![]() |
2005 Ferrari GG50 Concept
5 Attachment(s)
Type: V12
Displacement cu in (cc): 351 (5748) Power bhp (kW) at RPM: 540(258) / 7250 Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a. Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/35 ZR20 - 305/35 ZR20 Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 187.6 × 76.1 × 52.5 Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-60 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
klar facuta pe calc :P stiu ca asa is toate da asta paraca iese cam tare in evidenta! aika uitati-va la poza din spate! e cam stramba!! sau la parbriz, intr-una din poze....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cred ca asta cu relativ am zis eu mai demult ..... :roll: :P si altcineva si mai demult unu EInstein
|
masina exista si e desenata de giugiaro cu ocazia a celor 50 de ani de activitate in domeniu.sasiul si motorul sunt de ferrari 612 scaglietti
|
Ferrari englezesc? :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
este frumoasa mai ales blocurile optice...
jantele parca sunt inspirate...de la antera sau ma inshel... per total un supercar...! :wink: |
dupa parerea mea este cel mai aratos ferari de pana acum
|
Re:
Quote:
trecand peste asta masina arata :shock: deci e chiar superba.... |
E chiar uratica..seamana un pic cu TVR Tuscan. Mie unu' nu-mi place
|
nu imi place deloc. aspectul e nedemn pentru a purta calul cabrat pe sigla!
|
Arata destul de bine,da parca se cam desprinde de traditia Ferrari... :?
|
:shock: nu prea mai pastreaza tiparele Ferrari
|
Re: 2005 Ferrari GG50 Concept
Aici se vede clar mana lui Pininfarina. Dupa cum vad eu lucrurile, s-a inspirat din conceptul Pininfarina Rossa mai ales la partea frontala a masinii.Totusi iese ceva urat din mana lui Pininfarina? nu cred.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning