Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Question (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/90714-question.html)

Paul_P 15-09-08 13:41

Question

Salutare , sunt nou pe acest forum .

Sunt si eu interesat de un Nissan 240sx , stiti cumva de unde as putea cumpara una ? [in stare bunicica] ...

Preferabil din Galati sa fie .

Multumesc.

daniwmk 15-09-08 13:49

Re: Queston

Quote:

Originally Posted by Paul_P (Post 1754597)
Salutare , sunt nou pe acest forum .

Sunt si eu interesat de un Nissan 240sx , stiti cumva de unde as putea cumpara una ? [in stare bunicica] ...

Preferabil din Galati sa fie .

Multumesc.

nici macar in tara nu gasesti asa ceva ...
240sx este un model care nu a fost destinat pietei europene el fiind vandut in state
200sx (motor de 1.8 turbo) a fost pentru europa

U_TUNING 15-09-08 14:34

Question nu queston...................cauta pe net si vei gasi o multime!!!!

Paul_P 16-09-08 07:15

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1754728)
Question nu queston...................cauta pe net si vei gasi o multime!!!!

Scuze , nu am stat sa examinez orice detaliu .

Am cautat si nu am gasit , de aceea am apelat la voi , poate stiti voi pe cineva care vinde sau ati putea sa imi aratati un link .

Paul_P 16-09-08 07:17

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1754619)
nici macar in tara nu gasesti asa ceva ...
240sx este un model care nu a fost destinat pietei europene el fiind vandut in state
200sx (motor de 1.8 turbo) a fost pentru europa

La masina asta ma refer : http://www.performancetuningservices...18DET%2005.jpg

Din cate am citit ,mare asemanare la deisgn exterior intre 240sx si 200sx nu este.

daniwmk 16-09-08 09:21

pai ala e 200sx
tu intrebai de 240sx
este unul in galati cu nr straine dar nu e de vanzare din cate stiu
si mai e unul in braila tot cu numere straine de care nu stiu nimik
in tara nu gasesti nimic in stare buna ... iar in germania un exemplar in stare foarte buna este de la 4000 euro in sus plus inamtriculare plus transport ...

Paul_P 16-09-08 09:24

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1756465)
pai ala e 200sx
tu intrebai de 240sx
este unul in galati cu nr straine dar nu e de vanzare din cate stiu
si mai e unul in braila tot cu numere straine de care nu stiu nimik
in tara nu gasesti nimic in stare buna ... iar in germania un exemplar in stare foarte buna este de la 4000 euro in sus plus inamtriculare plus transport ...

Transportul nu este o problema , in legatura cu banii , as vrea ceva pana in 20.000 Euro.

Imi poti arata un website cu masini de vanzare din Germania te rog frumos ?

daniwmk 16-09-08 09:27

mobile.de
autoscout24.com

Paul_P 16-09-08 09:30

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1756472)
mobile.de
autoscout24.com

Mersi.

U_TUNING 16-09-08 11:01

Daca ai banii respectivi parerea mea e ca ar trebui sa iti cumperi un Nissan 200sx Silvia modelul S14 sau S14a, nu are sens sa iti cumperi un amarat de S13(acesta fiind cel pe care l-ai pus tu aici pe thread).

La S14 intradevar este o masina ceva mai mare si mai grea .....dar ai alta mecanica, alte frane......e altceva decat un S13

Sau si mai bine daca chiar detii suma respectiva cel mai bine ar fi sa mergi pe un Nissan Skyline gts-t........ http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=bbvuuacqiefm

Este o masina ca un fel de tanc .....toate piesele au fost facute sa reziste celor mai ''vitrege'' conditii de exploatare!!!!!!

Paul_P 16-09-08 11:07

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1756637)
Daca ai banii respectivi parerea mea e ca ar trebui sa iti cumperi un Nissan 200sx Silvia modelul S14 sau S14a, nu are sens sa iti cumperi un amarat de S13(acesta fiind cel pe care l-ai pus tu aici pe thread).

La S14 intradevar este o masina ceva mai mare si mai grea .....dar ai alta mecanica, alte frane......e altceva decat un S13

Sau si mai bine daca chiar detii suma respectiva cel mai bine ar fi sa mergi pe un Nissan Skyline gts-t........ http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=bbvuuacqiefm

Este o masina ca un fel de tanc .....toate piesele au fost facute sa reziste celor mai ''vitrege'' conditii de exploatare!!!!!!

Din cate am observat eu la jucariile astea , mai mult sunt folosite pentru DRIFT , ceea ce pe mine nu ma intereseaza ...

Nu sunt bun in mecanica , recunosc , chiar nu le am deloc ... Dar in schimb vreau sa imi cumpar o jucarie care ma poate inneca in scaun cand apas pedala de acceleratie .
In mod special sa fie TURBO sa pot sa ii atasez si un Blow Off Valve destul de bun [sunt putin maniac dupa sunetul BOV-ului.]

Imi pare rau dar sunt un copil al motoarelor , imi prind "urechile" in asa ceva , dar pasiunea nu are o varsta.

U_TUNING 16-09-08 13:33

asa este ai mare dreptate!!!

Oricum nu vei putea folosi o masina daca o pregatesti pentru drift in Romania!!!!

sunt multe alte masini turbo pe care ti le poti cumpara cu banii aia.........pentru drag tocmai ti-am aratat ce masina sa iti cumperi!!!!

Paul_P 16-09-08 16:26

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1756908)
asa este ai mare dreptate!!!

Oricum nu vei putea folosi o masina daca o pregatesti pentru drift in Romania!!!!

sunt multe alte masini turbo pe care ti le poti cumpara cu banii aia.........pentru drag tocmai ti-am aratat ce masina sa iti cumperi!!!!

Da ,e si asta o posibilitate , dar nu imi plac masinile cu volan pe dreapta. Cu 2 luni in urma (aproximativ) am condus un Golf5 cu volan pe dreapta, vreau sa spun ca nu ma fascinat deloc , si sincer sa fiu , nici nu imi plac masinile cu volan pe dreapta , sunt putin mai ... dificile la condus . [parerea mea].

U_TUNING 17-09-08 08:29

Se poate face conversie de volan pe partea stanga foarte usor!!!!

Paul_P 17-09-08 12:31

M-am gandit la asa ceva ...

http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lxtlzw2gimrx

Pare impecabila la exterior... Motoru nu e interesant ca oricum nu o sa mai fie Stock cand o sa ajunga pe mainile mele !

U_TUNING 17-09-08 13:43

deci tie ti s-a pus ''pata'' pe s13?

Paul_P 17-09-08 19:24

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1759027)
deci tie ti s-a pus ''pata'' pe s13?

Sa spunem ca da.. din cate am vazut la omu asta din Galati ... Clar!!

Eram la semafor pe banda 2 si el pe 1 [asta cu nissan 200sx] ... Vreau sa spun ca , cand a plecat ... am ramas marcat [nu am luat parte la curse illegale/legale vreodata deci nu da vine pe cunostintele mele bazate pe masini/motoare] . Oricum nu am avut ce face din el ... rasnita mea are in jur de 230CP ... el presupun ca are 160 din cate am citit. Tot ce am vazut , e ca se tinea bine dupa "fundu" meu.

Edit : Pana in Decembrie am timp sa ma decid la ce jucarie as opta...

Azerty 18-09-08 07:31

Re: Question

Ce masina zici ca ai acum?

Paul_P 18-09-08 08:35

Quote:

Originally Posted by Azerty (Post 1760722)
Ce masina zici ca ai acum?

un mercedes-benz s320 [vechisor dar duce...]

MauS 18-09-08 17:11

Quote:

Originally Posted by Paul_P (Post 1760741)
un mercedes-benz s320 [vechisor dar duce...]

e mai rapid SX-ul decat S-ul tau;)

Paul_P 18-09-08 17:20

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1761792)

Din cate am vazut eu ... Se pare ca te inseli , probabil ca difera si de sofer [eu am cutie automata , deci nu am probleme]

MauS 18-09-08 18:10

Quote:

Originally Posted by Paul_P (Post 1761812)
Din cate am vazut eu ... Se pare ca te inseli , probabil ca difera si de sofer [eu am cutie automata , deci nu am probleme]

Daca vrei sa incerci, da-mi un PM cu numarul tau de telefon. Ne gasim deseara si vorbim. Vezi si tu masina de aproape si te convingi ca afirmatia de sus e adevarata:-)

Paul_P 18-09-08 19:15

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1761928)
Daca vrei sa incerci, da-mi un PM cu numarul tau de telefon. Ne gasim deseara si vorbim. Vezi si tu masina de aproape si te convingi ca afirmatia de sus e adevarata:-)

Mai asteptam , si vedem ce va urma .

GL91ANB 18-09-08 20:12

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1761792)

Fiind vorba de Sx-ul negru care l-am vazut zilele astea prin oras?
Ontopic : Prin targ vine de vreo 2 luni cineva cu un 200SX rosu inmatriculat.Pretul e 3000 euro neg in caz ca intereseaza pe cineva :)

Paul_P 19-09-08 13:53

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 1762247)
Fiind vorba de Sx-ul negru care l-am vazut zilele astea prin oras?
Ontopic : Prin targ vine de vreo 2 luni cineva cu un 200SX rosu inmatriculat.Pretul e 3000 euro neg in caz ca intereseaza pe cineva :)

Da , despre ala negru e vorba...

Azerty 19-09-08 17:42

Quote:

Originally Posted by Paul_P (Post 1761812)

Hmm...
Imi pare rau ca trebuie sa iti spun eu asta, dar tocmai pentru ca ai cutie automata ai probleme!
Sunt singurul de parerea asta?

U_TUNING 20-09-08 09:14

corect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bobi91 18-01-13 22:03

taxa auto?

sall , am un prieten care a cumparat o masina la sf lu 2012 , apoi imediat dupa a angajat un avocat sa dea in judecata statu ca sa plateasca mai putin la inscriere , acum este la al 2 rand de nr rosi , intrebarea este , el poate sa o inscrie dupa legea din 2012 pt ca el asa a zis ca actele sunt bagate inainte de 2013

Gabi TAZ 20-01-13 14:01

daca a dat statul in judecata si castiga o inmatriculeaza fara taxa. daca nu castiga o inmatriculeaza dupa legea actuala.

cred ca tu faceai referinta la legea care a fost suspendata in 2012 care facea reverinta la masinile deja inmatriculate in romania, dar inainte de 2007 cand nu se platea taxa de inmatriculare, si la schimbarea de proprietar erau( actualmente SUNT) obligati sa plateasca taxa de inmatriculare.

cati ani ai?

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning