![]() |
E46 - BMW :)
6 Attachment(s)
Salutare
Am observat o comunitate foarte stransa la sectiunea BMW si cred , un om in plus nu strica :) Ma numes Raul , si de curand am parcat Sharanu pt aceasta masina , sunt foarte multumit de ea si simt o mare diferenta MARE :) 318 i / 1895 cc / 85 kw Recent am cumparato, deci deocamdata nu am schimbat nimic inafara de filtre, ulei + etc + am trecut cu bine inspectia tehnica :) |
Re: E46 - BMW :)
Deci ,ce nu imi place intr-un fel, sunt dungile negre pe lateral, oare ascund ceva ? :)
|
salut . scoate dungile alea .. ca sunt urate ...
|
Masina am cumparato de la o nemtoaica tatuata din cap pana in picioare :) de aceea ma gandesc ca nu o scapat nici masina :).... Cred ca trebuie dupa ce le dau jos o programare la polish, nu?
Oricum prioritatea acuma ii sa aflu ce euro are masina :) , am uitat sa precizes ii din 98, daca nu-i euro 3 renunt la cateva planuri ce aveam pe viitor :) |
dale jos singur ca se dau usor..si sterge cu benzina locul unde au fost..si dupaia dute cu ea la polish..
arata bine masina,ce an e?si cat ai dat pe ea?vreau si eu sa imi iau una si sunt chiar curios de pret |
foarte frumoasa masina, pare ingrijita, cat ai dat pe ea?
bafta:D |
an: 1998
pret: 6300 km: 201600 (totusi are 10 ani ) euro: ??? astept sa vina civu :) De inceput urmeaza : 1. dungile jos :) 2. Suportu de numere schimbat (negru vreau) 3. ``Nasu`` negru 4. Stopuri spate 5. toba sport ( in limita bunului simt ) :) 6. xenon 7. cotiera in interior , mor fara ea :) Dupa ce aflu cat costa taxa urmeaza restu .... |
Din cate stiu eu nu is suta la suta sigur dar toate E46 au euro 3. Daca cineva stie sigur, spunetii la Raul !!!! Bine ai venit in lumea BMW !!! Tot respectul
|
Foarte frumos bmw-ul . Daca vrei idei de tuning intra pe https://forum.4tuning.ro/642-bmw-styling/50334-style-e46.html
|
SALUTARE !
Felicitari & Welcome to the Club ! Arata bine masina ! Cat despre norma de poluare sunt si eu curios ce Euro iese ! Bafta ! |
Ma din cate stiu eu e euro 3. Dar mai asteptam si noi inca cateva pareri.
|
salut, frumoasa masina,
verifica daca iti apare seria 19 4E 1 (194E1), uitate sub capota la telescopul din dreapta, unde iti apare si seria de culoare a masini si inca ceva nu mai stiu exact. deci daca iti apare seria respectiva inseamna ca ii Euro 3 bafta |
e euro 3 sigur..decat alea pe motorina sunt euro 2 in 98 si 99...abea din 2000 sunt euro3 alea pe motorina..
|
Depinde din ce an e, in mod teoretic e Euro 3, dar ar putea fi euro 2, dar cu putina ambitie, si multe coaie, o manaresti la Rar sa iasa E3 in acte....
|
Toti se baga-n seama........
Toate e46 pe benzina sunt euro 3 |
Quote:
|
verifica daca iti apare seria 19 4E 1 (194E1), uitate sub capota la telescopul din dreapta, unde iti apare si seria de culoare a masini si inca ceva nu mai stiu exact.
Salutare Aceasta serie o am si eu, deci pot sa stau linistit ? :) .. rugaminte: care are de vanzare eleron mic M , un pm cu pret.. |
Quote:
intrebare: Ce alarma imi sugerati sa pun la masina ? |
Quote:
|
Asa stiu si eu ca toate e46 benzinare sunt euro 3 !!
|
da, foarte frumoasa masina intr`adevar, sa o stapanesti sanatos. dar te intreb eu acum (sper sa nu te superi pe mine, nu o fac cu rautate, ci doar ca sa stiu pt mine) : cum merge, trage etc. masina acum, la 200.000 km ? cam care e diferenta intre ea si alta cu mai putini km ? asta daca stii, bineinteles. inca o data, sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
De aceea zic, ca vorbesc din experienta proprie... mi-a picat fata cand a venit inginerul RAR la mine si mi-a zis "din pacate e euro2" .... dar in final a iesit euro 3, cum si trebuia sa fie.... |
frumoasa masina....sa ai noroc de ea....si pune te rog ceva poze cu interioru...ms....
|
Quote:
bafta cu ea la RAR, eu am avut probleme cu seria motor care nu putea fi citita ;)) si m-au tinut aproape toata ziua plus m-au pus pe fuga prin orash sa-mi curat seria, ca la sfarsit sa-mi spuna ca daca nu poate fi citita atunci ramane asa, se trece in carte fara serie motor si bingo :P ti-am zis asta deoarace fiind masina mai veche poate o sa ai si tu problema de genu asta si sa stii de dinainte ce sa faci (adica sa le zici tu sa nu-ti mai treaca seria) :) |
Quote:
tie razvane iti trebuie seria 20 6S 4 sau 22 6S 1 pentru EURO 3 |
Quote:
nu ma supar, eu pt mine is multumit cum merge, nu stiu cum se descurca alta cu mai putini km da ce pot sa zic ca top speed: 205 km/h pe autostrada cand am venit cu ea in tara, in rest in oras consum de 9,6 si cum ziceam eu am trecut de la Sharan deci is novice :) distributia o am pe lant, deci la 400000 dupa carte trebuie schimbata... ce mai pot sa-ti spun: in treapta a 3-a ajung la 125 km/h ( am testat ca, oricare cand isi cumpara masina ) Oricum is constient ca ii motor de 1.8 1895 cc 85Kw deci dupa mine NU SIMT CA MASINA ARE 200000 km :) si toti care au vazuto ma intreaba : ii din 2000 sau 2002 ... |
Quote:
Scuze inca o data de offtopic, si bine ai venit, in clubul pasionatilor de e46 :)... Cum au zis si ceilalti, da-i jos dungile negre... o strica dpdv al aspectului. |
raz, nu-ti cunosti masina:lol:
bmw tau consuma 11,12 l in arad...trust me:D |
Si in bucuresti iti ia un consum de 11... :)
Daca mie imi ia 12-13 |
Salutare
Masina ii euro 3 ieri am primit Civu, astazi am platit taxa 470 euro masina fiind din 98 10-11 ani vechime . Noutati: i-am schimbat evacuarea , toba etc (sunet in limita bunului simt) pt mine, pt vecini ... no coment ! Am sa revin cu noi poze, + interioru masinii |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning