si as fii dat recomandare pentru o expertiza psihiatrica....... numai cretinii fac asa ceva.... pakat de gume, de motor, de transmisie, de tot... IDIOT in one word.
Sa vedeti ce cerculete frumoase si ce drift-uri fac pilotii de raliu, fara sa maltrateze masinile in halul asta. plus ca a pus in pericol si siguranta cetatenilor.... daca ati fii fost cu masina si ar fii intrat tampitul ala in voi, va mai bucurati sa il vedeti la cerculete? sau sa va loveasca sotia sau prietena pe strada? Urasc oamenii de genul asta, teribilism este foarte putin spus, nebunie in adevaratul sens al cuvantului. Du-te man la o clinica!

All times are GMT +2. The time now is 04:22.

- Copyright 2026 4Tuning