![]() |
Intilnire vineri 21 oct.
In avanpremiera,concurentii ( si nu numai ) sunt asteptati in fata Casei Poporului vineri 21 oct. la ora 20:00,la o intilnire amicala.
|
Cine vine, sa anunte aici > eu am anuntat deja membrii clubului VW !!!
PS : O sa vorbeasca Saxo si cu nenea militianu sa nu avem probleme cu decibelii ! :D |
Noi am ramas fara un Peugeot....blocat in service. Se fac eforturi sa trecem totul pe alta masina. Tragem tare. Sa aducem din 3 masini macar cat aduce relu cu una. :lol:
|
Iarasi o bag pe aia cu sper...
SPER ca noi ... partea cu dbDrag din Evolution Crew sa fim acolo... |
Va putem ajuta cu ceva? :idea:
|
sincer...nu...hmmmzz...chiar nu cred ca aveti cu ce.
|
sincer...nu...hmmmzz...chiar nu cred ca aveti cu ce.
Multumim f. mult de pt. gandul bun oricum. |
Scuze ...dar sa intamplat ceva cu netul. :x
|
Avem PM, YM si nr de tel. Daca credeti ca se poate ajuta, fie si cu sfaturi, da-ti un semn.
|
collins21cris pe yahoo.
Mai schimbam o vb. ceva... |
cred ca vin si eu :lol: daca nu cu masina... macar k pieton :P
|
Cu siguranta voi fi acolo :lol:
Ne vedem si ne auzim acolo |
Asa, furati-mi ideile la care ma gandesc de multa vreme, si anume o intalnire amicala cu toti amatorii de sound auto. :lol: :lol: Glumesc, stati linistiti, chiar ma bucura ideea, dar imi pare rau ca nu pot fi acolo.
VA ROG MULT SA PUNETI AICI CAT MAI MULTE POZE POSIBILE DE LA ACEASTA INTALNIRE !!!!!! Abia astept sa ajung in tara si sa termin masina, sa ma pot alatura si eu voua. Bafta !!!!!!! |
Hai acasa !!! :boxing:
|
Mai putin de-o saptamana. Si e cazul sa opresc si la Sala Palatului ca de mult vreau s-o fac sa izolez masina. Am scapat de probleme, fusei in america, numai bine... Sper sa mai facem intalniri, poate la primavara.
ps: SAXO, stii ceva de-o statie in jur de 1000 W rms, noua sau in stare buna ???? ma intereseaza, cam in jur de 3-400 euro, sau si mai mult daca e noua si merita. Mersi mult. |
Vb cind vii..Vei asculta ceva amplifuri si vei hotari singur.....
Facem multe POZE simbata,PROMIT !! |
eu nu ajung la intalnirea asta...ne vedem sambata
|
va rog si eu fff frumos sa mi zica si mie careva cu c pot ajunge cu piciorul (maxi taxi etc) la dbdrag plz :cry: :cry: chiar vreau sa vin dar n am cu ce!! :cry: vineri vin si eu :lol:
|
vineri...prezent
|
prezent si eu :) cu decibelii de la turbina :lol: :lol:
|
vpower....daca nu gasesti loc intr-o masina de acolo poate reusim noi sa te luam. Vb vineri si vedem cum ne organizam sambata. Oricum....am impresia ca vineri peste noapte o sa pot sa dorm foarte putin. :) Este loc de povesti si pus la cale tara.
|
Vin si eu si vineri si sambata.Dar vineri unde mai exact.In parcarea aia unde a fost parcul Tiriac Auto?
|
Acolo acolo... :lol:
|
Gata nu mai plec nicaieri (ma imbolnavesc :P :lol: :suspiciou ) vin si eu si vineri si sambata !!!! :joy: :joy: :joy:
|
As veni si eu de vineri dar nu am unde sa fac nani...ne vedem sambata, am baterie':joy:' ,pana acum toate bune....':boxing:'
|
ok mersi mult rellaxx! te caut eu vineri seara si vb 10x
|
s-a schimbat locul intalnirii !
noua locatie este parcarea de la pescarus |
Mama ce schimbare de ultim moment 8) Sper sa afle toti cei care vroiau sa vina ! :D
|
tot la ora 8? nu?
|
ora 20.00 da
|
Venim cu 3 masini....2 pt competitie... Si un pumn de decibeli. :) Sper sa plecam maine pe la 2 din Cluj. Dimineata mai este de lucru. Ne auzim telefonic...
|
mersi :D
|
daca se poate sa imi explicati si mie unde este parcarea pescarus... tot ce am aflat eu... ca este pe langa inter.. :roll:
|
B-dul Aviatorilor in capat inainte de stavilar ( pod ).
|
am inteles :) mersi saxo
|
Yo am plecat spre Pescarus.See u there
|
Cam putina lume dar a meritat!!!
|
Tu care erai ma ? :P :D
|
Eu eram ala imbracat larg si cu camera de filmat:)
|
nu am putut sa ajung...poze ceva?? filmulet?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning