![]() |
Alegerea fetelor
ia spuneti voi, fetelor de pe site/forum, ce masini va plac si de ce?
sa mai vedem si alt punct de vedere decat ... |
hai sa scriu eu prima: as vrea orice mahina dar sa aiba tuning..... in conditziile actuale as prefera un caravan
|
gaseste-ne si o poza sa vedem cam cum ar arata
|
o sa incerc sa fac ceva....
|
cool masina
|
care mashina? ca nu am pus nici una
|
Quote:
|
Masina mea preferata pt care m-am apucat sa strang bani :roll: este Audi TT, pare un \"vis\" destul de indraznet..dar sper ca in 2 ani...
|
Il vreau pe cel 1,8 tractiune integrala, cel cu 2 iesiri de 225 cai putere... este modelul cel mai scump dar cred ca isi merita banii....sper sa se mai poata obtine si alti cai din....filtru aer sport...etc... :)
|
lool
ce vise... intadevar.. e o mashina mai micutza... tipic femei... ce sa zic... domne da sa ai norocul de una deaia :wink: :D |
Hehe, io i-am zis k dak-si ia aia 1,8 turbo o fac...si-acum s-a ambitionat sa si-o ia pe-ailalta...
Dar mai ieftin iesi dac-o \"chip-uiesti\" k o duci la 225 de cai cat e si aia - cica asa fac si ei la fabrica: motorul e acelasi numai k o versiune e cu chip iar cealalta fara :x |
are gusturi cosmina nu gluma :) pe bune , fericitari inca o data ..
|
:shock: :shock: pff viatza ... a mea femeie .. cand face 18 ( la anu adik ) vrea sa`i ia tasu un 206 sau 307 .. nu ma mira k o sa`i ia .. la cate mashini are .. cred k una in plusz nu strica ... cat fac ... 3 cielo + 1 jeep + 1 space wagon + un fiesta ( sa mai fii uitat ceva .. posibil ) + 307 sau 206 al ei .. 7 mashini .. ehh isi face parcare ce plm :D
|
io vreau un opel tigra cred ca e frumoasa pt o fata :) da mai am io pana imi iau permisu parerile se mai schimba
|
cam cat credeti ca o sa fie o supramk4 peste 3 ani? 3-5 ani.... acum ce-a mai ieftina stock... am gasit la 20.000 de $.... si cum as putea s-o aduc in tzara.. ca nu are euro 3 plz hlp me
|
eu zic ca fetelor le-ar placea VOLVO YCC ;) e facuta de o echipa de femei pentru ... sexul frumos..
|
Santos & a4b5: topicu' e facut pentru femei, pentru parerea lor, pentru dorinta lor.
|
BMW 4 eveeeeeer.... mottoul meu : \" cand o sa fiu mare...o sa am un BMW\"
insa deocamdata...nu mi s-a uscat poza de pe permis..asa ca...peste un an mi s-a promis masinutza......ori voi avea furia nearga ufo...pe care o stiti..sau o gasiti pe forum...sau...un oltcit...insa fiti siguri ca orice voi avea...va avea tuning la greu..incepand cu exterior...continuand sub capota...ceva tentativa de uzina-de-cai-putere si in final o muzica....\"relaxanta\" doar sa ma simt in masina mea... dar visele mele sunt fidele si tind spre bmw.... toate la timpul lor.. |
ooo... grea intrebare... pai mie imi place foarte mult honda s2000... si toyota supra... si slk'ul... dintre astea 3 o sa imi aleg una.... si deocamdata m-am oprit la s2000...
imi plac in general masinile galagioase... si cu \"muschi\" :lol: :lol: |
e mishto s2000... da supra e mai mishto... insfarshit o fata care nu vrea beamve :lol: :P
|
M`as \"multumi\" si cu Cosworthu` lu` Cioara(ca e o masina pe care multi o stiu), sau orice depaseste 250cp. Tuning exterior finut, interior skimbat de la volan(momo) la set de pedale,scaune Sparco, jante Oz :blahblah: , motor zgomotos...Si muzica sa bubuie (preferabil Kenwood) asta atunci cand nu ascult zgomotul motorului.Mi`a placut mult un Civic in F&F,imi place EVO7,imi plac masinile sport..agresive.Superba si Impreza din poza...E ora prea matinala,poate o sa revin cu mai multe exemple de masini care ma incanta.Eu una iubesc WRC`urile...alea da MASINI!
|
mishto... impreza aia electra one are aceleashi specs ca shi STI-u :DD
|
eryka buna alegere :wink: :peace:
|
2 Attachment(s)
yap... stiu... nu de alta dar am stat destul de multicel prin japonia si stiu cum sta treaba cu japonezele... :lol:
|
Re:
Quote:
Si de \"zgomote\" de la motor vezi k nu-i a buna - poate sunt ceva probleme :roll: . Mie-mi place mai mult un sunet gutural de tobe :wink: |
Oricum 99% din fete prefera BMW...si sa nu-mi spuneti ca nu-i asha :P :D :wink:
|
deacooord!!!!toate fetele din cluj pe care le shtiu yo zic ca bmw... whoaaaa mashina visurilor.. :P ce p%$@ mea... ...alt gust intr-un bemveu...
|
Re:
Quote:
|
sa treaca si de 300 ... nu ma supar... :twisted:
|
Nici n-ai avea de ce... :lol:
PS: oare ma intreb ce-i cu preferinta aia de nr de masina din semnatura...in special cu numarul ala...69...hmmm...yummy :lol: :lol: |
e doar un simplu nr... :lol: imi place cum arata... :twisted: ( numarul )
|
shi pe mine a inceput sa ma gandul tot spre japoneze.... dar cand ma gandesc la taxe ma razgandesc :twisted:
|
Re:
Quote:
:evil: :evil: :evil: not true! :wink: cosmina e un exemplu , prietena mea e alt exemplu ...si mai cunosc cel putin 3 cazuri care zic : \"masina visurilor mele ? AUDI TT !!\" :wink: |
Si pentru ca Al3xius a adus in prim-plan prietenele noastre... prietena mea vrea Opel Tigra :D
|
Exceptiile intaresc regula! :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Mai, adevarul e ca si la dacia gpl se aude si motorul in afara de tobe :P :P Deci ai dreptate :D
Serios, chiar asa e - se aude super admisia cu un filtru de aer sport. Acum regret vremurile in care tobele nu se auzeau :cry: |
nu aveti gusturi rele deloc ..fetelor .....
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning