![]() |
Producatorul preferat
Titlul zice tot... Daca vretzi sa bag si motocilclete classice alde Harley, tell me....
|
ducatti rulz :)
|
orice ar fi .. eu raman la ssssssssuuuuuuuuuzzzzzzzzzuuuuuuukkkkkkkkkiiiiiiii iiii
|
haybusa aia e tot de la suzuki?
|
Yah, Hayabusa este porecla pt Suzuki GSX 1300 R, care mai nou se vinde si in Ro in leasing :) , si are k principal concurent noul, performantul si frumosu GSX r 1000, care se intampla sa fie si mai scump.
PS modelele astea pe langa altele de la alti producatori se gasesc la SIAB! |
no offense dar ducati n-are nici o treaba cu suzuki ... il face de-l rupe suzu si e si MULT MAI EFTIN!
o Hayabusa e cu vreo 5k de $$ mai ieftina decat Ducati 99* si cred ca o comparatie a performantelor nu isi are rostul |
Yo da cine a facut comparatie intre un Ducatti si o Hayabusa ?? Or fi oameni carora le place mai mult Ducatti.
Dilema este urmatoarea Gsx R1000 versus Yamaha R1 ?? |
R1 si GSXR1000 au performante foarte apropiate dar castiga GSXR-ul.
E un test facut intr-o revista aparuta acu fro luna doua intre R1,GSXR1000,Ducati99x,Kavasaki,Honda (nu stiu ultimele 2 cum se cheama dar sunt alea de 1000). Si a fost declarat castigator fara mari probleme GSXR. Diferente mari de performante intre GSXRsiR1 si restul . |
Totusi in supercar am citit ca R1 este best superbike. Deci foarte apreciata. Si cu un design f sexy. ( MIe personal imi place mai mult Suzuki )
|
moto
E bine sa nu comparati motoare din clase diferite, exemplu Hayabusa e sport-turing iar r1, GsxR sunt supersport, la demaraj pot fi ultimele doua in fata iar la vit finala situtia se schimba. |
..
am mers cu un gsx r , nu mai imi trebuie vreodata asa ceva , ma rezum la bicicleta .
Tousi daca mi-as lua un motor sport ar fi yamaha r1 . Arata de 10 ori mai bine decat orice alt concurent,(excludem italienele) oricum diferentele sunt foarte mici la aceeasi clasa si sunt foarte putini motoristi care se apropie de demarajele din carrtea technica a motorului daca va uitati si la oferta de chopere tot yamaha(warioru) sta cel mai bine la design si binenteles harley dar sunt exagerat de scumpe daca va intereseaza custom-uri : http://www.thunderbike.de/us/index.html |
LEGAL RACING
Pt senzatii cu adevarat tari recomand un KAWASAKI ZX 12 R( CCA 190cp de serie) |
1 Attachment(s)
intai vedeti filmul asta si abia dupa aia va decideti
|
LEGAL RACING 15.11.2003(ultima etapa de viteza pe acest an)
1 Attachment(s)
Sambata 10.30 |
Nu conteaza neaparat performantele.... Preferintele nu tin neaparat de cea mai tare accel si cea mai mare voitza. Si designul si comportamentul si multe altele conteaza.
|
Daca vreti sa vedeti cum se misca la hayabusa acul de la vitezometru la fel de repede ca la masini turometrul :D urmariti filmul asta si numarati secundele de la 0 la 210 km/h.
:shock: Plecare de la semafor cu Suzuki GSX 1300R Hayabusa. La 210 km/h schimba din treapta a 3-a in a 4-a si o lasa in relanti. :) http://zahei.vh.ro/Christian-Hayabusa-0to210km.mpg |
1. Vot pt Suzuki (posed una asa ca...)
2. \"Ducati\" stiu k se scrie cu un singur \"t\" 3. Am acasa un film cu o Hayabusa... Cine vrea sa mi-l ceara pe un cd: plecare usor d p loc, de la 2okm/h o ridica pe o roata si-o duce asa (cu tot cu schimbat viteze) - pana printr-a 4-a la vreo 25okm/h, apoi continua pana la 35okm/h (unde se blocheaza vitezometrul) de unde se vede clar cum turatia mai creste putin - ~12.oooture. Viteza finala ~ 36o-37okm/h. Toate cele de mai sus in cateva secunde... 4. Nu aberez-cereti filmul. 5. Senzatia de pe un motor n-o sa suporte niciodata comparatia cu cea dintr-o masina (nici macar decapotabila). 6. Cine poseda o astfel de masinarie trebuie sa fie impacat cu gandul k sansele de a muri acasa in pat sunt mai mici de 5% PACE :!: p.s. am aberat putin - doar PUTIN! |
Suzuki este supe tare. Pe doi ar fi Honda. Nici Yamaha nu e chiar departe. Succesul pe care il are Ducatti, mi-l explic doar datorita curselor la clasa 500 cmc, si nu datorita modelelor de strada ...
|
Nu, nu, nu-cele mai tari motociclete le fac cei de la Honda. Pe bune!
|
Votat cu Honda. Si Suzuki imi place mult ( GSX R 1000 , Hayabusa )
Ducatti Sux |
1 Attachment(s)
Mda..si motoarele sunt marpha.. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning