![]() |
Machetele mele - NECROPHORUS
13 Attachment(s)
Putin cate putin o sa le pun pe toate. Toate sunt la scara 1 / 24 cu mici exceptii una din ele ar fi humvee 1 / 18 (exceptii s-ar putea sa mai apara cate ceva in curand)
deocamdata: 1) Bburago Jaguar XK 120 1948 ( 1 / 24 ) 2) Bburago Porsche 356 B 1961 ( 1 / 24 ) M-am gandit sa incep cu ceva mai vechi dupa care sa variez cu ele si noi si vechi. |
Re: machetele mele - NECROPHORUS
la ce scara sunt machetele?
frumos jaguar-ul |
sunt la scara 1 / 24 din astea strang ....mai mari am una singura un humvee 1/ 18
|
12 Attachment(s)
alte doua modele
3) Bburago Bugatti Type 55 1932 ( 1 / 24 ) 4) Hongwell Cararama Toyota Land Cruiser GX Prado 2006 ( 1 / 24 ) in loc de toyota trebuia sa fie cel mai probabil un mercedes ssk sau poate un citroen 15v, o sa am grija sa imi cada asa ceva pe mana, iar toyota ul trebuia sa fie intre suv urile ce vor urma |
frumoasa toyota
pare foarte reala in pozele astea |
Quote:
|
12 Attachment(s)
inca 2:
5)Maisto Chevrolet Camaro ss 396 cabrio 1968 ( 1 / 24 ) 6)Maisto Chevrolet Malibu ss 1965 ( 1 / 24 ) american muscle at it's best :D |
Numai exemplare frumoase ai (pana acum)! Dar Toyota Land Cruiser face "toti banii"! Felicitari si asteptam in fiecare zi cate ceva nou, bineinteles daca mai ai! :)
p.s. Am vazut un Hummer de armata prin spate...il mariti? |
Quote:
|
humvee ul nu il marit doar ce l-am luat acum 2 sapt ....m-a asteptat in magazin 3 luni treceam pe acolo o data la 3 zile si ii ziceam te iau : si l-am luat :D
|
12 Attachment(s)
alte doua machete:
7 ) Maisto kit Ferrari 599 GTB Fiorano 2006 ( 1 / 24 ) 8 ) Maisto kit Chevrolet Monte Carlo SS 1986 ( 1 / 24 ) auzi ''ferrari'' si deja esti atent la chevy de apreciat franele brembo |
foarte frumoase anandoua
ferrari il am si eu este cel cu abtiplide si chevy-ul mi-l cumpar zilele astea |
12 Attachment(s)
inca doua machete:
9 ) Maisto Ford Mustang GT 2006 ( 1 / 24 ) 10 ) Maisto Humvee 1991 scara ( 1 /18 ) mustang legenda continua humvee un ''soldat'' din iraq |
frumos humvee-ul , il am si eu numai ca mai mic 1.43, pare f bine realizat :)
|
1 Attachment(s)
foarte frumos humvee-ul
si poza asta e interesanta:D:D |
Quote:
:D da. Apreciez mult ochii critici :D |
12 Attachment(s)
10 ) Continuare Humvee ( 1/18 ) + Continuare Chevrolet Camaro ss 396 cabrio 1968 ( 1 / 24 )''mici modificari''
11 ) Maisto kit Ferrari Enzo 2004 ( 1 / 24 ) Humvee ul fiind 1/18 m-am gandit ca merita mai multe poze(de asta nu am schimbat nici numarul adica acel ''10'') asa ca am luat din spatiul altei masini care trebuia sa o pun azi si am adaugat inca 3 poze si plus de asta apare si un Chevrolet Camaro ss 396 cabrio 1968(tot 3 poze) (este o dublura care o am acasa si nu o sa o mai pun ca fiind alta masina - nu are rost) care am decis sa ii fac o mica modificare : un portbagaj care acum se deschide - nu consider ca intra la tuning asa ca am pus-o aici. Cat despre enzo nu imi place (asta nu inseamna ca il dau acum) asa mult o sa incerc sa il achizitionez de la alt producator de machete intr-o varianta mai buna. |
am si eu enzo si mi se pare dragut
unul 1/18 costa mult. iar unul 1/24 nu am mai vaazut ps-ce nu-ti place la el?? |
ma ce zic ...nu e vopsit calumea are puncte are spatii prea mari la usi si capota nu se imbina tot cum ar trebui
|
sa sti ca al meu e perfect
n-are puncte in vopsea si se imbina bine usile si capota cand l-am asamblat chiar am fost mirat de cat de bine e facut pentru un maisto serios |
In cazul asta, am nimerit eu prost cutia sau seria :|
|
da
cred ca asa s-a intamplat mai are omu ghinion cateodata.....ce sa-i faci? |
Quote:
|
l-am luat din Craiova din Metro
|
12 Attachment(s)
12) Maisto Volkswagen Touareg 2006 scara: ( 1 / 24 )
13) Majorette Mercedes-Benz SLR McLaren 2007 scara : ( 1 / 24 ) touareg un suv care te face sa te gandesti la piramide si calitati offroad foarte bune slr mclaren viteza de formula 1 si stil a la mercedes |
foarte frumos slr-ul
da nu ai precizat la ce scara e bv pentru ambele |
gata andrew46 ... s-a rezolvat ;) ms pt atentionare oricum am mai spus si in posturi anterioare colectionez numai 1 / 24 cu mici exceptii (humvee 1/18 care este deja si un eventual hummer h2 1/18 - sper sa fac rost de unu):D
|
12 Attachment(s)
14 ) Mondo Motors (Gartex) BMW 645 CI E64 (E63 ul e coupe ul) 2004 ( 1 / 24 )
15 ) Welly Chevrolet Chevelle ss 454 1971 ( 1 /24 ) bmw cabrio visul oricarui pasionat chevy chevelle mult cuplu motor si ''racing stripes'' |
12 Attachment(s)
inca doua machete:
16) Welly Chevrolet Impala 1963 ( 1 / 24 ) 17 )Welly Ford Boss Mustang 302 1970 ( 1 / 24 ) clasice americane pt pasionati |
frumoase muscle car-urile :)
|
Ms. Imi plac la nebunie, desi inca imi lipsesc cateva modele importante, usor usor o sa fac rost de tot ce imi doresc. Momentan caut plymouth hemi cuda si gtx, si pontiacuri din 1964 pana in 1971
|
foarte frumoase toate 4
si mustangul si implala da la ce scara sunt la bmw chiar nu-ti dai seama daca e 1/18 sau 1/24 |
bmw ul e facut de mondo motors ...de asta e ceva mai bine facut si pare a fi la o scara mai mare. Mai sunt vreo 2 identice de unde l-am luat, e adevarat un pic mai scumpe sa zic sunt la 45 sau 50 ron bucata daca imi aduc bine aminte.
|
12 Attachment(s)
18 ) Welly Porsche Cayenne Turbo 2005 ( 1 / 24 )
19 ) Welly Volvo XC 90 2005 ( 1 / 24 ) Doua SUV uri unul mai sportiv si altul mai de familie :). |
foarte frumoase ambele
xc 90 n-am mai vazut bravo pentru ambele? cate machete mAI AI? |
XC90-ul o singura data l-am vazut si l-am luat de atunci nimic. Astea sunt cele de la bunica (mai sunt vreo 3 de pus) acasa am mai multe:). Stai linistit, o sa le pun pe toate, si totusi numarul lor creste aproape saptamanal. O sa incerc de acum inainte sa iau de o calitate superioara, desi asta inseamna mult mai mult ca bani, dar asta e, ca sa iti faci damblaua te pui cu capu in jos nu ? :D
|
De maine, defapt tehnic de azi o sa pun niste modele foarte dragi mie, probabil cate 12 poze cu o singura masina pe zi asta daca nu supara vreun admin sau ceva, sper sa nu totusi, daca se poate sper sa va placa si voua.:arrow:
|
asteptam cu nerabdare
|
12 Attachment(s)
20 ) Bburago Renault Alpine 1600 A110 1969 ( 1 / 24 )
21 ) Maisto kit Ferrari 430 Scuderia 2008 ( 1 / 24 ) Pusesem 12 poze cu alpine ul dar nu ii conveni cuiva, vad ca nu merge faza asa ca am sa continui sa pun cate 2 masini pe zi a cate 6 poze. Azi au fost alpine si 430 ul. Maine (tehnic azi) o sa mai fie alte doua. |
12 Attachment(s)
22 ) Maisto Dodge Charger RT 1969 ( 1 / 24 )
23 ) Maisto Chevrolet Corvette 1957 ( 1 / 24 ) charger ul e ultima de la bunica , dar nu garantez ca nu o sa mai fie altele cumparate si duse acolo, dar nici o grija o sa le fac poze inainte, cat despre corvette (este prima de acasa) am zis sa fie tot ''american icons'' |
| All times are GMT +2. The time now is 10:46. |
- Copyright 2026 4Tuning