![]() |
Bentley Continental GTC by ASI
14 Attachment(s)
Tunerul japonez ASI (Accuracy.Spirit.Imagination) a lansat un pachet de tuning pentru modelul Bentley Continental GTC. Noul pachet contine un bodykit format dintr-un spoiler fata cu prelungire din fibra de carbon si LED-uri, praguri laterale, un spoiler spate cu prelungire din fibra ce carbon si 4 tobe de esapament si un eleron discret. Kit-ul aero este completat de jante pe 22 inci incaltate cu pneuri 265/30 pe fata si 295/25 pe spate.
|
Re: Bentley Continental GTC by ASI
Parca a mai fost postat :?
|
ah....ce nu suport eu esapamentul ala cu tevile suprapuse ca la lexus...dar nu ma mira din momoent ce e facut tot de japonezi...in rest, toata stima!
|
coty tey nu stiu....da masina e frumoasa:D..
|
Parca vrea sa semene a R8 cu leduri si spoilerul spate. Cam lipsiti de idei, dar per ansamblu masina arata bine.
|
:shock:wa da asta am mai vazut-o odata zilele trecute?!!!!!!!!!?:x
|
Din fata arata criminal.. dar spatele parca nu e demn de un Bentley.
|
poate putin ciudat in spate dar totusi exceptional
|
E o masina grozava, nimic de spus, imi plac la nebunie tevile de evacuare, si sunt informatii ca si Honda NSX le va avea asa:twisted: ink un nou trend din Japonia:-P
|
cam copiat dupa audi :???:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa dar tevile suprapuse nu sunt pe gustul meu,nu cred k i se potrivesc
|
Quote:
|
Au stricat tot....au transformat o bijuterie intr-un Kitch....dar asta e doar parerea mea....stock masina e absolut mortala.
|
no comment
|
urate tobe intr adevar :|
|
bara fata seamana cu cea de porsche turbo iar cea din spate cu r8...mai trebuie praguri rieger infinity si e pachet kitch complet...oare de unde le vin ideeile astea???n-au nici cea mai mica notiune a esteticului sau a elemetului nou...;)
|
imi place cum arata :D
|
frumos....merge...
|
Ugly.....m-au omorat astia cu led-urile lor....nu se mai face bodykit fara leduri.....pacat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning