![]() |
E36 - 320i '94
18 Attachment(s)
am ajuns si eu la concluzia ca totusi ii trebuie dedicat acest topic'
mandru posesor de 320i coupe din 94 dotari: kit M cutie M - short-shift EDIT: faruri normale :) si angel eyes triple "lumina clara" jante 17 gume 225/45 dublu climatronic restul las la aprecierea voastra: |
Re: e36 320i '94
mosu.....de curiozitate, ai CUTIE de M , sau schimbator, ca e o mica diferenta
frumusica masina, in rest |
Re: e36 320i '94
din cate mi'au zis mecanicii cutie M, schimbator ... uzat :) de M, rapoarte foarte scurte.
|
Re: E36 - 320i '94
nu prea cred ca ai putea adapta o cutie de M (3.2 litri) pe un motor de 2 litri nu ti se pare diferentza cam mare????? oricum e dragutza dar fa niste poze la lumina sa vedem si noi accesoriile
|
Quote:
de la 2.0 la 2.8 nici macar nu difera blocul. prinderea la cutie e la fel.merge pana si cutie de 1.8 pe m3.banuiesc ca si invers.(1.8 are 4 cilindri,nu 6) ideea este ca o cutie de M nu are rapoarte foarte scurte,si nici macar diferentialul scurt. daca ai trepte scurte,ti se trage de la grup (diferential). |
din cate mi'a mai zis cineva e posibil sa fie legatura intre schimbator si cutie foarte scurta ... cel putin asa am inteles eu.
o chestie care ma deranjeaza ar fi ca imi intra cam greu in viteza, in comparatie cu alte masini pe care le'am condus. |
io i-as face grilele negre si folii pe fata.. in rest, arata bine din poze.. s-o stapanesti sanatos.
|
e oricum am incercat eu sa zic ceva dar n-a iesit cum trebuie...mc skilzu pt rectificare ca sa nu inteleaga lumea altele.....dar as avea totusi o mica sugestie...nu prea merg Oz-urile alea pe bmw...mai degraba bagai unele cu buza..;)...dau mult mai misto la liniile mashini...in rest e destul de dragutza.....s-o invartzi sanatos
|
Quote:
de invartit nu prea pot ... nu ma lasa ASC-ul ... si butonul care il dezactiveaza nu exista .... :evil: - intr'un fel e bine :) jantele nu's OZ-uri ci sunt Platinum... folie dupa RAR :) grila pe fata urmeaza sapt viitoare odata cu noua masca vopsita ... actuala are cateva puncte de rugina ... nu da bine |
Quote:
|
mie mi s-au parut a fi Oz-uri...in fine nu dau bine pe bmw si asta banuiesc ca o stii si tu...cele mai tari pt bmw sunt cele cu buza mare frate si strech-uri..;)
|
Quote:
Quote:
eu as schimba farurile cu unele fara crom ... ci cu negru. |
320 cu cutie de M ma indoiesc nui vad avantaju,s-ar putea sa ai un short shifter oricum e greu s ane dam noi seama ce ai,tu simti cel mai bine,i frumoasa masina sincer mie nu-mi plac jantele parca nu au legatura cu masina,in rest arata frumos pe intuneric..sa o porti sanatos sau cum o zis un preten de pe forum sa o invarti sanatos :-)
|
ms,
as invarti'o daca as sti cum se scoate ASC-ul ... n'am buton. |
poi nici eu nam buton si nu intervine nimic ;) s-ar putea sa nu ai :-)
|
Quote:
|
poate iti pleaca in patinare,adica lasi mbreiaju cum nu trebe si patineaza sau poate ai ASC dar nu prea cred ;)
|
Quote:
|
da masina knd pleaca te baga in scaun??? s-ar putea sa ai ambreiajul dus daca se comporta ca o automata...;)
|
Quote:
am desfacut consola de bord si nu am nici un fir care sa fie pentru ASC - asa cum am vazut la alta masina spre ex. |
atunci...pune si tu nishte roti de tico...sa vezi ce patineaza...altii cauta aderenta si tu nu stii ce sa faci cu ea??
|
Quote:
@ANM: eu nu am zis ca vreau sa o invart ... mi s'a zis spor la invartit si am zis ca nu am cum asa cum reiese din cele discutate mai sus. |
Quote:
probabil nu trage masina in toate mintile si cu rotile astea...nu poate sa dea scartz.vezi pe ud cum e.daca pe ud derapeaza atunci asta trebuie sa fie.asc-ul daca intra,trebuie sa intre indiferent de conditiile de pe jos. |
deci NU am ASC :-w ... pe apa ma intorc :) ... pe pietris ma intorc ... pe asfalt nu.
|
si se poate si burnout :evil:
|
la faza cu permisuu...:(....deja stau de 2 luni si jumatate...mai am o luna si jumatate...ceea ce ai spus tu e super buna idee dar nu a avut cine sa imi dea sfatul cand a trebuit....ms oricum....iar in legatura cu nasul....foarte foarte simplu se da jos.....e prins doar in cleme....si eu atunci am incercat prima data....asta nu pot sa iti explic dar vezi la fata locului....sigur te descurci ;)...si apropo...si masina ta e brici...sa ai grija de ea si spor la modificari...numai bine
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
noutati:
- nasucul. urmeaza numere si faruri. |
6 Attachment(s)
news ... @providenta ...
|
alta viatza frate cu poze ziua....:)) arata altfel parca e mai la locu ei....:D sa ai grija de ea
|
oho si inca ce grija am, in lipsa de garaj o las noaptea cu husa :)
|
5 Attachment(s)
tuning :)
|
Ovidiule ...jtii ff bine ..nu sunt fan Matze ...dar a ta si a lui Raz sunt ceva mai deosebit ..
Si o alta intrebare pe care nu a puso Ovidiu ...e posibil sa aiba Limited Slip ....pentru ca nu stiu daca sa pus pe masina asta vreodata asa ceva , sau daca M3-ul a avut asa ceva , si care mai are daca stie cum se comporta masina cu asa ceva ...vorbesc de cazul pisicutei nu la general . |
adica tradus asta ce mai inseamna :rolleyes2
|
lsd-limited slipp diferential adica limiteaza alunecarea rotzii
|
nu cred sa am,
limitare pentru discul de ambreiaj nu este ? :twisted: |
ovidiu ai o masina super ,din punctul meu de vedere!si ms k mi-ai facut masina de "mafie":))..si super frumoase pozele....
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Super frumoasa matza !
Ce planuri ai de viitor cu masina ? Bafta in continuare si fara incidente ! ;) |
2 Attachment(s)
@TuningBoy: saru'mana de poze
update: au aparut modificari de atunci: faruri, grila, folie fata. @PDV_1989: ms 1st ! planuri pe exterior in momentul de fata chiar nu am ce sa'i mai fac, de acu ma apuc de interior ... o pielicica(inca nu sunt hotarat la culoare-maro inchis/negru/alb) un dvd player frumusel si un sistem audio (amplificator + sub) mai mult de atat chiar nu stiu ce sa'i mai fac. si app de incidente :) exact dupa providenta m'a lovit un coleg de club putin in fundulet, dar a trecut fara vanatai. :-) pregatita de jucareala: https://www.youtube.com/watch?v=zK1RlCbCEW4 https://www.youtube.com/watch?v=7vR3nGcCJzo |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning