![]() |
CONCURSUL VECHI in forma noua
1 Attachment(s)
Concursul de tunig virtual lansat de mine, va continua aici cu reguli stabilite clar, asa cum corect ati cerut:
10 zile, 2d, si o singura masina pt toata lumea... ati avut dreptate, asa era corect. cine face 3d participa doar demonstrativ, si poate castiga un bonus suplimentar premiu de 4 milioane, impartit in 3+1 pentru locul 1 si 2 lucrati in rezolutie de 1024/728, castigatorii vor preda pe pm lucrarile la 1024 si posta la 800/600 pe forum mai avem si ceva surprize... BAFTA |
1 Attachment(s)
pentru o participare mai putin restrictiva am hotarat ca se poate ca lucrarile sa fie realizate la 1024/768 si prezentate pe forum la 800/600
va atasez poza la rezolutia de 1024/768 va intereseaza si fotografii din lateral, spate, etc ? |
avem aproape 1000 de poze cu iulia
o sa dam cateva din ele celor care participa, poze EXCLUSIVE numai pentru participanti |
iulia?
aici vezi date: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=11935&start=0 premiul? 3 mil locul 1 1 mil locul 2 x la alegerea mea plus pentru 3d, sau originalitate, sau ce vreau, nelimitat termen clar alte intrebari? |
incepeti lucrul, o sa va dau...
|
Am vb cu Gratzian .. Timp de lucru pentru lucrare este de 10 zile incepand de azi 19 oct
Timp este destul ... lucrati cu atentie :P :D Numa` bine |
puteti sa-mi trimiteti pe pm...
n-o sa va dau de gol.... :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu uita sa iti semnezi capodopera modificarile lateral si spate sunt optionale si se vor da poze de baza pentru doritori dupa incheierea concursului |
Re: Tuning Logan
Quote:
|
Re:
Quote:
|
e vreo problema daca o fac din creion si o scanez apoi?:) Nu de alta ..dar nu o sa iasa niciodata o linie pe calculator ca una din creion.
|
nu-i nici o problema, au fost mai multe cereri de participare cu desen de mana, sunt primite si fomam o noua grupa cu premiu separat de cel mentionat mai sus
|
pune'le aici :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=273564#273564
|
1 Attachment(s)
hai sa sparg eu gheata. sper sa va plak :lol: sunt incepator- ma voi perfectiona :wink:
|
masina trebuie sa fie cat mai realizabila? sau nu avem limite?
si inca ceva daca s-ar putea da data exacta cand trebuie sa predam lucrarile, din cate am inteles ar fi 19+10...adika in 29 nu? |
cum adica cat mai realizabila ?
pai doar nu o faci avion .. :lol: termenul s-a dat .. 10 zile |
1 Attachment(s)
TNG :arrow:
|
1 Attachment(s)
Lowrider Logan
|
1 Attachment(s)
pimped logan :P
|
1 Attachment(s)
am revenit cu mici imbunatatirii :chainsaw: si o rezolutie mai mik. sper k am voie.
cu placere tng.Vreau si eu sa stiu In c program l-ai facut?? :roll: |
1 Attachment(s)
gata io cu asta particip.........
:twisted: nu mai atasati poza stok! se ste care e! - kickass |
1 Attachment(s)
:wink: :arrow:
|
1 Attachment(s)
am intrat si io in joc....cu golanu asta ma bag in caz k mai am ceva de imbunatatzit o scot pe aia si bag pe cea noua......pareri ceva.....
|
1 Attachment(s)
am si eu loganu meu si as vrea si pareri :wink:
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu sa o modific !
|
1 Attachment(s)
nush dc am voie sa postez de 2 ori dar vreau sa arat k am interes si mam chinuit sa imi iasa asa ceva.......!!asta ramane varianta finala!astept critici:D
|
1 Attachment(s)
:arrow: :) :arrow:
|
Cu asta ma prezint eu la concurs :))
2 Attachment(s)
Basule sa te vad pe tine ce postezi :)).Astept O mare lista Cu greselile mele :))
nu mai puneti poza stok :!: ca stie toata lumea care e.. :twisted: - kickass |
De acum e o restrictie
doar 1 poza de persoana ..... ! pana la sfarsitul concursului |
Poate ca nu s-a specificat la inceput ... dar trebuia sa va dati seama ca la un concurs nu se accepta mai multe variante de lucrari.
Una si buna. Comentarii asupra lucrarilor nu se fac aici .. este un concurs, ce naiba. Pe topicul asta trebuiau sa fie decat pozele si eventual nelamuriri/intrebari/raspunsuri... Cititi de la inceput cu atentie .. eu zic ca este foarte clar ce aveti de facut. Numa` bine. |
Pentru a va expune Loganurile si pt a face comentarii aveti topicul asta la dispozitie
:arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=275883#275883 !! |
1 Attachment(s)
am mai bagat o fisa !!!
|
felicitari !
TNG ... a vrut sa spuna , ca aici puneti POZA CU LOGANUL FACUT DE VOI ! IAR ACOLO DISCUTATI si etc. ! |
1 Attachment(s)
al meu nu m-am grabit dar nu mai am timp pt ca maine plec si ma intorc numai sambata
|
prea mult off topic :twisted:
am facut cat de cat curatenie.. :? povestiti in alta parte! aici va expuneti masinile pt. concurs.(punct) |
1 Attachment(s)
ce super cool e :lol:
|
Re:
Quote:
imi place paintjob-ul :) :) :) :) :) :) :) |
1 Attachment(s)
varianta mea :)...cam uratzica :( :( ...dar asta e ...
:arrow: |
1 Attachment(s)
Acum sa dezvalui capodopera mea. Nu stiu sa lucru decat in Paint, asa ca opera ar putea avea ceva imprefectiuni infime :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning