Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi a4 1.8b (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/89316-audi-a4-1-8b.html)

soosy 02-09-08 23:27

Audi a4 1.8b

7 Attachment(s)
dupa cum incepe si prezentare ii noua mea achizitie,deci va intra in curand la niste mici modificari k prea mult nu as vrea sa schimb,dar asta numai dupa inscriere(aprox 1 luna)
descrierea masinii ar fi asa:
anul fabricatiei 96'luna a 10-a la 160mii d km cu carte service la zi pana in 158000 nerulat in Ro
motor 1.8 5v 126 d cai daca nu ma insel
jenti p17,suspensie sport,bari cu buza,toba sport,peloapa faruri,eleron,stopuri fumurii(astea k si tuning pt inceput)
geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,trapa electrica,faruri reglabile,climatronik,servo,abs,airbaguri......
in rest las pozele sa vb....o sa urmeze si poze mai clare si mai bune:)
iar cat despre modificari,folii negre toate 4+luneta,faruri clare p lupa cu sau fara angel,si eventual o masca fara emblema+un chip tuning pt a mai castiga niste cai:D,cat despre interior,mici detalii(rama pt schimbator,rama pt ceasuriile din bord si niste lumini,neoane)
cam asta-i planul,poate p parcurs mai"intra"ceva
sugestii si pareri despre masina si viitor
mrs

emyy 03-09-08 12:39

Re: Audi a4 1.8b noua mea achizitie

faina masina ,imi place ;)

stefan87 03-09-08 16:21

1 Attachment(s)
frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute...mie sicer nu-mi place eleronu ala deloc.Zic ca i-ar sta mult mai bine cu un eleron ca si in poza de mai jos..ii da o nota de eleganta...bafta

soosy 03-09-08 16:23

mrs mrs....si mie imi place doar d aia am luat-o:D un pic la inceput cu culoarea nu eram inpacat,preferam negru sau gri dar ii ok si asa,poate ii viitor o sa se schimbe si aia:P nush vedem...acu dupa cum am mentionat pt inceput cam schimbariile alea vor fi si apoi ami vad io...inca odata mrs si ma bucur k iti place,iar cat pt tine stefan,ok am in vedere parere sugestie,nu-i nik doar pt asta-i postat pt pareri si sugestii si mrs pt urari,numai bine

ruller 18-09-08 08:58

Colegu...frumos bolid :)...asteptam inscrierea si modificarile :D ..ii cam trebe un chip :D..stii u dc :P

bluey 21-09-08 06:28

Sa o stapanesti sanatos.
Nu o sa faci prea multa treaba cu chip-ul ala pe motorul asta.
Pe motoarele aspirate castigurile din chiptuning sunt foarte mici.
Si oricum daca mai ai de gand sa faci modificari lasa chipul la sfarsit ca sa castigi maxim din el.
Adica dupa filtru sport si evacuare (care nu inseamna doar o toba finala mai galagioasa).
Succes!

soosy 23-09-08 22:05

4 Attachment(s)
mrs baietii,cat despre chip nush aia oricum vine cam la urma.....acu is in dubii cu inscrierea asta nush cum sa fac!?scot nr rosii pt 3luni si mai astept pana se scoate tot
o inscriu acu si sper sa primesc banii inapoi cam asa sta treaba....k dupa cum am auzit in termen d max 90 d zile tre sa intre sistemu asta in vigoare k gata fara taxa d mediu
in fine
cat despre modificari zilele astea,faruri agel(neon)si lupa,toba sport inox 100%....apoi mai vin niste rame pt ceasuriile din bord si o prelungire d capota(k si in poza,modelul ala)(din clipa aia pleoapele sunt d vanzare)
cam atat acu dar curand dupa asta si alte chestii(folii geam,cv muzica,si la motor cv cv filtru sport chit complet)
intre timp niste sugestii va rog cu chip sa ma lamuresc cum ar fi cel mai ok....mrs (aaaaaaaaaaa si desigur k si faruriile sunt de vanzare in perfecta stare,60euro bucata,4mil abele...)

Sasha 23-09-08 22:16

1 Attachment(s)
Masina arata ok, bine ca scapi de pleoapele alea:twisted:, cat despre eleron...sunt de acord cu stefan87 si in + cred ca i-ar sta tare bine "incaltata" in asa ceva :love:
Oricum felicitari pt achizitie si multa bafta !

KTA87 03-10-08 13:50

Salut! Frumos modelul asta de A4. Sa-l stapanesti sanatos!Imi poti spune si mie ce prindere au jantele? 5x100 sau 5x112?Sau poate ma ajuta cineva. Merci

soosy 05-10-08 18:05

da,sall mersi...pai jentiile sunt 5x108 parca....trebuie sa le ingrijesc un pic dar in rest is ok...nu indoite sau io stiu...cat despre masina incet incet dupa timp si posibilitate...in primul rand luna asta inscrierea....insa nush ma gandesc sa daf un schimb cu tdi cv tot a4 sau o pisicuta tds 1.8

soosy 07-10-08 22:53

ceai care viziteaza topicul asta anunt k din pacate sunt tentat sa dau la schimb cu o pisicuta e36:ori sa fie stok(ma intere numai geam electric si clima dar neaparat 4usi si neagra....apoi restu optional si exterior "chel'k am io un proiect si pt aia imi tre)ori cv aranjat pahet M cat mai simplu si sportiv...
ii d vanzare 5600cer...asta p moment d apare acu cv ii ok,dar p urma o sa ma razgandesc...:D:))

soosy 07-10-08 23:13

cei care viziteaza topicul asta anunt k din pacate sunt tentat sa dau la schimb cu o pisicuta e36:o ori sa fie stok(ma intere numai geam electric si clima dar neaparat 4usi si neagra....apoi restu optional si exterior "chel'k am io un proiect si pt aia imi tre)ori cv aranjat pahet M cat mai simplu si sportiv...
ii d vanzare 5600cer...asta p moment d apare acu cv ii ok,dar p urma o sa ma razgandesc...:D:))

soosy 28-10-08 23:20

chiar daca nu pt inca mult timp,Anunt valabil....cat si pretul ieste reinoit discutam la 5000 d euro..
sau varianta bmw e36 tds...

soosy 04-11-08 22:15

inca anunt valabil masina are si R.A.R-u facut taxa va fi in jur d 500 d euro...si masina o cobor la 4900 urgent sau varianta tds e36 sau un vectra B......insa daca achit taxa nu va mai fi valabil..sau va fi alt pret
astept ofertele

soosy 15-11-08 16:44

gata....de cateva zile masina a primit si numere d RO;)acu ma pun p strans sa fac cate cv la ea dar intre timp as fi dispus sa si o dau...mi s-a pus pata p altcv....pretul 5800 cu totul la zi.....
modificari c urmeaza pt inceput neaparat folii geam....apoi rama ceasuri bord....o toba inox...si cv faruri cu sticla clare d efect cu lupa poate chair si angel...cam pt inceput atat....
in plan va mai fi filtru aer sport,niste lautari Ground Zero,si poate o retapitare in piele....

Dannyromdan 18-11-08 08:59

Am o intrebare ... tu te-ai muncit atata sa o aduci din germania , si acum o dai urgent .... inseamna ca te-a dezamagit masina ..... sau cine stie :-??

Ps: Am vazut ca multi dupa ce isi iau masina din gerrmania , zic moama ce mijto e , peste 3 sapt ... hai ca o vand urgent :(

ruller 18-11-08 13:31

raspund eu in locul lui :D ..ca-s prieten bun cu el..si stiu care-i treaba...deci el are sursa de motorina :D .....si asta-i pe benzina,iti dau seama ca nu-i comvine...aa si masina e tipla..stare f buna :)

soosy 18-11-08 18:19

da cum zice si colegu rietenu....sursa d "energie'pt ea este problema....k am alta sursa in rest masina f pacat d ea si iii la pret bun fata d celelelalte care is asemenatori intre 4000 si 6000 si cam departe d starea asta si lookul acestuia....deci inca odata VALABIL 5700 asa cum ii recent inmatriculat...

HesseLinK 25-11-08 11:11

cat a fost taxa de prima inmatriculare ? ... am si eu un A4 identic ... si urmeaza sa o inscriu ...

ai umblat cumva la boxele de pe fata ? ... sti cumva daca intra de 13 fara sa fie facute modificari ? :D

soosy 25-11-08 16:51

sall...taxa este d 22mil 500.....iar cat despre boxe nush si io ma gandesc sa-l schimb insa nu ma voi ocupa eu cu asta pt k nu este simplu...am niste oameni care lucra si ei stiu si fac bine...d la Gz
numai bine

laurentiu_tim 21-12-08 21:53

2 Attachment(s)
poi ce faci nu o mai vinzi? sa-ti spun eu parerea mea ce trebuie la masina asta ca sa fie na cat de cat mai readusa la viata, stopuri pe led negre,un eleron de luneta,un eleron pe portbagaj micutz cum tio mai arata cineva pe aici,alte jante urgent ca astea is cum is,folie am auzit ca ai montat-o asta e un +,o grila frumoasa,o capota prelungita fara pleoape ca alea is degeaba,si ceva bani s ainvestesti intr-o evacuare cap-coada ceva calumea ca trebuie sa scapi masina de sunetu ala al ei anost,asta daca vrei sa o faci ceva,asta e parerea mea! :twisted:si este un kit destul de frumos ptr interior sa schimbi ornamentele ceva gen RS4 aaa si uite o idee de exterior ;)

soosy 21-12-08 22:32

3 Attachment(s)
bine mei:) ok deci asa incet....stopuriile,poi alea nu am treaba deocamdata is negre nu is stok deci deocamdata ii ok asa:aia p urma cv p led cum ai zis si u....jentiile,mie imi plac mult!d as schimba atunci o sa fie cv cu bordura...cat despre toba aia da o sa fie cv schimbare cap coada bla bla dar acu am in plan prima data sonorizarea,cu aia ma ocup strang bani si planuri etc...si fata adica pleoapele intradevar o sa fie si un badboy look din capota dar pt aia tre revopsire si etc aia la vara eventual....faruriile le schimb in a-2a faza dupa sonorizare cu cv simplu,lupa si clar....fara angel si besini:)) si da ar mere un chit gen S line sau io stiu dar tre malai acol:P p viitor....
si da am foliato acol la auto vis LLumar toata masina...cea p fata nu prea e vizibila pt k este cea omologata....si na
mrs pt sfaturi o sa tin cont si o sa urmeze incet incet si rezultate...

laurentiu_tim 21-12-08 22:41

nu pune jante cu bordura ca deja is ca si 6230i frate peste tot,si in plus la audi b5 nu mere as abine arata f bine jantele de s4 sau s6 ceva frumos stilat,si cu evacuarea o poti face dupa catalizator dar o finala simpla borla sau ceva is mai scumpe dar merit afiecare cent si nu pune din aia ce are tipsu in sus pune ceva cu tips cromat frumos elegant a4 este o masina eleganta si sportiva dar parca mai mult eleganta se poate face un tuning sport dar cu stil si mult bun simt si iti mai vand un pont ca sa nu revopsesti masina ptr bad boy faci capota neagra si gata si o sa dea bine ;) trust me :-P:-)

soosy 21-12-08 23:10

aha..sa stii k m-a gnadit si io avand in vedere bad boy-u sa fac capota neagra dar na nush cum ar arata...parca era era schimbata si era neagra d la shrot:)) si na d aia is in dubii....dar in rest ar fi tentatie....si jentiile pai na intradevar au stil cele d s,rs dar scumpe si plm io prefer bordura da rnu neaparat poate gasesc cv aparte..nush

laurentiu_tim 21-12-08 23:18

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 1935490)
aha..sa stii k m-a gnadit si io avand in vedere bad boy-u sa fac capota neagra dar na nush cum ar arata...parca era era schimbata si era neagra d la shrot:)) si na d aia is in dubii....dar in rest ar fi tentatie....si jentiile pai na intradevar au stil cele d s,rs dar scumpe si plm io prefer bordura da rnu neaparat poate gasesc cv aparte..nush

poi vindea unu la noi pe forum pe timisoara jante de s6 cu 600 euro cu tot cu gume sincer erau castana :rolleyes2 si se pot gasi si mai ieftin daca cauti ca jantele cu bordura s anu crezi ca is 300 de euro :-)

soosy 09-01-09 19:30

Re: Audi a4 1.8b

dar sa stii k am gasit nush exact firma k nu vreu sa mint dar erau 9j...spatele cu bordura inpecabile cu guma cu tot la 400;) deci na...si d ma gandesc am avut oferta pt ale mele d 400 poate era mai bine daca le dadeam si cumparam alea:D insa si astea imi plac mult k nu is asa populare sa zicem,nu chiar dar na;)
las incet incet fac eu cv...insa na bugetu d ar fi ingaduitor atunci si intr-o zi cred k as termina tot....usor usor acu ii sunetu,doar u stii:P...apoi cv far p lupa clar cu xenon,o toba mai cv inox inox....si p urma un "baiat rau' sa vad c si cum si cu aia;) dar usor usor

soosy 06-03-09 19:04

d muult nu am mai scris p topic;)....nik nou in mare....cv poze o sa urmeze curand curand....si masina inca este vanzare,variante bora golf 4 tdi sau e46 diesel....+cv dif din partea mea;)
sau un e36 1.6 1.8 chair si 2000 cv frumos inscris si dif din partea voastra peste 1000 d euro....

numai bine

mareo 06-03-09 21:15

11 Attachment(s)
Poze noi8)

soosy 06-03-09 21:23

pfffai:x nu ii masina mea!!!......arata misto misto...trebe u pic sa o laud!:D:P

no comment,inca odata masina sta inpecabil si fotograf p masura
timpu va decide daca ramane la me sau nu(daca da intra cat d curand la modificari)

mrs inca odata pt phoze;)

soosy 19-03-09 20:07

inca valabil anuntu cu vanzarea bolidului.......5600usor neg.....
sau daca dau d cv bani o scot d la vanzare si va intra la unele modificari care mi-am propus...pt inceput as vrea sa rezolv botu...niste faruri clare p lupa(simplu si d efect) sau cv cu angel inchis la culoare separat d semnal(imi place mai mult separat)o grila neagra fara semn....cv prelungire bara spate si prag.....
toba full inox si reconditionarea jentiilor:D......apoi cu timpu si alte chestii(un body kit poate....alte jenti mai smechere...stopuri p led si etc..)

soosy 28-03-09 12:19

3 Attachment(s)
inca valabil anuntu cu vanzarea...mai mutl cash dar si variante cu bora golf 4 tdi chiar si ne inscris sau e46

+cv poze asa timp liber:D

soosy 15-04-09 20:34

a ramas sa rezolv cv la masina in urma suspensie foarte coborate din germania mi-a frecat aripa roata si da incet incet rugina,,,si dupa c o fac zilele astea masina va avea nou proprietar...deci daca el va continua p aici....dar eu am maritat-o:D
km fara numar si mai ales fara incidente....

soosy 30-04-09 19:37

d bine d rau masina inca este la me:X:D.......
mai astept un pic.....mi-ar trebui cv diesel bora sau e46,variante sau o dau cash 5300.....insa vine vara si ma apuc d ea sa fac una alta....
primii pasi capota peste faruri si reconditionarea jentiilor;)......apoi se strang fonduri pt evacuare inox si cv muzica.....

soosy 30-04-09 20:03

4 Attachment(s)
mai adaug si eu 2-3poze caldute caldute:D cu un golfan propitator si chiar deja superb unui bun prieten,fost coleg bla bla

si o poza cam cum ar arata cu capota trasa:x k si ideie....
pareri?!

soosy 14-05-09 21:52

nu am mai postat d cv vreme.....cica masina in este la vanzare
nush sa ma apuc d ea sau nu(tras capota peste faruri,evacuare inox si cv muzica)pt inceput.....
sau mai astept sa vad c si cum......
m-ar interesa bora sau e46....ofer 2 masini sau schimb p schimb cu neinmatriculata....
sau cash:D.....
is indecis;)

riv_gms 21-05-09 07:45

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 2190909)
inca valabil anuntu cu vanzarea...mai mutl cash dar si variante cu bora golf 4 tdi chiar si ne inscris sau e46

+cv poze asa timp liber:D

sincer nu stiu dc te-ai da dp Audi pe WV... oricum este alegerea ta ...si pt a4 1.8 este un motor super ok

soosy 27-05-09 23:24

mda...mrs pentru apreciere.......insa am o obsesie pentru bmw,nu stiu de ce dar na.....
oricum nu ii urgenta sa o dau pentru ca masina este prefecta,si garantez ca in realitate arata mai bine
sa vad cu ofertele,s-ar putea sa ramana totusi masina
numai bine
up la cash si variante

soosy 11-06-09 19:48

din pacate a devenit extrem de urgent(ma asteapta noua masina)
neee money
pentru ceva vreme cine este interesat nici un leu un plus sau minus 5000europeni:D
daca nu rezolv vara asta ramane la mine......
deci for sale;)

marius_bmw_gtm 26-06-09 16:53

Pana aici arata destul de bine Felicitari!
Ar trebui un eleron mai elegant dar merge si asa;)
Ceva schimbari a mai suferit sau ai "dat-o"?

soosy 26-06-09 18:43

sal
inca nu am dat-o acum devine cat mai rugent fiinda ma astepta "beamweul"
in rest totul este asa cum a venit din germany:D
eu am in plan sa pun masca fara emblema si sa fac o fac putin bad boy sa renunt la pleoape
cat despre eleron nush,imi place asa dar s-ar putea sa fie schimbari in caz de ramane masina(schimbari vor fi sigur in acel caz insa la eleron ma refer ca s-ar putea)
mrs pentru urari

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning