![]() |
duminica 13 noiembrie aeroport.....
racing :D
|
detalii? cine ,ce si cum?
|
Eu cred ca totul este un simplu...bluf.... :lol: :lol: !!
|
ce mah ? de unde e asta?
|
deja am sters o tura de offtopic.
cei care au chef de glume sa se abtina Caline asteptam detalii despre cursa . |
RCS...pt tine e bluf ma...pt noi nu......e pe bune....in 13 NOIEMBRIE PE AEROPORT...mi lene sa scriu acu detalii....interesati-va si voi.......(e vorba de liniutze) concerte...si multe alte nazbatii
|
Cine organizeaza? :)
|
Re:
Quote:
|
MI LENE.....am citit un pliant aseara......oricum...au o gramada de sponzori....pewlame.......
RCS...parca tu nu ejti cu forjatu masini ca se strica.....ce te intereseaza cursele?..sau viata de noapte :lol: :lol: :lol: |
Ok, daca mai afli ceva anunta-ne ,sper sa avem pregatite masinile pana atunci :D 8)
|
YEEEEEEEEEEEEEEEE curseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Ce se mai stie de curse? ....sau a fost doar o gluma?.... :lol:
|
Re:
Quote:
SI VREAU DETALII!!! ORA EXACTA>>>etc!! |
tu cine esti?
|
Re:
Quote:
|
n-ai inteles aluzia vere :lol:
|
Re:
Quote:
|
tot n-ai inteles..... :D
|
Re:
Quote:
|
bah...io n-am mai auzit nimik nou....oricum nu e tzapa....am citit un pliant.....merjeti pe la tuning cafe....e pe acolo pliantu :D
|
Re:
Quote:
|
lui e lene bah 8)
|
Am auzit ca organizatorii nu s-au hotarat in legatura cu organizarea curselor de pe aeroport... din cauza ca va fi frig s-ar putea sa nu fie nimik
|
si cand or fixat data acu o luna in noiembrie or fi crezut ca vine vara pe 13 noiembrie....??normal ca o fi frig.....lol :D :D :D
|
eu sper totusi sa vina vara pe 13 noiembrie... o fost destula iarna deja :lol:
|
in 13 o sa fie vreo 40 grade.... bre intrebal pe omu ala cum o sa fie vreme in 14-15-16 vad ca se pricepe omu la meteo
|
haha da ala cu perdele shi crengi in cap ! :D
|
sincer eu prefer sa fie frig de cat sa ploua
|
Daca era ceva pe 13 cred ca deja incepeau cu reclama.. oricum daca e frig inseamna ca nu vor fi spectatori... de aici pleaca tot
|
Deci? :paper:
Maine nimic... :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning