![]() |
Brax Team
Avand in vedere ca acesta categorie e deschisa de f mult timp si nimeni nu a postat nimic voi fi eu primul care va face acest pas si rog toti membrii care fac parte din aceasta echipa sa faca la fel.
|
Re: Brax Team
Dar ce inseamna mai exact Brax Team?
|
o hadunatura zei...zei de la power from za gods :)
sau mai exact e unii de se dau audiofili dar pe care ,de fapt i-a calcat elefantul pe urechi in copilarie...pe unii :) |
Quote:
Pe parcurs se vor stabili si aici niste reguli mai concrete si se va afisa o lista cu cei care fac parte din aceasta echipa. |
In sfarsit scrie si cineva aici! Bine asa Banule. ;)
|
scriu si eu... da nusu ce. scris, na! :D
brax team = o echipa de pasionati si alcoolisti :)) |
- Alex Banu
- Bogdan YBR (daca nu ma insel) - JD - bad_boy2k - ceachi ..... completati voi Nu cred ca ar fi rau sa facem si o prezentare pe scurt a sistemului. O schema ceva , poate ne ajuta Banu ca se pricepe:lol::lol::lol: |
eu am sistemul descris in semnatura... sau tu vb d altceva ceachi?
|
E descris in semnatura, da eu ma gindeam la o schema ge:
-cablu de la baterie (de care marca grosime) -distribuitor -aplificatoare -cablu difuzoare -difuzoare -player -rca-uri Totul facut frumos intr-o schema ,dasta il intrebam pe Banu daca-i dam descrierea sistemului , poze la amplificatoare ,player, difuzoare ne face o schema? |
incep :
-cablu Stinger 0 AWG -siguranta Stinger 200AMP -distribuitor Audison cel mare -amplificator Brax X2400.2 -difuzoare Hybrid L1PRO si Focal 165K2p -player Alpine CDA-9835R -rca-uri in-Akustic Rhodos io am dat-o :D |
- Alex Banu
- Bogdan YBR (daca nu ma insel) - JD - bad_boy2k - ceachi - vrx... sistemul va fi prezent la F.E. |
Quote:
|
este este si ybr pe aqcolo nu te inseli dar momentan numai 20% brax-helix dar sper sa ma prinda anul nou 100% cu conmonente d'astea exotice :)
- Alex Banu - Bogdan YBR - JD - bad_boy2k - ceachi - _vrx_ - ro_jamess - dragosv - animalu evo - dj81bas - marinu - chris6 ............ sper ca n-am uitat pe nimeni |
b52? Robert cu Primera
Bogdan de la Ploiesti... |
1 Attachment(s)
Prezentarea sistemului Vw Polo - BANU "Brax Team"
HU-Alpine CDA-9835R TW - BRAX Matrix 1.1 Mid-Bass - BRAX Matrix 6.1 PP Amplif: Helix Precision P400 Amplif: JL AUDIO 500/1 Sub: JL AUDIO 8W7 Cabluri RCA Stinger Expert SX20 Cabluri audio: Stinger Pro Series Oxygen Free |
Asa aproape perfect!
Ar trebui pus si sistemul de alimentare! |
1 Attachment(s)
Pun si eu schema provizorie a sistemului!
|
1 Attachment(s)
pun si eu o schema... sa fie cu alimentare cum zicea ceachi
|
Mie mi-a desenat-o Banu , zicea ca nu mai e loc sa puna si alimentarea!
Eu nu prea ma pricep la chestiile astea si nu am rabdare sa invat , nici la tine nu e prea reusita shema . Rezolutia pozelor e cam mica, liniile la alimentare sunt duble de pare ca ai 2x 0AWG , RCA-rile lipsesc, marca, modelul cablurilor de difuzor lipseste :lol::lol::lol: Sper ca nu va suparati :lol::lol::lol: Glumeam , (un pic mai serios) , cu alte cuvinte care va pricepeti mai bine si aveti rabdare poate faceti o schema din asta standard la care sa adaugam fiecare componentele sistemului. De exemplu ar fi interesant zic eu ca in schema in locul liniilor trasate sa apara chiar cablul folosit (o poza cumva nu stiu nu ma pricep) sau daca nu se poate macar o mostra linga liniile alea, la fel si cu RCA-uri , chiar si cablul de alimentare (daca este mai interesant , imbracat in tresa...) ar fi bine sa fie reprezentat cumva in schema. E si educativ si arata mai profi! Parerea mea!:lol::lol::lol: |
esti prea pretentios ceaci :))
pt 5 minute, merge schema :D |
1 Attachment(s)
Diagrama Peugeot 307 ;)
HU-Clarion DXZ958RMC TW - Helix P1 Precision Mid-Bass - Helix P 206 Precision Amplif: Helix DarkBlue Four Amplif: JL AUDIO E1400D Sub: JL AUDIO 10W3 Cabluri RCA Stinger Cabluri audio: Stinger Pro Series Oxygen Free Traseu 0 awg |
1 Attachment(s)
Sa va prezint si eu diagrama sistemului meu:
Clarion HX-D2 Brax Matrix 6.1 PP Brax Matrix 1.1 Aliante 12 SI Aurix Fegasu FX2 rca-uri semnal Supra Classic 2.5 cablu difuzoare Brax X 2400.2 GE Brax X 2000.2 GE Audison SFD 41 Optima Yello top 5.5 Actualmente sistemul este castigator la Finala Nationala de la Craiova in urmatoarea configuratie :locul 1 la 5 ch advanced(cu acest loc nu ma laud fiindca practic nu am avut cu cine sa ma bat) Best Sound Best Instalation |
Quote:
Asteptam ceva si de la EUROFINALA.. |
Multumim Alex...Si noi speram la Eurofinala,macar una din cele trei masini din Brax Team ,sa obtina macar o mentiune daca nu mai mult.vedem... peste 2 saptamani vom sti sigur cum stau lucrurile
|
Care vor fi cele 3 masini ce vor concura la Finala Europeana?
|
Acele 3 masini ar fi trebuit sa fie urmatoarele:
Smart devil Ford Focus si BMW Stock |
Aaa, ma bucur atunci ca Bogdan a rezolvat problema cu playerul. Nu stiam ...
Va tinem pumnii! L.E.: Cum adica "ar fi trebuit"? Bogdan vine sau nu vine? Din postul nr. 24 am inteles ca sunt 3 masini iar din postul nr. 26 inteleg ca ar trebui sa fie 3 dar nu prea ar fi ... |
Sharky pentru a evita creerea numarului de posturi inutile to rog sa folosesti functia 'privat mail'
|
Aici e topicul Brax Team.
Nu am dreptul sa pun intrebari despre masinile ce vor concura la F.E.? Am pus o intrebare cate se poate de on-topic. PM din cate stiu eu inseamna Private Message ... |
9 Attachment(s)
Cateva poze de la SQ league cu membrii BRAX TEAM
|
Trebuie mentionat si faptul ca Brax Team a ocupat intreg podiumul la categoriile Pasionati si Audiofili. :D
|
poate daca participam si eu ne extindeam si pe la amatori :) :) :)
sau pasionali in loc de pasionati. oricum din cate vad se anunta revolutie mare cu Brax Team astia :) ca din cate stiu sunt masini in lucru (eu) si nu numai deci surprizele nu intarzie sa apara |
Pai mai pune si tu ceva poze cu masina sa vedem de fapt ce e in lucru..??
Sper sa nu fie doar sticle de bere si gratare in poza...=)) |
te astepti la altceva din partea lui banule? 8-|
|
punem si poze hooo :)
de maine intram in garaj la montaje. nu stiu cat de finala e configuratia actuala dar fata ramane asa pt moment: tw: Brax Matrix 1.1 mb: Brax Matrix 6.1 PP <o bucata anul asta, ianuarie surprize> tw amp: Helix A2 Competition mb amp Helix A2 Competition subwoofer : Helix P12 precision <tot o bucata momentan, poate 4 in viitor daca nu 2 sigur> Subwoofer Front : Helix P10 cam atat din brandul Brax-Helix : restul fiind Audison, Aurix, Dietz Berlin (nu am pus simplu Dietz ca suna ieftin ), Stinger, Stp, Dinamat, etc |
OOOO YBR-uleeee....cat de frumos suna chiar si numai pe hartie!!! :)
|
La ce ai tu acolo daca, faci usile bine si reglajele , nu are cum sa nu iasa ceva interesant !
Bafta! |
1 Attachment(s)
la cererea fanilor :)
si colegilor de suferinta enjoy like my opel : |
Adaugati si tu in semnatura: Future winner at any SQ Challange! ;)
|
eee si tu acum bey cristi... nu tre sa exageram. e un sistem decent care sper sa nu ma dezamageasca pt ca e deja a 3-a configuratie pe care o incerc. oricum spatele nu e terminat. nici macar nu e inceput :) poate punem un 15'' ca as incerca un 145-146db dar sa vedem pana una alta cum suna fata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning