![]() |
Observatie comportament
De ceva vreme incoace, sectiunea locala ploiesti a luat-o pe aratura rau... Si asta din cauza moderatorilor (eu si shantzu, insa cum eu nu am mai avut asa timp sa ma ocup, l-am lasat mai mult pe shantzu) ..... :| si a voastra ca useri ai comunitatii
Foarte multe discutii offtopic, foarte multe vorbe aruncate la misto, se vorbeste numa in circ si panarama, cat de mult poate sa bea comunitatea, ce bea, unde bea, ca s-a facut muci ala .... si etc Lucrurile astea se pot vorbi si pe mess/tel/pm .. Nu trebuie sa vada toti. Cititi topicul asta numa si va da-ti seama.... si inca am mai sters din posturi ca erau totaaal aiurea Ceea ce trebuia sa fie o comunitate de pasionati auto, tind sa cred ca acum s-a transformat in altceva :| (nu as vrea sa spun ce, poate cineva s-ar simti jignit) Astept parerile voastre, sa vedem cum putem face sa ne fie mai bine. Multumesc TNG |
Re: Observatie comportament
Tng-u are dreptate.Eu am lasat de la mine de multe ori.Am zis ca suntem toti aici si e bine sa discutam asa mai deschis chiar daca e putin off-topic,dar cu timpul vad ca problema s-a accentuat si toata lumea face ce vrea pe aici.
Daca tng-u s-a sesizat , o sa incep sa imi iau in serios functia de moderator. Sunt sigur ca multora nu o sa le convina faptul ca o sa le dispara din ce in ce mai multe posturi (de infractiuni nu mai zic). |
Quote:
|
Quote:
|
imi cer scuze pentru limbajul pe care l-am folosit . Imi cer scuze moderatorilor si membrilor comunitatii . In caz ca cineva considera ca am folosit un mod de comunicare mai vulgar .
|
Si eu imi cer scuze dar daca zic si eu ceva, trbuie toti sa vina cu mistou, de ex topicu cu ce masinai mai alearga prin PH!
|
nu stiu care e problema daca se face cumva vr o aluzie la ce am zis eu gresiti eu l am intrebat serios pe om pentru ca e destul de anonim si chiar vreau s ail cunosc mai bine
|
Io zic doar ca nu am nici un stress ! SI daca vorbim de bautura ce are?!
Si nu mai vb tu TNG-ule de comunitate de rahat pe varza ca nu te-a mai vazut lumea cu anii racere inascut! Asa ca mai lasane frate cu ordinea asta ca asa zisa comunitate e in strada daca vrei sa o vezi seara de seara! |
pe mine sincer ma enerveaza rau shantzu!!!si nu glumesc....nu ca persoana ci ca moderator....
ma gandeam ca un moderator ar trebui sa fie impartzial si el de cele mai multe ori nu e!!! inca odata ma repet,ca persoana e super dar ca moderator lasa de dorit. si in plus fatza de asta comenturile li sunt fff ''acide'' la adresa unor persoane,si asta fara un motiv intemeiat,ci doar ca e moderator. daca nu isi revizuieste comportamentul eu zic ca nu merita sa ramana moderator in continuare. ce *** de topic e ala cu echipa gogutxilor,cu bauturi cu rahaturi,e un forum auto nu de alcoolici parerea mea,daca vretzi sa tzinetzi cont de ea bine,daca nu putetzi sa facetzi ceva pe ea |
Pe langa mine si tng-u mai sunt cativa moderatori care urmaresc sectiunea Ploiesti.
Poate am gresit eu ca am lasat de la mine sa se vb de bautaura pe acel topic , dar restul de moderatori dc nu au facut nimic ? pentru ca nu e nimic iesit din comun. Daca e forum auto nu trebuie sa se discute doar de masini si tuning.Pe forum exista si o sectiune destul de mare care nu are nici cea mai mica legatura cu masinile. |
Quote:
Nu inteleg de ce ma ataci ? Care e faza cu racer innascut? Ce treaba ai tu cu mine si ce daca nu vin? Poate nu vreau, te-ai gandit? Ce comunitate zici ca e seara de seara in strada? Aia nu e comunitate, nu a fost si nici nu va fi vreodata ! (o comunitate nu este reprezentata de 1-2-3 membrii) Taz Vad ca tu ai inteles in linii mari ideea discutiei. Merci frumos ;) |
in primul rand imi cer scuze daca am adus ofense cuiva prin postarea pe acest forum
in al doilea rand nu stiu de ce se face mare tam-tam in legatura cu postul meu.eu pur si simplu nu am vrut decat sa intru in comunitate(pana la urma doar despre asta e vorba cu tuningul nu,pasiunea comuna si anume masinile) apropo alti au facut caterinca nu eu.pot considera ca unii m-au cam luat la misto si asta nu e cam de bine intr-o comunitate.bine e adevarul e ca unii mai exagereaza dar nu cred ca a fost cazul meu. inca o data imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit lezati de cele spuse de mine si daca e o problema asa mare postul meu cu masinile di ph cer sa se inchida pt ca nu-i nici o problema |
nu e ma nici o problema, stai linistit
|
mersi pt intelegere
Quote:
|
Quote:
multa bafta. in momentul in care in dreptul tau sta scris moderator,cred ca ar trebui sa te mai ponderezi putzin cu anumite chestii.... |
eu cred ca bautura din ultima vreme i-a cam luat capul lui shantzu.....si a uitat de functia de moderator.....
e baiat destept,valabil, dar l-a cam luat valul......o sa isi revina el... lepra........:) |
Comunitatea o formeaza cateva persoane de-aici si atat.
Restul care se cred in aceasta comunitate dar care nu au habar nici cum se intra pe forum nu fac parte din comunitate. Pe strada nu mai exista nicio comunitate. Pe strada este un circ si cine vine afara nu mai vine cu chef de discutii despre mashini. Vine doar cu chef de facut mishto, panarama, de a fi pacalici si de a incerca fortzat sa fie pe placul celorlaltzi. Facetzi o data curatzenie totala pe acest forum. Shtergetzi si topicul despre ce mashini tari au mai aparut in Ploiesti, si despre cum sa schimb un bec la far, si despre plecarea gogutzilor in p|#&@ ma-sii. |
Quote:
|
Sper sa se rezolve situatia... ca au luat-o un pic razna lucrurile.
|
o sa se rezolve cu siguranta ;)
|
comunitatea ploiesti sufera probabil de un inceput de sfarsit... dar de...cat sa tina.. lumea a inceput sa se pliktiseasca..nu mai e nimic interesant..totul a ajuns comun,uzual nu mai se desfasuara nici un fel de activitate care sa starneasca interesul de alta data ( intilnirea regulata de la sala.. seara de seara undeva pe la 8-9, masinile parcate parca la show.. ala cu muzica..ala cu tobe se discuta care pe care.. roiata regulata prin oras 10-15 masini cu tobe cu muzica..toata lumea se uita..apoi ne mutam la treburile noastre..si ne intorceam inapoi spre 3 dimineata tot la sala..unde pana se crapa de ziua povesteam, radeam...), acum :-?? nimic.. la rond => circ si panarama, ceartacu politia.. multe persoane care nu au treaba vin decat pt distractie , pt circ si panarama, ajungem sa fim catalogati ca bufoni si clovni de pe bulevard.. parerea mea ca s-a stricat... poate ca da a mai ramas o faramitza din ce a fost acum 1,2 ani...:) , sta e parerea in ceea ce priveste situatia reala ( adiak ce se intimpla pe strada) nu cea virtuala ( adika forumul )
|
In primu rand as vrea sa imi cer scuze fata de voi toti daca am postat ceva care a deranjat sau a parut vulgar....cu toate ca nu cred ca a fost cazul meu in putinele posturi de altfel....poate nu sunt eu in masura sa judec in stanga si-n dreapta..si sa ma dau cu parerea...insa un lucru il vad si eu...ca toata chestia s-a stricat...si pur si simplu nu mai e ce a fost...cand am cunoscut 'comunitatea ploiesti"..ca sa zic asa...sicner am avut cu totul o alta impresie mult mai buna...intradevar a trecut timpul...au venit si au plecat multe persoane...pacat ca cine trebuia sa se intoarca a plecat si cine trebuia sa plece a ramas...si poate inca mai e printre noi...cine are ochi sa vada si urechi sa auda stie despre ce vorbesc...sper ca in scurt timp..p viitor...sa fie totusi altfel...:???:..eu atat am avut de spus..
|
parca sintem la emisiunea "iarta-ma" sau cum draq ii zice:)):)).........toata lumea isi cere scuze..........:)):)):))
trebuie sa veniti si cu buchete de flori:))))))) |
surprize surprize cu ernest
|
Quote:
Despre asta e vorba pe toata sectiunea.Postez de dragul de a posta ,ce conteaza ca e off-topic. |
ok hai sa fiu si eu la subiect ca vad ca intr un fel te bucuri ca fac of topic la restu nu ai zis nimic
IMI CER SCUZE LA TOATA LUMEA SI SA MA BATA AL DE SUS DACA MAI FAC SAU DACA MAI MA CHINUI SA TASTEZ VR O VIRGULA (CA SA FIM IN MODA IARTAMA) nu inteleg cu ce te ajuta daca vezi pe toata lumea ca isi cere scuze si ca se simte profund marcata de cele intamplate te gadila cu ceva daca vrei sa fii smecher si daca char va intereseaza pe tine pe tng eu va propun sa inchideti calculatoru si sa stati asa o zii sa va ganditi bine ce faceati inainte si ce nu faceati de mergea totu asa de bine si de organizat dupa care apucate si ia masuri nu o mai arde acuma pe corectu cu mine ca a postat si jakalu dar nu sa comentat tocmai asta e problema la voi si dea sa ajuns unde sa ajuns daca sunteti tari si smecheri si moderatori trebuie sa fiti cu toti nu doar cu okiu sau cu fasu sau cu kravenu sau mai stiu eu cine |
sper ca nu ai inchis calculatoru...................
aluzia era foarte simpla trebuie sa i tratati pe toti la fel si sa faceti ce faceati acum 2 3 ani cand era mul mai organizat tin si acum minte ca intalnirea la sala era o regula plus ca cine venea din afara si era nou trecea printr o multime de incercari ca sa ajunga unul de al vostru altfel era respins |
:D..vladutz..nu e vorba ca toata lumea isi cere scuze de parca suntem la nush ce emisiune..sau daca p cineva chiar intereseaza ceea ce se scrie aici ..p tot forumu asta...ca akum sincer..daca toata lumea ar ardeo la caterinca si la mijto unde s-ar ajunge...:rolleyes2..te poopa fratele dintzos:chainsaw:
|
Nu stiu daca am postat vreodata doar de dragul de a posta, insa stiu ca de cele mai multe ori am incercat sa fiu la subiect, sa nu fac un chat din acest forum si am incercat sa-i pun la punct pe cei care au postat la misto.
Problema cea mai mare, grupul care s-a dezintegrat incet, este tot vina noastra, a celor care am venit cu persoane noi, oameni care n-au nicio treaba cu mashinile, cu cursele, cu pasiunea pentru masini, greseala fiind acceptarea mult prea usor a unor oameni care au parut de la inceput niste baieti care fac panarama. Eu sunt mai mult decat sigur ca putem sa refacem grupul asta, putem sa facem o intalnire saptamanala sau lunara, cum vreti voi, mai ales ca acum e frig si nu ne mai intalnim cu totii atat de des. Marea greseala a fost in momentul cand am inceput sa iesim si sa ne intalnim in fiecare seara. Am devenit prea buni prieteni, desi asta nu inseamna un lucru rau, dar stiti voi, ce e mult strica, si din prieteneala ajungi la mult tupeu, la glume nesarate si astfel s-a ajuns sa disparem unul cate unul. Nici mie nu-mi convine sa fac o intalnire NSL si sa ma trezesc cu inca nu stiu catzi oameni care vin din afara clubului si se baga in discutiile noastre. Nu fac intalnirile de dragul de a sta separat de ceilaltzi, dar cand am ceva de vorbit cu cei din club, doresc sa stau de vorba numai cu ei. Cat despre moderatori, intr-adevar, ar trebui sa mute posturile scrise aiurea acolo unde trebuie, sa shtearga posturile scrise degeaba si sa mentzina curatenie pe forum. Daca nu mai avetzi timp sa va ocupatzi atunci lasati pe altii. E greu sa va facetzi treaba ca inainte? Eu cred ca aceasta Comunitate 4Tuning se poate reface, cu conditzia sa existe respect intre membrii, sa nu mai aducem oameni din afara aiurea si sa ne intalnim periodic intr-o anumita locatzie unde sa facem poze la masini, la grupul de prieteni care suntem, sa dam o tura prin oras si sa ne oprim sa bem un suc undeva incercand sa pastram limita bunului simtz, fara sa ii facem pe altii sa plece de-acolo sau sa ni se bata obrazul pentru circ si galagie. Bafta la toata lumea! |
Toata lumea zice de ce era inainte pe forum.
Va zic eu , inainte pe forum era curat si nu era off-topic nu pt ca stergeam eu cu tng-u tot pentru ca nu se posta off=topic ca in ziua de azi.Fiecare posteaza unde vrea , cand vrea si ce vrea. Cand va zic pe la rond sau pe la sala sa nu mai postati atat de mult fara rost incepeti cu : "sa-mi bag **** de nu imi fac 100 de usere si ma *** pe tot forumu vostru" , " paote vrei sa va dau jos ***-u ala de forum" si etc... Daca nu era forumu asta probabil majoritatea dintre noi nu ne cunosteam. Pe mine nu ma intereseaza ce se posteaza aici , nu eu am deschis topicul asta . |
Quote:
topicul asta nu a fost ptr scuze, nu avem nevoie de asa ceva. eu si cu colegu shantzu o sa ne facem treaba ca moderatori. or sa se faca acele intalniri mult dorite cu /fotografii/filmuletze... etc, cam cum a fost inainte. ideea a fost destul de clara, cred ca ati inteles. topic inchis! Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning