![]() |
parasolar+bulina-idei !!!
buna baieti,am si eu o rugaminte,pentru cine doreste si are putin timp liber,ne-am strans mai multe masini,prieteni si dorim sa ne facem un club auto,denumirea este Ghetto Garage , prescurtat GG , o sa intram si in legalitate(acte si toate celelate) dar mai intai sa vedem cati suntem si apoi....
acuma daca ne puteti ajuta cu niste idei pentru parasolar si bulina pe spate(pe spate ar merge ceva doar cu GG,scris cu ceva font mai special,vedeti voi,sunt deschis la idei multumesc mult :wink: |
Re: parasolar+bulina-idei !!!
Ştiu că nu am legături cu cluburi,dar mâine dacă pot (că am ceva timp) voi face o idee pt. acest club
|
1 Attachment(s)
In loc de bulina nu ar merge niste Dog Tags si pe fiecare cate un g?
later edit: si ceva de genu ca parasolar, doar scrisul |
1 Attachment(s)
Scuze dar nu am putut decât să fac bulina :sad:
ps: este în format PDF că poate vrei să îi faci alte culori... |
tu vrb serios?:))
|
E varză ştiu... dar am vrut măcar să mă ţin de promisiune...
|
eh .. nui nimic ... ms oricum :P.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
parasolar ... si o sa incerc si cu bulina
|
1 Attachment(s)
PUN SI EU O PROPUNERE SPER SA VA PLACA
|
deocamdata pt sigla ramane aceasta,ii super faina , vezi ca ai pm , multumesc pt tot ;) (stii tu :))
|
CULORILE SE MAI POT SCHIMBA DACA VRETI
|
1 Attachment(s)
o incercare la un parasolar
|
alte propuneri? cei care fac bulina si parasolarul primesc un mic "bonus"
|
ar trebuii macar bulina sa contina ceva semnificativ...dacĺ as vedea sigla asta undeva ....as zice ca e o firma de haine ... as zice ca e o firma care vrea sa imite Frankye Garage..
numele e ok ....dar ca sa se inteleaga despre ce e vorba ar trebuii sa fie ceva semnificativ in sigla. |
este o sigla facuta la repezaela (10 min) cred ca o sigla reprezinta un semn distinctiv, un semn etc, asta insemna o sigla dar pentru o asociatie eu zic ca e ok mai tinem seama si de costuri , daca este asemanatoare cu o alta nu inseamna ca reprezinta o "firma de haine" care are o notorietate mai mare si atunci si sigla noastra reprezinta acelasi lucru
deci eu cred ca este o sigla ok |
in sigla aia ...incadreaza o masina desenata din schite ...linii putine care definesc o masina ...ai sa vezi ca e mai bine ...
|
asta e sigla ta
nu e si varianta mea de aceea suntem diferiti ce am face daca la toti barbati le-ar place aceeasi femeie deci si viziunea este diferita |
2 Attachment(s)
ceva de genu as dori sa fie. sunt 2 exemple. nu vreau GG sau D & G sau alte chestii dinastea.
eventual pe parasolar sa apara Ghetto Garage si mic ceva mai jos intr-o parte - team :). eu ofer pt cel care realizeaza - parasolarul si bulina ( nu separat ) - ocazia de a fi membru si de a ne cunoaste ( indiferent de oras ) si un mic ajutor - o pereche de difuzoare auto ovale. as dori sa fie black/white sau ceva contrast care sa se vada si sa dea bine pe masina de orice culoare. bulina poate sa fie si alta culoare . |
3 Attachment(s)
salut,
am incercat si eu ceva.. |
frumos, dar e cam incarcat parasolarul. nu puteti modifica putin primul exemplu care l-am pus? ( cel cu roata ). sau sa faceti ceva asemanator.
alta idee - cum a zis most_wanted - o masina in linii. |
2 Attachment(s)
.....
|
foarte tare ;).
|
o schita cu o masina ,lini foarte putine...genul lui ALX,dar sa fie putin mai inghesuita masina si in loc de roti punem G si un G invers pe fatza ,ambele sa fie mai rotunjite pentru a respecta oarecum formele rotiilor si jos sub pragul masini sa scrie garage..
o sa incerc sa fac azi dak mai este nevoie. |
e binevenita orice idee.
|
1 Attachment(s)
Un parasolar facut in 5 min ....asa veti intelege ideea ..
|
1 Attachment(s)
o incercare...
|
aiurea tare ....nu are nici o legatura ....o fata de om? ....departe de idee...dar daca lor le place ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning