Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Nissan PROTO GTR ~ viitorul Skyline GTR (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/8991-nissan-proto-gtr-viitorul-skyline-gtr.html)

T.rac3Er 19-10-05 12:07

Nissan PROTO GTR ~ viitorul Skyline GTR

7 Attachment(s)
Am cautat pe forum si nu mi-a dat nici un rezultat pana acum.
Prototipul Proto de la Nissan e la Tokyo...ce pana acum era prezent doar in schite, a devenit realitate pentru publicul larg...
Noul GTR este asteptat pt 2007

Skma 19-10-05 14:23

Nush de ce dar mi se pare ca incepe sa semene cu Lamborghini :? Da oricum cred ca va pastra traditia :wink:

BASU 19-10-05 15:55

este superb :shock: sper sa aibe si un motor pe masura :P

mihaescubogdan 24-09-06 03:57

Nissan Gt-r

ce parere aveti de noul nissan GT-R.urmasul lui skyline promite multe.Oare se va tine de cuvant

BogdanNZ 24-09-06 04:21

Re: Nissan Gt-r

Ce nissan GT-R?E vorba de Skyline R35? Pune si tu o poza, ceva specificatii...

silviu_fxx 24-09-06 09:29

16 Attachment(s)
Nissan Skyline GT-R R35 va fi lansat in 2007 cu ocazia salonului auto international de la Tokyo si avea o masa de 1390 kg. Va fi propulsata de noua generatie de motoare VQ32DETT livrand o putere maxima de 480 CP/7200 rpm. De asemenea cutia de viteze va fi una secventiala Getrag cu 7 trepte, iar transmisia va ramane cea 4WD cu eventuale imbunatatiri.

19tdi 24-09-06 11:30

la fata se apropie ft mult de infinity g35...;)

Cosmin255 24-09-06 21:01

Re: Nissan PROTO GTR ~ viitorul Skyline GTR

absolut superb ....

Eugen_TL 24-09-06 21:17

e beton rau... mie skyline nu-mi placea deloc exterior... dar asta e misto rau...

ps: astia au si parbrizul fumuriu?:D eu asa vad

Ciro_zel 25-09-06 00:16

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 563851)
e beton rau... mie skyline nu-mi placea deloc exterior... dar asta e misto rau...

ps: astia au si parbrizul fumuriu?:D eu asa vad

Are parbrizul negru pentru ca inca nu are un interior facut :D.... deci n-o sa fie parbrizul negru asa e facuta acum pentru prezentare ca sa nu se vada gol inauntru..sau eventual un interior de imprumut. E superba masina e diferita si totusi se vad "venele" vechiului GTR :rolleyes2

Sl1V3R 25-09-06 07:01

De asta stiam intr-adevar mai demult dintr-o revista...mie sincer nu imi place ca au schimbat stilul:nu mai e tuner cum era inainte bate din ce in ce mai mult spre exotic :???:

BogdanNZ 25-09-06 12:00

:rolleyes2 ...mutatul si combinatul asta de threaduri e dezorientant...:???:
Quote:

au schimbat stilul:nu mai e tuner cum era inainte bate din ce in ce mai mult spre exotic
Da.Si asta i va afecta credibilitatea de strada din pacate...nu ca ar arata rau...departe de asta...dar parca e prea ***uristic dintr-o data, si tare mi-e frica de pretul imens pus pe aceste linii exotice...sa numai vorbim de cei aproape 500 cai care o scot din categoria street-wise sports car si o pun alaturi de supercar-urile din EU si SUA.(oricum Skyline-ul a fost recunoscut de mai demult ca fiind singura masina din Japonia care ar merita statut de supercar)
Quote:

la fata se apropie ft mult de infinity g35
Stii tu ceva...Infinity G35 s-a vrut un urmas al liniei Skyline R34(nu GTR34), pt ca firma Infinity produce Nissanuri sub licenta...Dar pana si sefii din Japonia si-au dat seama ca G35, care a fost produs si sub numele Nissan Skyline R35(fara varianta GTR, doar sedan si coupe "obisnuit") nu e un urmas demn pt linia de sange GTR. G35 e mai mult sports coupe sau tourer decat GTR-ul care e full blown sports car, chiar supercar dupa cum ziceam mai sus.Acest GTR35 nou speram ca va reinvia legenda Sky-urilor GTR din anii 90.
Acum am realizat ca am tot spus Nissan Skyline GTR, ceea ce e gresit...masina asta se va numi doar Nissan GTR(JDM spec) si Infinity GTR(USDM spec), si ma doare inima ca nu va purta numele de Skyline...:sad: ahh gone are the days of the Skyline range: GTS, GT-T, GTS-T, GTR :cry:
Pe noul GTR speram sa-l vedem pe strazi cat mai curand.

200SX 25-09-06 13:18

sa speram ca iese ceva superior, din toate punctele de vedere, lui GT-R34

ultimile stiri de care am dat anuntau prezenta lui la salonul de al tokyo din primavra anului 2007.

bogdan C.E.T. 25-09-06 18:45

am vazut masina asta la top gear.

Sl1V3R 25-09-06 19:41

Cand???Cum???Unde???Chiar din ce serie???

BogdanNZ 26-09-06 13:00

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T. (Post 564832)
am vazut masina asta la top gear.

:lol: Ai vazut cai verzi pe pereti...masina asta e prototip, nici nu a iesit inca pe piatza, daramite sa le-o dea la nebunii aia pe mana:-P !!!

OviDIU M 26-09-06 17:02

Sper numai sa nu semene sasiul cu cel de 350 z ca atunci sigur o sa fie o dezamagire...cat despre motor, vom vedea, iar pretul sigur o sa fie prohibitiv...din pacate !

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning