![]() |
Lamborghini va dezvalui la Paris un nou model
1 Attachment(s)
Lamborghini a dezvaluit astazi o imagine teaser insa fara ca sa ofere si vreun fel de detaliu despre aceasta; decat un simplu "Nu este doar un Lamborghini nou. Este o lume noua." Din aceasta fotografie se poate observa ca noul model va beneficia de o evacuare situata central si un difuzor spate din fibra de carbon. Noul model va fi dezvaluit pe 2 octombrie la Salonul Auto de la Paris. Pana atunci, sa inceapa speculatiile!
|
Re: Lamborghini va dezvalui la Paris un nou model
hmm..cred ca nu lanseaza o noua masina..lanseaza o noua racheta
|
a inceput sa le placa poligoanele :)
|
un alt avion construit de cei d la lambo :X
|
deja imi place :twisted: abia astept sa vedem ce avion pardon... masina vor scoate :-D
|
urmeaza o noua racheta in catalogul celor de la lamborghini...:shock:
|
The wait is Finished the Fly to the Mars will begun with New Lamborghini:|:|:| Mortala masina
|
gata reventonu..e deja vechi?
|
pai...vom trai si vom vedea...:D...
|
din ce vad,nu o sa fie prea diferit de reventon ;)
|
Chiar sunt curios cum o sa arate.
|
ce curios sunt cum va arata si ce pret are
|
e un offroad :))
|
poi nush... cred ca astia scot o racheta pe 4 roti supperr moderna
|
o sa i puna motor de oltcit :D
|
suna bine :D
|
la ce a fost reventonu' pe langa celelalte masini nu stiu daca acest model va fi inca un lamborghini....va fi ceva special...mai mult ca sigur
|
Quote:
|
Cred ca se bazeaza pe Reventon...
|
astia si-au luat-o in cap cu rachetele astea...... fac concurenta astora de la nasa
|
Un nou Reventon ? Clar ca a prins bine la public designul ala..
|
REVENTON NU MAI SE FABRICA!
Reventon a fost o serie limitata de 200 exemplare, 1 mil. bucata, si nu se mai fabrica. nou la reventon era doar display-ul digital, interiorul si caroseria. in rest, ceea ce face cu adevarat o masina, sasiu, tren de rulare, suspensii, motor etc. au fost preluate integral fara nici o modificare de la murcielago. am citit acest lucru intr-o revista, nu ii dau numele aici ca sa nu ii fac reclama. aaa....da si evacuarea mai este a lui reventon. oricum, s-au vandut toate si nu se mai fac.....
Cat despre noul Lamborghini, nu cred k este SUV deoarece este prea jos modelul din fotografie, dar Ferrari va face un nou SUV din pacate..... asta e adevarat. SI.... in caz k nu stiati..... Lamborghini face de mult SUV-uri. pentru armata italiana. sunt aproape la fel de bune ca Humvee-urile americane, doar ca mai economice la consumul de carburant, dar mai mici si mai inalte. O zi buna! |
Este noua Dacie :))
|
Pana acum cei de la Lambo au scos doar modele reusite ... parerea mea.... de la murcielago, gallardo, reventon eu zic ca va fi o noua era a celor de la Lambo. Sper ca nu ma fi pretul sub 1 milion:D... am glumit
|
oricum e ceva special
|
probabil o sa concureze cu 107, C1, si Aygo :))...abia astept sa vad ce mai scot :peace:
|
Re: REVENTON NU MAI SE FABRICA!
Quote:
Cred ca vroiai sa zici: Lamborghini ,,facea" de mult SUVuri. Si nu pentru armata italiana, ci pentru armata americana. Modelul LM, singurul SUV din istoria companiei, initial a fost creeat pentru armata americana, le-au fost prezentate 2 prototipuri ambele echipate cu motoare americane care acestia le-au refuzat, ...pe motiv ca nu aveau o toneta de hamburgeri integrata probabil :lol: In perioada cat a stat in productie(de prin vreo 86 pana in 92...sau ceva de genu) LM002 a fost creeat in 301 exemplare, nu stiu exact cate modele au fost cumparate pentru a servii armatei...in special armatei arabe(caci intre timp Humveeu' aparuse la Americani), restul au fost destinate civililor. Acum despre cat de economica e masina si environmentally friendly .Cum pe prototip si pe LM001 au fost puse motoare americane, pe modelul LM002 s-a renuntat la ideea asta si i-au pus un 5.7 v12 pur-sange italian luat de pe Countach, cu 450 de cai, mentionez ca-i benzinar, Intr-adevar are cilindreea mai mica decat monstrozitatile de 6.2 , 6.5, 6.6 de pe Hummer... DAR acestea din urma sunt v8, nu v12... si din 5 motoare disponibile pe H1, 4 sunt diesel, unul singur pe benzina, un v8 tot de 5.7 litri dar care nici nu viseaza sa se apropie de 400 de cai daramite de 450... Asa ca Lamborghini nu sta foarte bine la capitolul ,,masini mai economice decat Hummerul la consum de carburant" Sa nu crezi ca-i iau apararea Hummerului, Doamne fereste, masina mai inutila nu am vazut in viata mea.... Cat despre on topic: Mi-ar placea sa faca Lambo un SUV, sa-i vad cum se prostitueaza pentru bani, iar mai pe viitor sa scoata un diesel... :lol: dar evacuare pe mijloc si difuzor de aer mi se par solutii prea radicale pt. un SUV, probabil, mai mult ca sigur, va fii un inlocuitor pt Murcielago ...parerea mea |
Quote:
|
cred ca o sa fie ceva frumos , acum trebuie doar sa asteptam sa vedem cum o sa arate arate!
|
Putina dezvaluire de la un angajat al firmei:
Modelul care va fi prezentat nu este succesorul lui Murcielago. Este ultima versiune de LP640, dupa care va aparea noul model. Exteriorul este complet nou, in stil Reventon. Pretul va fi in jur de 230.000 EURO. Prototipul se numea Superveloce (SV), si va avea cu 30-40 CP mai mult decat LP640. Este o serie limitata, nu se stie egzact cate vor fi produse, probabil 100. |
Macar de ar face si ei peste 1300cp sa ia bugatti
|
:shock:din poza aia nu se intelege nik, ....in fine..... vom vedea:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cum adik ferrari face "un NOU SUV" a mai facut vreunul pana acum:shock::shock: ??? |
ce spuneti voi sunt doar idiotenii,dc nu asteptati ??
|
oare va fi mai "AVION" ca aspect,decat Reventon`ul:yikes::yikes::yikes:
....Bravo Lambi !!!;) sa`l faci mai tare ca Bugatti Veyron GT :twisted::twisted::twisted: |
Abia astept sa vad cum o sa arate.Doar din imaginea ce ne-o arata si pare foarte fioros....sunt sigur ca nu vor dezamagii
|
hmm..cred ca nu lanseaza o noua masina..lanseaza o noua racheta
__________________ adevarat |
sincer nu`nteleg nimic din poza aia :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning