Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   DB DRAG 2005 (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/8939-db-drag-2005-a.html)

Danny-future STN 17-10-05 19:28

DB DRAG 2005

Cine merge la DB DRAG :?: :?: :?:

Danny-future STN 20-10-05 00:42

Se pare ca nu mai e nici makr un pasionat pe forumul asta.......Dak era topic de scandal sareau toti, cand e de plecat nu pleaca nimeni, ma rog, poate nu mai au bani dupa SIAB , ca deh, cheltuiala mare :lol:

dj16xxs 20-10-05 19:33

adika???fii mai explicit!!! :ihearu:

NSL_Steffy 20-10-05 19:50

prietenii stiu de ce!!!

GAB35DJ 20-10-05 19:52

ma pushtiulica da'tu cine e?

NSL_Steffy 20-10-05 20:04

E mio fratello!!!!!

Danny-future STN 20-10-05 21:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
adika???fii mai explicit!!! :ihearu:

Adik sunt multi amatori de scandaluri pe aici, iar cand se isca un scandal nici nu mai dorm ..... cand e vb de evenimente auto, se cam \"ascund\"

Gab35DJ : ma pushtiulica da'tu cine e?

Un pushtiulica cu care pierdeai u timpul in cls a12a prin curtea scolii, care ti-a avut grija si de masina cand ai lovit-o la scoala 36.....dar ma rog, a uita e omenesc :wink: ...... Si cum zicea si Steffy sunt si frate-so........pana la urma un simplu pushti pasionat de masini si cam tot ce tzine de acestea :)

GAB35DJ 21-10-05 18:56

ok...nu stiam...fi mai temperat... :D :D :D

Bubu_021 21-10-05 20:15

pustiulica nu te mai lua mah de lume ca data viitoare cand mai face accident la scoala 36 nu te mai lasa sa il ajuti cu masina :) :) :) :) :)

NSL_Steffy 22-10-05 10:11

deja sunteti off topic!

Toto - BOD 22-10-05 17:07

Adevarul e ca nu prea mai sunt bani! dar chestia e ca e o cursa maine in craiova! Se pregatesc masinile! :lol:

later edit: exact in momentul asta un prieten de-al meu (din insane) a intrat in semi-finala la... la Street B! :lol:

Danny-future STN 22-10-05 17:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Adevarul e ca nu prea mai sunt bani! dar chestia e ca e o cursa maine in craiova! Se pregatesc masinile! :lol:

later edit: exact in momentul asta un prieten de-al meu (din insane) a intrat in semi-finala la... la Street B! :lol:

Se poate ca nimanui sa nu-i mai arda de plecat atata timp cat e maine raliu in Craiova :roll:

Tzine-ne si pe noi la curent cu ce se intampla la db drag dak poti , si eventual niste poze zilele viitoare :D

Mc mult !!!

EVOLUTION8 24-10-05 12:49

Quote:

Se poate ca nimanui sa nu-i mai arda de plecat atata timp cat e maine raliu in Craiova Rolling Eyes
Ia auziti si voi.
E RALIU :shock:

eu am auzit ca e vtm.
Nu e asa Tavi ?? :lol: :lol:

Danny-future STN 24-10-05 22:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Quote:

Se poate ca nimanui sa nu-i mai arda de plecat atata timp cat e maine raliu in Craiova Rolling Eyes
Ia auziti si voi.

eu am auzit ca e vtm.

Extraordinar... uite mah ca a reusit Evo sa ma demaste si sa va faca pe toti sa va dati seama ca ca am scris RALIU :poke: ........Extraordinar Evo !!!
Vreau sa imi arate si mie cineva unde scrie ca \"liniutzele\" nu se pot numi si raliu :roll: . Sau poate ca dak suntem mai mari trebuie sa ne dam destepti in fatza celor mai mici ......

EVOLUTION8 25-10-05 11:43

Quote:

Vreau sa imi arate si mie cineva unde scrie ca \"liniutzele\" nu se pot numi si raliu Rolling Eyes
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da asa este am gresit eu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De fapt pe aeroport a fost o etapa de WRC.Nu stiu de ce nu au venit Loeb,Solberg,Gronholm,Galli,Rovampera etc.
.......
Gata stiu: Deoarece a fost etapa in Corsica in acest weekend. :lol: :lol: :lol:
Nasol.

:lol: :lol: :lol:

Poate iti arata Max Mosley ca liniutzele sunt de fapt Formula 1.
Sau mai bine Nascar.
sau.................DTM

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dj16xxs 25-10-05 19:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Danny-future STN\"
Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Quote:

Ia auziti si voi.

eu am auzit ca e vtm.

Extraordinar... uite mah ca a reusit Evo sa ma demaste si sa va faca pe toti sa va dati seama ca ca am scris RALIU :poke: ........Extraordinar Evo !!!
Vreau sa imi arate si mie cineva unde scrie ca \"liniutzele\" nu se pot numi si raliu :roll: . Sau poate ca dak suntem mai mari trebuie sa ne dam destepti in fatza celor mai mici ......

astea cu vtm si raliu pe aeroport sunt celebre!nu te mai oftica degeaba ca asta a citat doar!

Danny-future STN 25-10-05 23:56

Dak ma ofticam asa usor nu imi mai faceam user pe forumul asta .......stiam la ce sa ma astept,mai ales de la Evo care nu stie altceva ....Ma rog , nu mai conteaza, nu vreau sa continui \"disputa\" asta.
Nu vreau sa ma dau destept dar prefer sa cedez eu primul :wink:
ORICUM SUNTEM OFFTOPIC

EVOLUTION8 26-10-05 12:15

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dj16xxs 26-10-05 19:55

db drag a fost!.....inchideti draq topicul!

Mondeo 26-10-05 20:13

topikul il poate inkide doara un moderator

GAB35DJ 26-10-05 23:38

adica de je...adica io...adica mandea....

GAB35DJ 30-10-05 16:10

[/b]ca urmare a cererii formulate de vialy topicul a fost redeschis... :D :D :D :D

Vialy 30-10-05 16:58

3 Attachment(s)
mersi Gabu'le!
Doream sa pun o poza cu un membru Insane Victor care a castigat locul 3 ! :lol: :lol: :lol: :dance: :headfones :pistoles:

Bravo baieti Craiova a mai castigat un trofeu!

MaF|OtU 31-10-05 19:27

felicitari victor , felicitari insane !
dar am si eu o nelamurire : victor de ce nu are parasolar sau sticker cu insane ?

Al3xius 31-10-05 20:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
dar am si eu o nelamurire : victor de ce nu are parasolar sau sticker cu insane ?

ba da` multe nelamuriri mai ai tu :x :P

Toto - BOD 31-10-05 23:24

a avut... dar i l-au rupt baietii de la spalatorie :evil: deh!

pe spate nu putem sa-i punem ca am incercat dar are luneta concava si iese ffff stramb (poate ati vazut cealalta Fiesta din club pe cand avea parasolar... ca iesise stramb in ciuda faptului ca ne-am chinuit sa i`l punem drept)...

o sa primeasca stickerul in curand! :D (ms ca mi-ai amintit)

MaF|OtU 01-11-05 09:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"

ba da` multe nelamuriri mai ai tu :x :P

sti daca nu se lamuresc acu dupaia poate este prea tarziu :wink: .

Vialy 01-11-05 10:26

Pe data de 19 este editia a II a , sa speram ca se duce si Albert si nu-i mai freaca rotile ... ca sa vina si el si Victor cu cateva cupe ! :lol:
10x Mafiotu

All times are GMT +2. The time now is 11:27.

- Copyright 2026 4Tuning