![]() |
Renault Megane Classic
DE vreo 10 luni merg cu un Renault Megane Classic.
Datele tehnice ale masinii sunt urmatoarele: Motor: 1.6 16V 107CP An: feb 2002 Culoare: gri inchis metalizat Km: cand am luat-o avea 5o.oookm, acum are vreo 65.000km. Masina se comporta bine, nu am avut incidente cu ea. Am fost nevoit sa ii schimb setul de proiectoare, mi s-a spart sticla din cauza zapezii de asta iarna, dar totul a fost realizat cu ajutorul casco. Reprezentanta Renault - Serus - a schimbat proiectoarele, unde s-a lucrat foarte bine. Pana acum masinii a fost nevoie sa ii schimb toate cele 4 bobine de inductie (are bobina pe fiecare cilindru) totul costandu-ma aproximativ 14milioane |
Re: Renault Megane Classic
masina nu e modificata. pe viitor sper sa o mai cosmetizez putin.
Modificari actuale: folie geamuri laterale spate filtru de aer sport sistem audio cauciucuri 195/45/R15 puse pe table :( |
Sistem audio:
|
in scurt timp o sa termin cu niste treaba pe care o mai am de facut si sper cand va fi si vremea buna sa ii pun si restul de geamuri cu folie ( luneta + laterale fata).
|
3 Attachment(s)
Poze cu croissantul
|
1 Attachment(s)
cum as vrea sa arate
|
Quote:
si ce mai stai spor la treaba ;) |
Antena, stergatoarele,sigla...
Fa ceva! |
Quote:
|
Fa ma o poza fara sigla si fara antena aia urata sa vedem cum ii sta.
Lenesule. |
Quote:
|
PS: Sony Xplod ...nu Expload,oricum cred ca stiai si tu ca asa se scrie.
PPS:as avea ceva de comentat in legatura cu poza modificata:cred ca i-ar sta mai bine,daca ai reusi sa o faci asa cum e acolo,dar fara sigla,cred ca aia ii strica toata fata masinii. Aporpo,pe cand o poza cu spatele masinii si eventual un lateral? Bafta! |
chiar ai nevoie de jante din aliaj. sau macar capace. si mai ai nevoie de cateva spire lipsa :)
|
daca nu vrei sa renunti la sigla macar vopsesteo in culoarea masini ;) spor la treaba
|
Salut,
Masina nu prea e una facuta pentru tuning cel putin din punct de vedere estetic.Motorul cred ca e super.eu am clio II cu 1.4 16v si urca f misto in turatie.Vroiam sa te intreb cum de ai dat 14mil pe 4 bobine?Mie inca nu mi s-au ars in 40.000km si din cate stiu una e cam 1 mil si un pic si de montat se monteaza imediat....de unde 14mil?nu e cam mult? |
salut,
imi poti spune si mie cum ai legat statia si subwoofwrul, ma intereseaza de unde ai tras firele pt semnalul audio si firele de alimentare pt statie, sau sum as putea eu sa fac asta folosindu-ma de cd playerul masini |
Sunt 3 fire pt alimentarea statiei:
-> + baterie -> - bateri (sau de unde vrei tu, dar sa fie pe -) ex: de caroserie -> la cd-player (curent alternativ) Pt semnal audio - daca cd-player'ul este prevazut cu iesire pt subwoofer te legi de acolo. - daca cd-plyer'ul nu are iesire speciala pt subwoofer va trebui sa te legi de iesirile cd-player'ului (dar nu vei avea o calitate destul de buna). Exista un modulator (nu stiu exact cum ii zice) special conceput pt astfel de cd-playere. Spor la treaba!!! |
Sau iti scoate cineva iesire de linie din player.
Mai simplu decat ai crede. Si mai ieftin :P |
Quote:
|
Quote:
|
am faruri negre! la fel sunt si proiectoarele! revin in scurt timp cu pozele:D
|
asteptam pozele
|
multumest baieti pt informatii,am inteles cum sta treaba acum
Reme - imi cer scuza ca am intervenit pe topicul tau, dar am si eu o masina ca a ta si ma framanta unele nestiute, bafta in continuare si fara incidente |
1 Attachment(s)
Quote:
poza cu faru. asta e tot ce am reusit sa fac! dupa ce o spal ii voi face poze noi! nu prea imi convine ca a unnul din faruri a iesit cam mat fata de celalalt care e lucios. Voi incerca sa il refac. |
nu prea se vede bine...poate faci niste poze ziua
|
de unde ti-ai cumparat masca la cd player k sa stea la locul lui cum trebuie?shi cat te-a costat k desteptii astia d la renault in loc sa faca sa se potriveasca direct au mai inventat ceva shi cum ai adaptat volum controlul d la volan la cd player?
|
Quote:
1. masca la cd player am luat-o de la tornado, dar o poti gasii si la be loud. 2. ma costat 500 sau 800demii nu mai stiu exact. 3. nu am adaptat cu telecomanda din spatele volanului ca ar fi costat vreo 4milioane adaptarea, mai mult decat mp3-playerul. mici modificari aduse croissantului....folie pe geamuri |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Poze cu masina dupa ce i-am pus folie...
|
Pe fata e la fel ca pe spate la transparenta?
Pe luneta ai numai jumate sau nu vad eu bine? |
Quote:
|
Pai si nu puteai sa pui folia pe luneta dintr-o bucata intreaga?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pai da stiu..cu foenul. si eu am folosit foenul, dar luneta face un unghi foarte ascutit cu placajul din spate unde am boxele. nu prea iti incape nici mana acolo. Cu greu am reusit sa scott niste abtibilde puse de astia de la renault, d-alea "renault, elf".
POZE cu masina se observa si farurile si folia |
nu o sa reusesti niciodata sa pui pe spate folia dintr'o bucata...doar cei de la Llumar, ei folosesc o solutie care o inmoaie si te poti juca cu ea
ai grija cu politia...eu era sa o patesc astazi, am fost nevoit sa o dau jos de fata cu ei...altfel amenta 500 lei si talonu luat....aveam omologare, dar cica nu e valabila (nu era Llumar) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning