Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Schimbator cu LCD de la AC Schnitzer (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/90457-schimbator-lcd-ac-schnitzer.html)

boy_wonder 12-09-08 20:35

Schimbator cu LCD de la AC Schnitzer

8 Attachment(s)
Compania germana de tuning, AC Schnitzer, a lansat un schimbator de viteze dotat cu un LCD care iti afiseaza treapta de viteza in care te afli. Conform tunerului german, soferii trebuiau sa se bazeze pe simturi pentru a sti in ce treapta de viteza se afla, asa ca display-ul digital le elimina acum orice urma de indoiala. AC Schnitzer nu a dezvaluit inca pretul noului gadget, insa acesta va fi disponibil numai pe modelele BMW sau Mini.

mishu415 12-09-08 20:50

Re: Schimbator cu LCD de la AC Schnitzer

misto, totul e sa nu ti placa prea mult si sa nu te mai uiti la drum:shock:

dagosh88 12-09-08 20:58

Mi se pare o chestie total impractica, ultimul lucru pe care il vrei e ca soferul sa se uite la schimbator sa vada in ce treapta e. Asta nici macar pentru incepatori nu e buna, pentru ca ii invata prost. Nu e greu sa iti dai seama ca la 2000 de ture si 70 la esti in a4-a(exemplul meu).
Ar trebui lasati cu asa ceva doar soferii cu experienta, care vor sa fie doar de look, pentru ceilalti din masina.

Peugeot_113 12-09-08 21:01

nu mi se pare o mare treaba si pun pariu ca nu functioneaza perfect

Marius_mym89 12-09-08 21:05

:lol::lol::lol:....mi se pare total inutil :lol:....un sofer adevarat nu poate sa nu isi dea seama in ce treapta se afla....util poate pt femei...:lol:....inutil inca o data....
OFF TOPIC: cei de la Pitesti stiu ca am mai avut noi un threat asemanator cu un "S6" :lol:

nsl_iuli 12-09-08 21:20

De parca ar fi inventat roata...
Din moment ce stii sa conduci(sa stii, nu doar sa conduci) cred k nu esti atat de nesimtit incat sa nu stii in ce treapta de viteza esti sa te uiti pe nuca schimbatorului(si la cum arata cea din poza mai parea ca e si cutie manuala)...
O fii pentru cei care nu cunosc treptele de viteza ale unei masini...

Sonny 12-09-08 21:26

Mi se pare penibila treaba. Mai bine puneau un lcd dinasta undeva pe bord sau chiar in bord. Fix la schimbator te uiti cand ii rupi gura la masina.

roby9002 12-09-08 21:31

Mda cea mai idoata,inutila inventie inventata vreodata.Nu mai stiu ce sa inventeze si inventeaza tot felu de prostii care is numa pt Show Off,k alta intrebuintare practica chiar nu vad.

norbi_bidi 12-09-08 21:43

nu e cinesite ce... mai bine ar pune la toate motocicletele (sunt cateva care au in bord asa ceva).... pentru motociclete ar fi mai folositor

Sonny 12-09-08 21:46

Indicatoare dinastea se pun in special la cutiile secventiale ca sa vezi in ce treapta esti.

real4u 12-09-08 21:55

intradevar inutil, dar din cate vad eu lumina lcd-ului se asorteaza cu luminile din bmw-uri, cred ca se vede marfa noaptea

leonard 12-09-08 23:23

poate nu v-ati dat seama...da e o chestie de estetica....in primul rand....si in al doilea rand de functionalitate. si sincer chiar e de efect..daca vrei sa infryumusetezi interiorul...

madutz2006 12-09-08 23:43

1 Attachment(s)
nush daca e de la AC Schnitzer, dar e pus pe un a6 din pitesti...

coman razvan 12-09-08 23:48

E ceva deosebit dar...chestia asta ofera mai multa nesiguranta decat functionalitate! Era mult mai ok un lcd in centrul vitezometrului de exemplu, intr-adrvar nu era asa de efect...dar...era mai sigur!

vladoi 12-09-08 23:55

fitze mai mult nimic.

leonard 12-09-08 23:56

nesiguranta dc?...u daca ai avea asa ceva te-ai uita la el in timpul mersului?.....aunci si ceasurile de boost lcdurile dvd etc..sunt periculoase....

Big_85 13-09-08 00:35

ce porcarie...parca cineva se uita cand schimba viteza sa vada ce scrie...pff

foss 13-09-08 01:03

Marfa inteligenta faza mai ales la blondele care au BMW sau Mini si nu mai stiu uin ce viteza sunt si incap sa se uite la maneta si sa tipe lasand masina sa mearga in fata asa doar o privire scurta si neoronul masculin din ele isi aduce aminte oricum e marfa interesant!!!!
PS e doar o gluma nu spun cu rau oricum super faina inventia

bogddanel 13-09-08 01:05

sincer, mi se pare o idee buna decat pentru partea de estetica... nu cred k e vreunu atat de... incat sa auda motorul cum urla si sa nu isi dea seama k trebuie sa schimbe viteza...

12gaby12 13-09-08 01:15

AC Schnitzer a scos schimbatoru asta pentru estetica nicidecum pentru a ajuta cumva soferul.Chiar daca nu ar avea ecranu pe nuca ar fi inscriptia cu vitezele si pozitia fiecareia:D

ombladonescu 13-09-08 01:21

un lucru fara rost.pana sa te uiti in ce viteza esti iei copacu in primire

12gaby12 13-09-08 01:28

CORECT! =))) dar se merita totusi dak vrei sa ai masina cu tuning complet totusi eu nu mi-as pune asa cv pe masina.Mai bine facea ca la tiptronic sa arate pe computer treapta de viteza

Sp1ky 13-09-08 10:14

:lol::lol::lol:extra-nemaivazut:lol::lol::lol::lol:

adi_wauxhall 13-09-08 10:49

eu nu as pune in masina asa ceva.... din ce in ce mai des ajung la concluzia ca devenim tot mai inutili..trebuie sa inlocuim chiar tot?..camere video de mers cu spatele, computer de bord, pedale asistate, gps, tempomat... chestii care te fac din sofer pasager...este adevarat ca evoluam....evoluam spre robotism, practic o sa ajungem niste lenesi la volan cel putin...nu e bine. Intotdeauna am considerat ca un sofer nu are nevoie decat de volan, pedale,un motor simplu,o cutie de viteze, o caroserie si 4 roti..restul sunt exagerari... parerea mea

allexutzzu 13-09-08 11:50

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1749768)
Mi se pare penibila treaba. Mai bine puneau un lcd dinasta undeva pe bord sau chiar in bord. Fix la schimbator te uiti cand ii rupi gura la masina.

de acord cu tine...

!!!ovidiu!!! 13-09-08 12:04

daca nu stii in viteza esti de ce mai conduci si cum spunea cineva mai sus, iti distrage si atentia

Claw166 13-09-08 13:18

doar mofturi :-P ...

Iuli_90 13-09-08 13:42

inutil

Nemilosu 13-09-08 14:19

la stilul meu cu mana pe schimbator s sa stea dreaqu s ridce mana ca sa vada ce cifra e pe nuca.
e "buna" inventia mai ales pe viraje ca sa te stii ce vit sa ii dai

SV25MBN 13-09-08 14:55

Nu mi se pare ceva atat de inovator. Am vazut schimbatoare de genu asta la firme de tuning mai putin renumite ca AC Schnitzer, care veneau cu un modul de adaptare pt a sti in ce treapta se afla. Mi se pare bun doar de moft asa, ca pare interesant. Doar n-o sa te uiti la el in timp ce conduci.

sierraSB 13-09-08 15:03

ce prostie!total inutil si in plus treapta in care esti este afisata si pe display.

83 kys 13-09-08 20:20

cea mai prosta inventie pe care am vazuto vreo data,nici celui mai prost sofer nu ii foloseste

ady` 13-09-08 20:29

in loc de treapta de viteza mai bine avea un desen din leduri....un beculet.....orice...sau era simplu...asa sa iti arate treapta...:| nu foloseste la nimic, consuma bateria aiurea :lol: mare smecherie sa inveti unde sunt vitezele...mai rau e sa nu stii sa le folosesti :)

Daca chiar nu stii pe unde sunt vitezele si nu vrei sa stai sa le schimbi...iti iei automata..macar stii o treaba :)

KillYourSelf 13-09-08 23:36

prea tare ideea asta...imi place...adevaru e k nemtii astia sunt destul de buni :D :peace:

madutz2006 13-09-08 23:43

cat de curand o sa apara replici, facaturi si toti ''tzaranii'' o sa-si puna pe ''daciile lor tunate'' :))

laur_nsl 14-09-08 03:14

nu stiu de ce mi se pare k e facut pt retardatzi ...........cum sa nu stii in ce treapta te aflii..............tre sa fi chiar prost............alta jucarie nefolositoare pt papitzoii cu bani de aruncat

julaikos 14-09-08 07:58

hehe roata a fost inventata de muuulta vreme,e un site cu fel de fel de scheme electronice(niq.ro parca...sau ceva de genu) si acolo e prezentata o varianta de asa ceva care e banal de facut ;)
oricum total nepractic,felul cum e facut e estetic...si cred ca e destul de scump
cum spunea cineva mai sus,la motoare asa ceva e mult mai util,si astea de generatie noua cam au asa ceva,iar din cele mai vechi au un led care se aprinde cand se afla la punctu mort :)

SaIBoT 14-09-08 13:16

Mi se pare o chestie inutila si nu ii prea vad rostul.Ca sofer iti dai seama in ce viteza esti dupa viteza si turatia motorului(exemplul de mai sus) nu sa te uiti la schimbator ca sa vezi in ce treapta de viteza esti.Total aiurea si inadecvat!

mario79 14-09-08 14:22

cei mai duce capu pe nemtzii astia:rolleyes2

KTA87 14-09-08 16:01

Inutil. Ptr idioti sau idioate!

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning