![]() |
Atentie pe DN 1
6 Attachment(s)
In curand va puteti face fotografii ce vor fi trimise acasa sau la firma, cu ajutorul Politiei Rutiere Romane, in urmatoarele localitati de pe DN 1 (Bucuresti – Ploiesti): Puchenii Mari (pe partea stanga a pasarelei de la iesirea din Puchenii Mari spre Ploiesti) si in Romanesti (ultima pasarela inainte de bifurcatia de la Barcanesti pe partea dreapta spre Ploiesti). Asa ca nu uitati, viteza prea mare in localitatiile respective se rasPLATESTE cu 1 poza cam scumpa.
|
multzumim don'soara ema pt informatie :D
|
hmmmmmmmmmmmmmmmmm...
au fost introduse in functiune? k sambata am auzit k mai multi 'cunoscuti' :D au trecut pe dn1 ,pe akolo,cu vreo 200 la ora :oops: :lol: :lol: |
am dat de dracu... :cry:
|
Re:
Quote:
|
bine ca era DOG in fata ca iesea de rau pt totii :)
|
asa mah...asa...dati-va in gat unii pe ceilalti :lol:
|
De cand se pun in functiune, pt ca vineri spre sambata a trecut un \"prieten\" de-al meu cu vreo 160-170 pe DN1???
|
wow :shock: woi va dati seama ce inseamna asta? cu timpu o sa fie chestii din astea peste tot, si numai te trezesti cu pozele acasa.....se duce draku si lumea asta, incearca sa ne controleze fiecare miscare :(
p.s. banuiesc ca detectoarele nu le detecteaza nu? |
fuck ... duminica am calcat-o pe dn1. ma intorceam de la munte ... si aveam cam 120 prin pucheni. in romanesti am mers cu 60, ca stiu ca acolo aproape tot timpu pun radare.
|
Re:
Quote:
|
nu conteaza...dati-va in continuare :D
|
...va faceti si voi un album foto si cand o sa imbatraniti o sa aratati la nepoti
\"--Uite asta eram eu la 170 .....5 mil amenda :)\" \".....da si aici eram la 200.....ce senzatie unica :D\" |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eshti cu capu` .... :)) dar detectoarele nu le detecteaza :) k asta ar trebui sa faca ?!?!? |
ma gandeam sa nu fie camere de supraveghere a traficului ptr k inspre costineshti la intersectzia de la techirghiol exista asa ceva dar nu e vb de radare .. ci camere de supraveghere a traficului .... a nr de mashini trecute p ora si alte chestii
|
Re: Atentie pe DN 1
amenzile nu se dau in functie de viteza cu care treci pe langa ele, poti trece si cu 50km/h. sunt setate pe un standard de timp. pozeaza toate masinile care trec prin dreptul lor. ideea este daca politistul de garda este deajuns de atent :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning