![]() |
Lamborghini Gallardo de 10 secunde
Lamborghini probabil ca nu se astepta ca modelul sau Gallardo sa fie folosit la cursele de drag, insa asta nu inseamna ca noi nu am vrea sa vedem asa ceva. Mai ales daca supercarul italian este dotat si cu un sistem twin-turbo...
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="77">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","77","470","370","9.0.115", { } , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Gallardo_Twin_Turbo_.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/Gallardo_Twin_Turbo_.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Lamborghini Gallardo de 10 secunde
ohoooo....prea tare...as fi vrut sa il vad la pitesti astazi :twisted::-P
|
a scos impreza aia de la pitesti 11 sec pe 400 de m...azi, 13 septembrie...deci putea sa concureze lejer ca aveam si noi cu ce :D
|
corect....:D...dar nu cred ca avea adversar Lambo-u asta, totusi 155 mph e cam 240 km/h :???::twisted:
|
Cum poate sa creasca in ture. S-a zbarlit paru pe mine :))
|
Cum urla masina aia.. fenomenal. Nici cu Viperul cu care a concurat nu mi-ar fi rusine..
|
e o racheta pe roti lambo ce mai e super masina
|
Superb suna! Urca in ture in draci!
|
ultimate sound :D
|
Un sunet grav...si rau de tot...
|
Scoala si mortii...superb.
|
Quote:
|
racheta pe asfalt
|
sa ajunga in 10 secunde la 248 km/h :-O ... bestiala
|
:O impresionant... ! Cand Oare o sa am si eu asha masina... ! Vise Vise si iar Vise !
|
o fi nasol sai asa cv? :))
|
0-250 km/h in 10.2 sec...! mda....e ceva....:D
|
Bestiala masina!Si sunetul ala iti arata ce putere are motorul acela.Ce senzatie ar fi sa il auzi "live" sa fii acolo cand da o tura!!!
|
no comment!!!!!!!!!! e masina visurilor mele:lol::shock::evil:, cea mai tare masina
|
referitor la impreza ala...l-am cronometrat de 2 ori...si de fiecare data a scos in jur de 11.2 sec...cu toate ca se vedea clar k soferul abia reusea sal tina pe drum...si top speed-ul lui a fost cva la 175 km/h....bunicel zic eu p ploaie:P..tare lambo:D
|
;o ce sunet ;x , ce masina , respect ! :D
|
foarte tare sunetul ceva criminal,mai este un un audi b4 cu 900hp sunet ceva asemanator pe you tube.
|
Quote:
|
Quote:
|
Grava rau masina!
|
dupa c am vazut la pitesti..eu zic k impreza aia se apropie d 10.5 secunde pe 402 m....in conditii ideale si cu un sofer care sa se tina la ea:D..xcum...foarte tari ambele masini..tre sa fi putin cu probleme la "mansarda" sa conduci asa cva:D:evil::evil:
|
referitor la impreza ala...l-am cronometrat de 2 ori...si de fiecare data a scos in jur de 11.2 sec...cu toate ca se vedea clar k soferul abia reusea sal tina pe drum...si top speed-ul lui a fost cva la 175 km/h....bunicel zic eu p ploaie:P..tare lambo
nu are cum sa prinda doar 175 km/h pe 402 m,imposibil,defapt e putin pt cati ponei are masina....poate timpu d 11.x e adevarat k doar are 62x cai dar pana si eu cu 323i E36 am scos 180-185 km/h pe 402 m si prind suta in 7,6 sec...deci eu cred k avea in jur de 210-230 k na doar a fost ploaie:P PS:timpu d la masina mea e p ploaie;) |
mda ... n-am ce zice ...
|
Quote:
eu la ~7 sec aveam 150 .... daca tu scoti 0-100 7.6 si ai viteza de iesire 210-230 km/h ... inseamna ca ai o racheta fantastica care are prea multa putere si nu reuseste sa o puna pe asfalt :) lambo ala are 1000 cai asa ca nu il mai comparati cu pseudo masinile noastre care sunt puternice doar cand nu e nimeni prin tara care sa le traga de urechi :) cum apare cate o masina dispar toti. |
Quote:
|
cu cronometru desigur...insa nu are nimeni pretentia k timpii aia sunt corecti...desi s-au repetat.....ar o prea mare coicidentza sa fie cam aceeasi timpi de mai multe ori la rand nu???:twisted:....si referitor la viteza...politia romana nea comunicat valoarea...pentru cine stie...SDW:D...
|
[QUOTE=tarzy;1754806]cu cronometru desigur...insa nu are nimeni pretentia k timpii aia sunt corecti...desi s-au repetat.....ar o prea mare coicidentza sa fie cam aceeasi timpi de mai multe ori la rand nu???:twisted:....si referitor la viteza...politia romana nea comunicat valoarea...pentru cine stie...SDW:D...[/QUOTE
adevarat graiesti! :D |
asta-i modelu cu 1000 si ceva de cai?
|
Quote:
|
a cireada de tauri ... cand vad o vaca
|
app shadowro mai citeshte odata postu meu poate intzelegi c am vrut sa zic;)
app cursa la pisteshti a fost pe 380 m pista d alergare si 100 franare;) |
se poatre si mai bine
|
1 Attachment(s)
cei de la heffner performance mai cer si un pret destul de piperat pt kitul biturbo,dar cred ca face toti banii pt posesorii de halardo...sunt 730cp la roata din cate stiu eu
p.s. cronometrele la pitesti au aratat la subaru 12.06 si la mine 12.08 , dar noi suntem convinsi k am fost privati de cel putin 1,5-2sec in conditiile in care erau 350m de concurs si filmul urmator e edificator in privinta duratei :) |
Quote:
|
de ce am impresia ca omu cu gallardo nu prea da in ea si se putea si mai bine...??:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning