![]() |
DAEWOO Cielo GLE `95
5 Attachment(s)
Masina mea....
|
Ce parere aveti?
|
un cielo simplut , fara prea multe brizbrizuri ...
la motor ai ceva modificari ? :wink: |
Nu am si sincer sa fiu in afara de un filtru nici nu prea intentionez sa modific. Stock rullz! :p
|
frumoasa.. cu bun gust
|
:lol: daewoo POWER :peace:
|
Re:
Quote:
|
Domnu asta cu cielo albu : cat ai bagat cel mai mult la ora cu masina?
:) :) te-am vazut odata pe la Valcea dar mi s-a parut mie ca aveai niste purcei in portbagaj. |
Mai rar asa masina frumoasa....... :lol:
Poate ne spui si noua unde ai facut-o |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
mi-as dori si eu sa imi fac masina ca tine cum fac?
|
...
|
Sau iti iei tico ... :)) aaa stai ca tu deja ai tico!
|
...
|
TOTUSI ... e un tico.Are cumva jante din alea jmekere de tabla? Hai scuteste-ma si nu ma face sa imi bat capul cu tine...Daca aveai vreo scula de masina inclinam capul... dar... Hai fi prudent si trage pe dreapta k? ;) Nu te ambala prea tare ca-ti cade chitul din praguri si de pe spoiler! SA FI CUMINTE! Sa nu ma intelegi gresit... si CIELO tot tigaie de masina e!
|
Este tigaie daca nu stii sa o conduci!!!
Cielo este o masina f buna, fiabila, rezistenta, perfecta pt drumurile de orash pline de gropi!!! Singurul inconvenient este consumul care este destul de ridicat (10% in orash, 5,7-6% in afara, 14-15% forja)!!! |
Re:
Quote:
|
DJ77VLD nu am spus-o cu rautate sau cu gandul de a incepe o disputa si nu ma refeream la tine, imi pare rau ca te-ai simtit.
Eu vb la modul general!!! |
Re:
Quote:
macar quick_5hifter a lucrat ..nu vorbi asa ca masina NU E INCA GATA ! el macar o sa aiba un tico unicat si va iesi din anonimat , dar tu prietene o sa ramai in urma RAU DE TOT ... ps. acuma am vazut ce placutza de inmatriculare JMECHERA ai ...asta da modificare ! :twisted: |
nu te supara acum pe mine dar tu nu ai modificat NIMIC la masina... sa pui niste jenti de o calitate mediocra nu e nici macar o tentaticva de tuning....
la fel si cu autocolantele tale minunate si cu numarul \"tunat\" macar el a facut ceva la masina si a facut cu mana lui.... asa ca te rog sa te abtii, si inca o chestie daca tii neaparat sa stii exista intr-adevar ticouri in care s-au bagat MULTI bani, a se vedea pep ul... |
bey acestia?Voi stiti ce inseamna stock? Uitati-va la posturile anterioare si aratati-mi si mie unde am zis eu ca am facut modificari la masina.CA EU NU-MI ADUC AMINTE SA FI ZIS ASA CEVA! SI NICI NU AM DE GAND...
|
dar cu dacia ce ai facut?
|
...
|
...
|
o secunda... imi dai voie sa rad putin ? :D :D :D :D :D :D :D ...multumesc
in rest..... :blahblah: :blahblah: Asta inseamna modificari??? ce bine ca mi-ai zis... de cand imi doream sa aflu ce inseamna sa ai modificari pe masina... :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
e ingrijit cielo-ul tau pentru anii lui ce ai reusit sa faci de ai starnit asa mult compatriotii de forum? :D |
Re:
Quote:
|
...
|
da...keep on movin`
|
VLD nu te m-ai lua de baiatul cu tico. numai noi stim cata punca a pus in masinuta aia. Sa te vad si eu pe tine ca o sa cumperi fibra si rasina si o sa iti muncesti masina. Atat am avut de spus.
|
...
|
Re:
Quote:
Hai fir intins! |
hahahaha
tu razi de semnatura lui???? puisor ....de ale tale ce sa mai zicem....macar stii cu ce se mananca toate alea de acolo??? sau te'ai uitat la requiem 4 a dream de 2 ori?
|
si voi decat sa sariti in grup impotriva lui altceva mai bun nu aveti ce face?..pe mine daca ma deranjeaza cineva de exemplu nu mai scriu si gata
|
Aveam alta parere despre Dobrogea... zona constantei...
Oricum.... credeti-ma ca ma distrez cu voi! :P :P :P :P Si sunt convins ca sunteti o exceptie si ca baietii din CT sunt altfel. Ce parere ati avea daca mi-as anunta si eu 5-6 pretenari de pe forum... sa intru unde posteaza unul dintre voi si sa ne luam de el? Am fi doar niste tastaturisti.... imi pare rau dar asta dati voi impresia ca sunteti! trg... lasa-i tati sa abereze ca nu ne deranjeaza! Fir INTINS! |
Re: hahahaha
Quote:
|
Mi-am incalcat cuvantul dat, in sensul ca am postat din nou aici desi promisesem ca n-o mai fac. Mi-am modificat toate posturile anterioare (nu am reusit sa le sterg), astfel incat discutia a capatat un nou sens, acum lipsind replicile mele ironice. Imi cer scuze fata de titularul topicului!
|
SE ACCEPTA ;) Ma bucur ca pana la urma ti-a venit mintea la cap ;)
|
VLD ,ce sa-ti zic tati, la mai mare(nu parasolarul mah :P ci investitzia in masina,din pasiune,nu din nevoie :wink: )
hai, FIR INTINS :peace: ( de cand pescuiesti, ma iei si pe mine odata ???) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning