![]() |
Inca una inainte de iarna?
ce ziceti mai incape o intalnire? undeva pe 6 noiembrie? in iasi sau suceava?
|
sigur ca da, eu sunt deja acolo, count me in :wink:
|
Dak o sa se faca in Iasi sa speram k o sa fie prezenti mai multi din Suceava ..... Dak o sa se faca in Suceava o sa fie prezenti din club vreo 15 oameni din SV minim !!!!!!Noi va asteptam si la Suceava !!!!!!! :D :D
|
Dupa ce vom sti sigur ca vin macar 10-15 oameni, o sa supunem si locatia la vot ;)
|
semnez condica. :D
|
dam cu banu`:)
|
pai facem. sigur ca facem. la iasi. data........???????????? ne gandim. dam la vot cum am dat eu. :?
|
la iasii THE BEST
data :D |
sal
de data asta apar si eu. jur. am terminat cu problemele. acum party time alaturi de colegii mei :twisted:
|
haideti sa fie la Suceava ca sunt cei mai multi \"useri\" aici la suceava !!! Ce ziceti ?? pe 6 noiembrie la Suceava la ODN - locul de intalnire a membrilor din suceava !!!
|
Hello?
Am zis ca se va vota dupa ce vom avea 10-15 confirmari de prezenta.. |
as
Sa speram ca pana la urmatoarea intalnire imi voi recupera si eu permisul sa pot semna condica
|
mai intai supunem la vot locatzia(orasu;) si apoi data. e mai bine asa.
|
Data e batuta in cuie: 6 noiembrie.
take a better look next time ;) |
dap, propun ca votul sa fie initiat la inceputul saptamanii viitoare, pana pe 2-3, ca sa stim sigur unde mergem, si sa poata stabili si gazdele locurile de desfasurare a.... plimbarilor ( pls sa nu le transmiteti decat in privat ) si eventualul vin fiert/suc/ceai de dupa...
|
intilneala
eu vin sigur!asigur documentarea foto a intilnirii! :D
|
as
Ok....sa inteleg ca pana la urma sigur va fi o intalnire pe 6 noiembrie, insa nu se stie exact unde va fi (iasi/suceava). Propun totusi sa ne hotaram ca prea mult timp nu este
|
Aham ... si eu zic la fel ..... ar cam trebui sa ne hotaram unde o facem !!!
|
so... o facem la suceava?
sunt membri?, avem unde sa dam o miscare? sau la iasi? ne aresteaza politia pe acolo? e luni, si sambata viitoare e intalnirea, o sa trebuiasca o minima organizare, ar fi bine sa ia initiativa cineva. stefan? andrei? altcineva? |
Continuam si votam aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=275058#275058
Stefan, Alex, puteti inchide aici ;) |
INCHID AICI VOTAM ACOLO! SA VEDEM CE IESE:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning