![]() |
DB DRAG 2005
Cine merge la DB DRAG :?: :?: :?:
|
Se pare ca nu mai e nici makr un pasionat pe forumul asta.......Dak era topic de scandal sareau toti, cand e de plecat nu pleaca nimeni, ma rog, poate nu mai au bani dupa SIAB , ca deh, cheltuiala mare :lol:
|
adika???fii mai explicit!!! :ihearu:
|
prietenii stiu de ce!!!
|
ma pushtiulica da'tu cine e?
|
E mio fratello!!!!!
|
Re:
Quote:
Gab35DJ : ma pushtiulica da'tu cine e? Un pushtiulica cu care pierdeai u timpul in cls a12a prin curtea scolii, care ti-a avut grija si de masina cand ai lovit-o la scoala 36.....dar ma rog, a uita e omenesc :wink: ...... Si cum zicea si Steffy sunt si frate-so........pana la urma un simplu pushti pasionat de masini si cam tot ce tzine de acestea :) |
ok...nu stiam...fi mai temperat... :D :D :D
|
pustiulica nu te mai lua mah de lume ca data viitoare cand mai face accident la scoala 36 nu te mai lasa sa il ajuti cu masina :) :) :) :) :)
|
deja sunteti off topic!
|
Adevarul e ca nu prea mai sunt bani! dar chestia e ca e o cursa maine in craiova! Se pregatesc masinile! :lol:
later edit: exact in momentul asta un prieten de-al meu (din insane) a intrat in semi-finala la... la Street B! :lol: |
Re:
Quote:
Tzine-ne si pe noi la curent cu ce se intampla la db drag dak poti , si eventual niste poze zilele viitoare :D Mc mult !!! |
Quote:
E RALIU :shock: eu am auzit ca e vtm. Nu e asa Tavi ?? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Vreau sa imi arate si mie cineva unde scrie ca \"liniutzele\" nu se pot numi si raliu :roll: . Sau poate ca dak suntem mai mari trebuie sa ne dam destepti in fatza celor mai mici ...... |
Quote:
Da asa este am gresit eu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De fapt pe aeroport a fost o etapa de WRC.Nu stiu de ce nu au venit Loeb,Solberg,Gronholm,Galli,Rovampera etc. ....... Gata stiu: Deoarece a fost etapa in Corsica in acest weekend. :lol: :lol: :lol: Nasol. :lol: :lol: :lol: Poate iti arata Max Mosley ca liniutzele sunt de fapt Formula 1. Sau mai bine Nascar. sau.................DTM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Dak ma ofticam asa usor nu imi mai faceam user pe forumul asta .......stiam la ce sa ma astept,mai ales de la Evo care nu stie altceva ....Ma rog , nu mai conteaza, nu vreau sa continui \"disputa\" asta.
Nu vreau sa ma dau destept dar prefer sa cedez eu primul :wink: ORICUM SUNTEM OFFTOPIC |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
db drag a fost!.....inchideti draq topicul!
|
topikul il poate inkide doara un moderator
|
adica de je...adica io...adica mandea....
|
[/b]ca urmare a cererii formulate de vialy topicul a fost redeschis... :D :D :D :D
|
3 Attachment(s)
mersi Gabu'le!
Doream sa pun o poza cu un membru Insane Victor care a castigat locul 3 ! :lol: :lol: :lol: :dance: :headfones :pistoles: Bravo baieti Craiova a mai castigat un trofeu! |
felicitari victor , felicitari insane !
dar am si eu o nelamurire : victor de ce nu are parasolar sau sticker cu insane ? |
Re:
Quote:
|
a avut... dar i l-au rupt baietii de la spalatorie :evil: deh!
pe spate nu putem sa-i punem ca am incercat dar are luneta concava si iese ffff stramb (poate ati vazut cealalta Fiesta din club pe cand avea parasolar... ca iesise stramb in ciuda faptului ca ne-am chinuit sa i`l punem drept)... o sa primeasca stickerul in curand! :D (ms ca mi-ai amintit) |
Re:
Quote:
|
Pe data de 19 este editia a II a , sa speram ca se duce si Albert si nu-i mai freaca rotile ... ca sa vina si el si Victor cu cateva cupe ! :lol:
10x Mafiotu |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning