![]() |
Ce masini tunate mai alerga akum prin Prahova/Ploiesti
sunt si eu curios care mai sunt masinile care mai alerga prin jud prahova/adik ploiesti/adik dn1,ca a trecut vara si mai toti si-au schimbat masinile.
am vazut de curand in ploiesti un mitsu evo 9 care mi-a fluierat in lateral;un pontiac alb daca nu ma insel care se rotea de mama focului prin ce intersectie prindea;un seria 7 cu care m-am dat de curand care mi-a rupt frana in 5,ce sa mai lumea evolueaza. de aia eram interesat ce mai e de vazut in domeniul racing pe la noi la prahoveni p.s:fara comentari inutile de genu "am vazut,am auzit"vreau si niste poze sa se sustina |
Re: Ce masini tunate mai alerga akum prin Prahova/Ploiesti
Vectra LET ~ 400 de cai
Mitzu Evo 10 cam astea ar fii din grupu nostru cele mai tari prin oras ar fii noul M3 cabrio , 2 R8-uri si mai sunt o groaza :lol: |
porche carrera 4s vreo 2 am vazut prin orash ..., un mertz C`klasse park de IF frumos facut...Cayenne GTs vreo 2... :) ....
altceva?? |
In Campina a aparut ..........E 63 AMG........G...nush ce motor tot AMG......si un ML ....PARCA 63 tot AMG....
|
Cl 65 AMG
un logan alb cu radar - CWJ ( ceva de genu) |
crede-ti ca aceste masini dau satisfactie mertz cl xx amg sau cayenne sau masini 2008 care n-au nici o treaba cu "alergatu"(bine nu zic ca nu sunt frumoase sau ca nu intorc capete cand trec)dar nu-mi dau mie unu satisfactia aia ca un seria 6 din 80 cu 192cai stock care te face sa te invarti pe langa ea pana te oftici ca nu o poti face macar o tura si pleci suparat.
eu zic de masini ca o calibra sfi lasata care itit da senzatia ca dai cu fundu de asfalt sau un gsi pur sange care are sunetul ala de-l recunosti de la o posta,de un golf unu supraalimentat care da senzatia ca isi ia zboru si lista poate continua asa ca nu mai imi vb de masinile pustilor de bani gata ca sunt satul de asa ceva p.s:ce voi n-ati dat de pustani din astia care te fac sa-ti zmulgi paru cand ii vezi ce tolomaci sunt ca nu stiu nici ce-i ala intercooler si se cred first class tunner |
Quote:
Maisnile din Campina nu sunt ale unor copii........E e al unei gagici ......si celelalte 2 al unei famili tata si fiu vro 30 fiu vro 50 tatal.........Si a a aparut o calibra lasata rau de tot... |
ceva poze cu vectra aia de 400 de cai.in special motoru
sunt curios ce model de vectra ( nu de alta dar de curand mi-am achizitionat si eu una model b din 98) |
Quote:
|
Eu am C20NEmuritor veritabil!:lol:
|
cred ca militia stie cel mai bine ce masini alearga pe la noi;)
model/nr de inmatriculare/culoare............ |
bine spus jakal
cunoscatori stiu cel mai bine |
la ploiesti e un circ total !
se rade si se face mishto ca la noi acasa. Circu s-a mutat la rond :lol: jaka-il mai las putin si il inchid |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pai hai spunene cu te dai in bucuresti modificari/int/ext/marca /culoare si as amai departe |
ce o zice si omu asta(wws`u) ... toata lumea aici e cu mistouri, o comunitate de mistocari
nu poate sa spuna cineva ca face altceva(exemplu cu datu in buc) ca lumea ii sare in cap. este alegerea lui, daca are o masina care sa-i permita lucru asta |
am dat aseara o fuga la un biliard si ce sa vezi la rond un opel ascona rosu ff frumos
si mai mi-a placut golful argintiu si in special ursu cu nr de afara pe care tocmai il oprise domni curcani as fi vrut sa ma dau si eu dar era ceva ozn-uri si m-am facut nevazut dar cand m-am intors nu mai era nimeni cred ca schimbasera locatia apropo nici la sala nu mai e multa agitatie dar cateva motoare |
masina nu e cine stie :golf4 gti/1.8turbo/negru
exterior:doar grila cromata/jante pe 17 crom luate de pe passat/geamuri fumuri interior :recaro motor:filtre/evacuare sport cu care a venit masina/bare de torsiune/cip tuning(am ajuns in jur de 180cp) problema e ca e adus de curand are nr rosi si sa vedem cum reusesc sa-l inscriu ca poate am noroc si scot taxa si masina cu care merg cel mai mult un opel vectra b an 98 in curs de modificare motor x16szr singura modificare adusa fiind o evacuare dubla 2*76mm nu am bagat multi bani in ea deoarece masina am inscris-o.are nr de buc dar in cateva zile vin si cele de ph imi fac veacu mai mult prin buc deoarece sunt la fac.totusi acum in vacanta m-am dus cam rar 2-maxim 3 ori la doua saptamani as vrea sa urc si poze dar nu merge.ce ar trebui sa fac? |
Quote:
eu am intrebat serios eu nu il cunosc nici pe el nici masina sunt curios sa vad despre ce e vb |
Quote:
poate chiar o propunere mai indecenta pentru detaliii daca te intereseaza vb pe pm |
Quote:
|
Quote:
roby wws: akum unn an am venit sa ma dau si eu la sala si am gasit eu pe uni care nu m-au lasat si auzi motiv ca am avut nr de bucuresti si nu numai la sala,de fapt asa e omu cand e sa ne batem joc toti gramada cand e se faci ceva de bine toti se fac ca ploua de aia frate ma dau numai in bucuresti ca aici nu ai cu cine,daca nu ai cu cine Si tu ai auzit de curse la sala? Arata-mi si mie unde sunt 400 m linie la sala plus spatiu de franare prietene. Ca ai loc de-un burnout sau sa invarzti o masina, ok? Dar sa te dai? :lol: |
Quote:
|
ai dreptate donule dar exista strada din spatele salii unde se poate da
|
Quote:
Daca vrei sa mori ai toate sansele....media masinilor de la noi ajung la finish undeva pe la 160-180 km/h. Nu e chiar placut pe strada aia In oras sunt cateva locuri bune... |
Quote:
nu inteleg ce ai cu masinile noi. de exemplu va mai aparea un S3 portocaliu in 2 luni. EVO9 daca era rosu nu e din Ploiesti. |
esti sigur ca un din asta e in Campina?
https://www.youtube.com/watch?v=jDjcW...eature=related |
Quote:
Cursele nu se fac pe strazi populate, la semafoare si in trafic. |
Quote:
|
eu v-am zis ca topicul asta o ia razna si nu isi are rostul.......
incet incet apar nume de strazi ,locatii,masini ,nr, masina lui x ,y.... ma rog....e treba moderatorilor........ |
shtergetzi draq topicul asta de rahat! Si multe alte topicuri deschise aiurea. E cocina aici?
|
nu am nimic nimic cu nimeni.dar cum apare un tip nou pe forum tzine mortzis sa iasa in evidentza,sa deschida topicuri si chestii de genul....pe forum nu prea te faci remarcat,vrei sa cunosti lumea,iesi pe strada.....
cursele ilegale in vazul tuturor s-au terminat de mult colega,fara curse la sala,fara curse in orash,doar intalniri in care se discuta civilizat... daca vrei sa faci curse la sala,vezi ca gasesti o gramada ''smecheri'' care rup masinile aiurea in gura si face garda sa apara din 5 i 5 minute. nu mi-o lua in nume de rau dar esti un pic prea excitat. multa bafta si cum spunea cineva mai sus,incearca la politzia rutiera ph ca sa vezi ce masini mai alearga prin ploiesti;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning