![]() |
Vopsire jante negre
imi puteti recomanda si mie un loc unde pot sa ma duc sa mi vopsesc si eu jantele negre? si daca stiti ceva si de preturi
|
Re: Vopsire jante negre
Nimeni nu stie??
|
eu le-am fct singur
|
Motherfuckers. Am gasit azi in sfarsit la land rover unde vopsesc doar ma costa 20 de milioane :|
|
le vopsesti singur foarte usor.dupa ce se usuca le dai si cu lac si aia e tot.
|
cel mai bine le vopsesti singur sau daca esti bin buc te duc eu la un baiat si ti le face marfa rau si nu ia mult
dar cel mai bine ti le faci singur le matuiesti inainte bine si poti sa le faci si cu spray-ul ps:ce faci cu mana ta e cel mai bun lucru |
2 Attachment(s)
Eu am jante in 5 spite negru polish iar pe spite am cate 2 dungi cromate pe care vreau sa le acopar in acelasi negru polish fara diferente de nuante... Cine ma poate ajuta, concret. Eventual si un pret estimativ cu/fara materiale. Jantele sunt pe 17. Merci anticipat!
Din Attachment 717209 in Attachment 717210 |
vreau si eu sa vopsesc niste jante pe 15,momentan is gri,dar vreau sa le fac negre,cu marginea alba...stie cineva cam cat m-ar costa ??
|
Eu le-am vopsit electrostatic la o firma din Sf. Gheorghe. Sunt ok, am iesit la 2 mil (fara lac). Ale mele sunt pe 15. La cele mai mari e un pic mai mult, dar se merita dupa cum arata, pt ca inca nu sunt montate (am gumele de vara pe ele).
|
Si pe mine ma bate gandu de mult sa vopsesc gentiile negre, dar eu am pe 14 :(, si oricum sunt mici si ma tem k dak le vopsesc o sa para si mai mici......
|
vopsesc jante;)
super pretzuri..... 0723881377 |
Merci frumos T@Z,dar m-am razgandit...le las asa :|
|
eu le-am facut singur.. cu spray si putina grija, iti iese.
|
Quote:
|
Intradevar mistretu zice bine sa stiti ca sprayurile dau bine
am vazut la un service in IASI cum se vopsesc se pune bande lata pe marginea de cuciuc inainte de a curata bine cu peria de sirma sau spalat un pic de grud de orice tip apoi vopsea unii mai dau si cu lac dupa vopsire si le baga un pic la cuptor preturi la mica intelegere la oricare vopsitotie auto cara are cuptor va-m salutat cit mai putie pene si genti strimbe sau crapate |
eu nu am mai dat cu lac, au iesit f lucioase doar din spray. de uscat, le-am uscat, le-am uscat la un radiator d'ala electric, mai mare. atentie la lac, daca aveti de gand sa le vopsiti singuri. dati cu lacul a doua zi, dupa ce s-au uscat bine jantele. altfel stricati tot. o sa se increteasca vopseaua, sau in cel mai bun caz, se va matui, in loc sa-i dea luciu. bafta!
|
eu mi le-am facut singur (negru lucios) ca si pregatire...matuite cu smilgher granulatie 100 apoi cu 400 si 600...spalate la spalatorie cu jetul si solutie, date cu solutie de degresat inaite de vopsire, apoi 2 straturi de filler (la spray) si in fine duse la reprezentanta unde vopsirea a fost gratis...:lol:
la 3 sapt de folosire nu s-a intamplat absolut nik la ele...apoi le-am dat jos si le am pe cele stock...ca e iarna si nu se merita sa le pun la cat am muncit.. |
frate eu mi le-am facut singur , a durat vreo saptamana dar au iesit super misto , le cureti frumos cu smirghel pana se ia luciul de pe ele , le stergi dar cu apa (NU CU DILUANT CUM SPUN UNII PENTRU CA EU AM AVUT PROBLEME) , dai vreo 3 straturi de primer , vreo 2 , 3 de vopsea depinde cum e nevoie , si fara numar de lac:D eu am dat vreo 10 de lac f f subtiri , daca dai de aproape lacul si mult s-ar putea ca diluantul din lac sa afecteze vopseaua , si cam asta ar fi , e destul de simplu
|
3 straturi de primer, 2-3 de vopsea, inca vreo 10 de lac...Coane, iarta-ma ca te intreb, ce dracu le-ai facut? Spuneti niste prostii mai mari ca voi, pe cuvantul meu de onoare! Te gandesti ca iesi mai ieftin cu spray-uri si alte prostii? Interesati-va cum se vopsesc jantele, cum "tin" mai bine in timp, cum le protejati lacul/vopseaua ...Daca sunteti interesati sa le vopsiti, folositi metode omenesti, nu tiganii. Daca doresti sa indepartezi lacul/vopseaua, apelezi la sablare. Vopsirea se face in camp electrostatic, pt un rezultat multumitor. Daca vrei ca dupa 3 luni de la vopsirea cu spray(chiar si pistol de vopsit) sa mergi iar la un vopsitor profesionist, n-ai decat. Sfatul meu:
nu-ti vopsesti jantele la fiecare 2 luni, nu? Atunci fa-le o data si bine! Salutari! :) |
frate le-am vopsit in martie si arata perfect, in afara de faptul ca un "profesionist" sa ii zicem le usuca in cuptor , alta diferenta nu e , sta dracu sa el sableze , le ia la smirghel si gata . si iti face ce faci tu cu maxim 1 mil pe vreo 5 ;) deci daca esti atat de destept da tu 5 ca io am dat 1 ;)
|
5 e exagerat de mult, eu cu 2 le-am facut si sunt ca noi.
|
Sincer, nu stiu care vopsitor ti-a cerut cinci milioane. Cu cele doua milioane pe care le arunci pe: smirghel, perii de sarma, primer, spray-uri cu vopsea si alte tampenii, mergi frumos si iti sablezi jantele dupa care le si vopsesti(la aceiasi persoana) in camp electrostatic. In cazul in care nu stiai, jantele sunt vopsite in camp electrostatic! Un asemenea atelier se afla in Sf Gheorghe si culmea! Proprietarul nu imi e prieten/cunostinta, nici macar nu ne stim. Eu vorbeam de vopsirea jantelor profesional, nu marlanie. Sa ma anunti cand iti sare vopseaua de pe jante :) Sau eviti sa parchezi aproape de bordura? :) Salutari!
PS: Un lucru il faci o data, dar bine! |
Ptu, era sa uit! La atelieru` mai sus mentionat au fost baieti din toata tara si sunt foarte multumiti de rezultate! Cautati pe net preturile, sunt pe forumuri. Informativ: pt jante pana la 16 inches, pretul e de 220 ron(sablat si vopsit in camp electrostatic).Dupa 16 inches, urca la 270-280 ron, nu mai stiu sigur si nu vreau sa scriu prostii. Calde salutari de la ...degeratu`! :)
|
si eu vreau sa ma duc la Suncika la Sf.Gheorghe,mai ales ca am cca 150km pina la el.De departe e cel mai mester din ce am vazut.
https://forum.4tuning.ro/529-firme-ja...trostatic.html Cred ca 260 lei este cu tot cu lac atita timp cit DanBV a spus ca l-a costat 200 fara lac...sau nu? |
Da, fara lac. Le-am vrut mate. Au iesit foarte bine, recomand cu incredere.
|
Daca vreti va vopsiti jantele sau orice altceva in camp electro-static negre sau alta culoare(alb,rosu,gri) sunati la tel 0769.264.338
|
Mare atentie unde va vopsiti piesele/subansamblele! Vopsitori sunt multi, asta nu inseamna ca toti lucreaza in conditii optime sau cunosc procesul de vopsire in camp electrostatic. Sunt cateva etape(fiecare etapa e f importanta pt un rezultat bun), cei ce le urmeaza sunt foarte putini.Succes la reconditionat/vopsit jante:) Respecte!
|
Quote:
|
Salutare.Spuneti-mi si mie va rog,dupa ce am trecut toate etapele de pregatire pentru vopsit am cumparat mai multe spreiuri dupli color car"s -gri.M-am apucat sa vopsesc si spre stupoarea mea e ca o pulbere.Dupa cateva straturi de vopsea daca dau cu mana peste ea e ca smilgherul!De ce oare?!Normal trebuia sa fie luciosa!Mult
|
Pt cei interesati de reconditionare jante auto sa stiti k am de gand k peste cateva luni in Brasov sa deschid un atelier ce executa servicii de sablare si vopsitorie in camp electrostatic jante la preturi incepand cu 40 ron sablatul si 40 ron vopsitul.Pt cei ce au intebari sau sunt interesati lasati-mi un e-mail pe [email protected].
iat alte comentarii putem discuta si pe http://reconditionarejantebrasov.blogspot.com/ In momentul cand voi deschide oficial atelierul am sa vin sa postez absolut toate detalile. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning