![]() |
Primele informatii despre Bugatti Veyron GT
2 Attachment(s)
Conform unui document intern, Bugatti va scoate o versiune mai puternica a lui Veyron. Aceasta se va numi Veyron GT si va beneficia de niste cifre cu adevarat impresionante:
- putere maxima: 1350 cai putere - cuplu maxim: 1380 Nm - viteza maxima: 425 km/h - 0 - 100 km/h: 2.4 secunde - 100 - 0 km/h: 2.2 secunde. In plus, orice Veyron vandut pana acum va putea fi upgradat la specificatiile lui Veyron GT. |
Re: Primele informatii despre Bugatti Veyron GT
Mi se pare imposibil sa decelerezi de la 100km/h cat ai clipi.
|
ff impresionant dar cred ca deja este prea mult :)
|
e incredibila perioada de franare!!! :O:O:O :shock: sa te opresti de la 100 in 2,2 secunde e ceva nemaipomenit! in privinta puterii...la fel: best supercar ever!!! 1350 cai..n-are adversar!!
|
:shock::shock:NO COMENT:shock::shock:uimitoare masina
|
incep sa cred k tb aia cu 5 mil de euro cost de fabricatie pt un veyron e o mare vrajeala . dak pierdeau 3,5 mil la fiecare masina vanduta nu mai scoteau atatea versiuni .
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock:n-are adversar(la masini de serie):yikes::yikes:
|
de la 100-0 in 2,2 sec... wow...deja in timpul asta ai retina una cu parbrizul iar asa ceva este imposibil dupa legile fizicii... exista un spatiu de franare critic peste care nimic pe acest pamant nu poate trece. nu prea cred asta. nici in formula 1 nu s-au dovedit astfel de performantze iar alea nu prea sunt masini de 1,5 mil de euro, in cazul in care numai volanul depaseste 150 G de euro.
Oricum aceasata masina reprezinta deja mult prea mult decat poate duce un om, nu va mai reprezenta o supermasina ci mai degraba o masina de sinucigas sau eventual criminal in serie.si inca ceva. cei de la bugatti ar trebui sa se gandeasca de 2 ori inainte sa comercializeze asa ceva soferilor de zi cu zi. ar trebui sa organizeze cursuri de pilotaj si mii de teste psihice soferilor ce vor dori sa-si akizitioneze asemenea bestie. |
Incredibile cifre :shock: !!! Asta e o masina de nesanatosi :twisted:.
|
2.2 secunde?.....oare ce se intampla daca nu iti pui centura??? :))
|
Suuuuuuper tare masina.... nu are adversar dar nush zau unde poti sa ii testezi puterea ...OARE CE VA FACE LA 400M????
|
inca putin si o sa iasa si varianta gti....:) astia nu s-au plictisit de modelu veyron...sincer cred ca sunt mai multe variante decat la dacia 1310....e ridicol corect e super performanta dar e deja....exagerata...1350 de cai unde sa ii folosesti...pe dyno poate ca pe strazi....nu ai unde
|
Quote:
|
Quote:
|
:shock::shock:....cu accelerarea am mai inteles dar ....de la 100-0 2,2 sec :shock:.... eu zic sa asteptam sa il vedem la lucru si apoi sa vorbim nu prea imi vine sa cred :???:
|
daca ai "masina" asta,tre` sa ai neaparat si o pista dreapta de vreo 20 km :lol:
|
Asta inseamna sa perfectionezi perfectul....
|
Quote:
|
100-0 Km/h in 2.2 sec...e cam imposibil
|
nu stiu de ce va mirati atat.. parca Bugatti zicea despre Veyron ca franeaza de la 400 km/h pana la 0 in mai putin de 10 secunde :-)
|
Quote:
|
Definitia grandomaniei!
|
Quote:
2,2 100km/h-0 realizabil 300-0km/h koenigsegg ccx 7.3s 305.4m slr mclaren 7.4s 306.3m porsche gt2 6.8s 282.9m |
wow ,incredibil ,dupa mine e cea mai tare masina din lume...absolut fonomenala,va da-ti seama o versiune de circuit usurata la maxim ce cifre ar scoate ?
|
ia uitati-va voi la drag si la aterizare pe portavion la cifre. super sa le tuneaza la cei care au deja mocca.
|
Quote:
e ceva :) 0-100 2,4 :D |
Quote:
|
nu s-au multumit cu 1001 CP...au mai vrut...maine, poimaine apare versiunea GTI de 1500 CP nu? :D...unde vor sa ajunga?
|
De la 100km/h la 0 e cam imposibil 2 secunde, mai ales ca masina cantareste cat cantareste... nici cu parasuta nu cred ca ar putea opri asa repede:))
Acum nu stim de fapt daca va avea 4 sau 6-8 roti :D atunci ar putea opri in 2-3 secunde:) |
Quote:
|
Quote:
|
e cam imposibil sa decelerezi de la 100km/h in 2,2 sec,dar vom vedea,oricum e cea mai tare masina de serie din lume,cei de la bmw,mercedes,audi,ferrari,lamborghini,etc sa i-a lectii de la bugatti;)
|
Quote:
|
627cp
|
asta da stire.. pfoaii ce cifre.. ce perioada de franare.. CE MASINA!!
|
o adevarata masina pentru cei pasionati si cei care si-o permit :)
|
Cum a zis si adrian Bugatti si vw mai au de invatat de la bmw si mclaren care au scos o masina mult peste celele existente la vremea aia si chiar si acu e ff competitiva........
impresionant la masina asta e franarea in rest nu e nimik ff iesit din comun avand in vedere motorul W16 cu 4 turbine si 8.000 CC si greutatea cu care poate concura cu un S |
cu adevarat specataculoasa !
|
Niste cifre incredibile.Nu stiu de ce nu fac avion direct...
|
Numai mor bogatasii acasa daca isi iau modelul astA:))))Oricum....au cam intrecut limitele...e prea mult...e cam egala cu o masina de formula 1!.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning