Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Megane Classic (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/90717-renault-megane-classic.html)

Reme 15-09-08 13:56

Renault Megane Classic

DE vreo 10 luni merg cu un Renault Megane Classic.
Datele tehnice ale masinii sunt urmatoarele:

Motor: 1.6 16V 107CP
An: feb 2002
Culoare: gri inchis metalizat
Km: cand am luat-o avea 5o.oookm, acum are vreo 65.000km.

Masina se comporta bine, nu am avut incidente cu ea. Am fost nevoit sa ii schimb setul de proiectoare, mi s-a spart sticla din cauza zapezii de asta iarna, dar totul a fost realizat cu ajutorul casco.
Reprezentanta Renault - Serus - a schimbat proiectoarele, unde s-a lucrat foarte bine.

Pana acum masinii a fost nevoie sa ii schimb toate cele 4 bobine de inductie (are bobina pe fiecare cilindru) totul costandu-ma aproximativ 14milioane

Reme 15-09-08 14:11

Re: Renault Megane Classic

masina nu e modificata. pe viitor sper sa o mai cosmetizez putin.
Modificari actuale:
folie geamuri laterale spate
filtru de aer sport
sistem audio
cauciucuri 195/45/R15 puse pe table :(

Reme 15-09-08 14:19

Sistem audio:

• MP3 Player SONY CDX GT-420U
  • Boxe fata SONY Expload XF-1325 13cm
  • Boxe spate SONY Expload GT Series
  • Statia audio MTX X702
  • Subwoofer MTX XT12AV
  • Kit amplificator 10mm Dietz 23088

Reme 15-09-08 14:22

in scurt timp o sa termin cu niste treaba pe care o mai am de facut si sper cand va fi si vremea buna sa ii pun si restul de geamuri cu folie ( luneta + laterale fata).

Reme 15-09-08 14:30

3 Attachment(s)
Poze cu croissantul

Reme 15-09-08 21:06

1 Attachment(s)
cum as vrea sa arate

EDC_cip 16-09-08 18:55

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1755687)
cum as vrea sa arate

si ce mai stai spor la treaba ;)

bluey 16-09-08 20:35

Antena, stergatoarele,sigla...
Fa ceva!

Reme 16-09-08 22:45

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1757888)
Antena, stergatoarele,sigla...
Fa ceva!

astea le las, mai intai termin cu examenele si dupa ma apuc de bad boy look-ul de la capota!

bluey 16-09-08 22:53

Fa ma o poza fara sigla si fara antena aia urata sa vedem cum ii sta.
Lenesule.

Reme 17-09-08 14:28

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1758139)
Fa ma o poza fara sigla si fara antena aia urata sa vedem cum ii sta.
Lenesule.

o sa ii fac;)

Spot 23-09-08 22:46

PS: Sony Xplod ...nu Expload,oricum cred ca stiai si tu ca asa se scrie.
PPS:as avea ceva de comentat in legatura cu poza modificata:cred ca i-ar sta mai bine,daca ai reusi sa o faci asa cum e acolo,dar fara sigla,cred ca aia ii strica toata fata masinii.
Aporpo,pe cand o poza cu spatele masinii si eventual un lateral?
Bafta!

haristeas51 23-09-08 22:55

chiar ai nevoie de jante din aliaj. sau macar capace. si mai ai nevoie de cateva spire lipsa :)

kapa_krs88 24-09-08 09:56

daca nu vrei sa renunti la sigla macar vopsesteo in culoarea masini ;) spor la treaba

ajaccio 25-09-08 22:10

Salut,
Masina nu prea e una facuta pentru tuning cel putin din punct de vedere estetic.Motorul cred ca e super.eu am clio II cu 1.4 16v si urca f misto in turatie.Vroiam sa te intreb cum de ai dat 14mil pe 4 bobine?Mie inca nu mi s-au ars in 40.000km si din cate stiu una e cam 1 mil si un pic si de montat se monteaza imediat....de unde 14mil?nu e cam mult?

TR_00_ANN 26-09-08 03:04

salut,
imi poti spune si mie cum ai legat statia si subwoofwrul, ma intereseaza de unde ai tras firele pt semnalul audio si firele de alimentare pt statie, sau sum as putea eu sa fac asta folosindu-ma de cd playerul masini

kapa_krs88 26-09-08 10:56

Sunt 3 fire pt alimentarea statiei:
-> + baterie
-> - bateri (sau de unde vrei tu, dar sa fie pe -) ex: de caroserie
-> la cd-player (curent alternativ)
Pt semnal audio
- daca cd-player'ul este prevazut cu iesire pt subwoofer te legi de acolo.
- daca cd-plyer'ul nu are iesire speciala pt subwoofer va trebui sa te legi de iesirile cd-player'ului (dar nu vei avea o calitate destul de buna). Exista un modulator (nu stiu exact cum ii zice) special conceput pt astfel de cd-playere.

Spor la treaba!!!

bluey 26-09-08 11:26

Sau iti scoate cineva iesire de linie din player.
Mai simplu decat ai crede.
Si mai ieftin :P

Reme 26-09-08 14:07

Quote:

Originally Posted by ajaccio (Post 1776462)
Salut,
Masina nu prea e una facuta pentru tuning cel putin din punct de vedere estetic.Motorul cred ca e super.eu am clio II cu 1.4 16v si urca f misto in turatie.Vroiam sa te intreb cum de ai dat 14mil pe 4 bobine?Mie inca nu mi s-au ars in 40.000km si din cate stiu una e cam 1 mil si un pic si de montat se monteaza imediat....de unde 14mil?nu e cam mult?

m-am interesat 1 bobina aftermarket e 800 de mii, una Renault e 3.5mil. nu stiu cum s-au stricat, dar le-am schimbat si asata e important:D

Reme 26-09-08 14:07

Quote:

Originally Posted by TR_00_ANN (Post 1776983)
salut,
imi poti spune si mie cum ai legat statia si subwoofwrul, ma intereseaza de unde ai tras firele pt semnalul audio si firele de alimentare pt statie, sau sum as putea eu sa fac asta folosindu-ma de cd playerul masini

salut! ti-au zis baietii ce era de zis! bafta la montat!

Reme 26-09-08 14:08

am faruri negre! la fel sunt si proiectoarele! revin in scurt timp cu pozele:D

kapa_krs88 26-09-08 15:12

asteptam pozele

TR_00_ANN 26-09-08 19:33

multumest baieti pt informatii,am inteles cum sta treaba acum
Reme - imi cer scuza ca am intervenit pe topicul tau, dar am si eu o masina ca a ta si ma framanta unele nestiute, bafta in continuare si fara incidente

Reme 29-09-08 19:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TR_00_ANN (Post 1778272)
multumest baieti pt informatii,am inteles cum sta treaba acum
Reme - imi cer scuza ca am intervenit pe topicul tau, dar am si eu o masina ca a ta si ma framanta unele nestiute, bafta in continuare si fara incidente

merci mult! stai fara grija! Ma bucur ca a reusit cineva sq te ajute ca eu stau foarte prost cu netu :(

poza cu faru. asta e tot ce am reusit sa fac! dupa ce o spal ii voi face poze noi! nu prea imi convine ca a unnul din faruri a iesit cam mat fata de celalalt care e lucios. Voi incerca sa il refac.

kapa_krs88 01-10-08 08:45

nu prea se vede bine...poate faci niste poze ziua

junior07c 01-10-08 16:46

de unde ti-ai cumparat masca la cd player k sa stea la locul lui cum trebuie?shi cat te-a costat k desteptii astia d la renault in loc sa faca sa se potriveasca direct au mai inventat ceva shi cum ai adaptat volum controlul d la volan la cd player?

Reme 02-10-08 21:20

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1786851)
de unde ti-ai cumparat masca la cd player k sa stea la locul lui cum trebuie?shi cat te-a costat k desteptii astia d la renault in loc sa faca sa se potriveasca direct au mai inventat ceva shi cum ai adaptat volum controlul d la volan la cd player?

pai sa incep cu inceputu'
1. masca la cd player am luat-o de la tornado, dar o poti gasii si la be loud.
2. ma costat 500 sau 800demii nu mai stiu exact.
3. nu am adaptat cu telecomanda din spatele volanului ca ar fi costat vreo 4milioane adaptarea, mai mult decat mp3-playerul.

mici modificari aduse croissantului....folie pe geamuri

junior07c 03-10-08 07:29

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1789004)
pai sa incep cu inceputu'
1. masca la cd player am luat-o de la tornado, dar o poti gasii si la be loud.
2. ma costat 500 sau 800demii nu mai stiu exact.
3. nu am adaptat cu telecomanda din spatele volanului ca ar fi costat vreo 4milioane adaptarea, mai mult decat mp3-playerul.

mici modificari aduse croissantului....folie pe geamuri

mersi o sa caut shi eu k tot imi iese mp3 playeru :))fain prioectu,sunt putine masini k shi a ta modificate in tara d asta o sa iasa in evidenta.bafta

Reme 03-10-08 17:47

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1789329)
mersi o sa caut shi eu k tot imi iese mp3 playeru :))fain prioectu,sunt putine masini k shi a ta modificate in tara d asta o sa iasa in evidenta.bafta

mersi mult...sper sa iasa ce vreau din masina asta, nu ce a iesit din cealalta. salutari si tie si multa bafta...by the way vad ca esti posesor de urs, sau mi se pare?

junior07c 03-10-08 18:16

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1790171)
mersi mult...sper sa iasa ce vreau din masina asta, nu ce a iesit din cealalta. salutari si tie si multa bafta...by the way vad ca esti posesor de urs, sau mi se pare?

urs shi megane hatchback :P pacat k meganu meu ii diesel k altfel eram pus pe treaba,dar o sa ma ocup de urs :)

Reme 04-10-08 15:01

2 Attachment(s)
Poze cu masina dupa ce i-am pus folie...

Relu_GTT 04-10-08 15:25

Pe fata e la fel ca pe spate la transparenta?
Pe luneta ai numai jumate sau nu vad eu bine?

Reme 04-10-08 17:53

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1791627)
Pe fata e la fel ca pe spate la transparenta?
Pe luneta ai numai jumate sau nu vad eu bine?

pe fata e 50% transparenta si pe spate 85% parca. da! corect! pentru ca la luneta lucrez:D

Relu_GTT 05-10-08 00:18

Pai si nu puteai sa pui folia pe luneta dintr-o bucata intreaga?

Reme 05-10-08 04:55

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 1792510)
Pai si nu puteai sa pui folia pe luneta dintr-o bucata intreaga?

nu sunt profesionist:), o pun si eu cum pot mai bine. eu zic ca din 2 bucati e bine:)

junior07c 05-10-08 11:31

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1791842)
pe fata e 50% transparenta si pe spate 85% parca. da! corect! pentru ca la luneta lucrez:D

dak stiu bine pe spate ar trebui sa fie minim 25% luminozitate shi pe fatza 75%..poate gresesc :P arata f bine oricum cu folii

Relu_GTT 05-10-08 19:21

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1792730)
nu sunt profesionist:), o pun si eu cum pot mai bine. eu zic ca din 2 bucati e bine:)

O sa se vada pe interior o dunga la mijloc acolo unde le vei suprapune, cei care se ocupa cu asa ceva am inteles ca incalzesc folia

Reme 06-10-08 01:13

1 Attachment(s)
pai da stiu..cu foenul. si eu am folosit foenul, dar luneta face un unghi foarte ascutit cu placajul din spate unde am boxele. nu prea iti incape nici mana acolo. Cu greu am reusit sa scott niste abtibilde puse de astia de la renault, d-alea "renault, elf".

POZE cu masina se observa si farurile si folia

kapa_krs88 06-10-08 19:09

nu o sa reusesti niciodata sa pui pe spate folia dintr'o bucata...doar cei de la Llumar, ei folosesc o solutie care o inmoaie si te poti juca cu ea

ai grija cu politia...eu era sa o patesc astazi, am fost nevoit sa o dau jos de fata cu ei...altfel amenta 500 lei si talonu luat....aveam omologare, dar cica nu e valabila (nu era Llumar)

Reme 08-10-08 02:10

Quote:

Originally Posted by kapa_krs88 (Post 1795693)
ai grija cu politia...eu era sa o patesc astazi, am fost nevoit sa o dau jos de fata cu ei...altfel amenta 500 lei si talonu luat....aveam omologare, dar cica nu e valabila (nu era Llumar)

crede-ma ca nu vreau sa am treaba cu ei, voi avea pe grija mare. stai linistit! merci pt sfat! am mai avut folie si pe cealalt masina:), doar pe laterale si nu mi-a zis decat unu odata in trafic ca e cam negru geamul pe fata.

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning