![]() |
DUBMANIACKS - VW Addiction !
DUBMANIACKS
Hy. 1) - Norbi - owner -> VolksWagen (mk2 -look original). [UnderConstruction] Cu acest club ce intentionez/intentionam sa facem ? - Sa aducem curentul "cult style " in tara noastra(Romania.)Sper sa reusim. Conditiile/Legile acestui club: -> varsta min - 18 ani. (detinator permis de conducere) -> o masina vw : (mk1,mk2,mk3,mk4,mk5,corrado,bettle,polo,lupo,jett a,passat,si nu in ultimul rand T1 respectiv T2.) -> masina trebuie sa fie "cult style" (un look original,imbunatatit,fara kitsch tuning.) --- Rog membrii clubului sa-si prezite masinile , imbunatatirile , respectiv "achizitiile noi" . Cu alte cuvinte , bine ati venit "in DUBMANIACKS" . Membrii : 1--dubmaniacks (eu) 2--szrobik 3--rac3mast3r 4--CypOR 5--CT-12-VVV 6--Blondu_206 7--sco211 8--ruller 9--ast3riCS 10-razak 11-Ovidiu Design Team 1--HoricutzWSR |
Re: dubmaniacks
Super idee!:)
|
1 Attachment(s)
sunt mandru ca fac parte din acest club si sustin miscarea....
salutari de la mare. brgds, edi |
1 Attachment(s)
prezent
|
Multă baftă, băieţi ! Sunt unul dintre cei cărora le plac maşinile cāt mai originale, iar "subiectul" vostru este foarte interesant pentru mine.
Atāt cāt voi putea, o să vă ajut īn tot ceea ce īnseamnă forumul 4TuningRO. |
3 Attachment(s)
si eu p-aici curand CULT STYLE :D ! vruuummmmmmmmm ... !!!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
-Ms Robi.BIne ai venit printre noi.Ai o masina de "milioane" 8)
-Ms Edi.Masina ta , nu mai are nevoie de prezentare.CT rocks! -Ms Cypri.Caruta ta e prea belea.Mai ales ca e GTI :twisted: -Ms Gabi.Esti de nota 108) -Ms Mishu.Golful tau ... e .. e ... prea "vrate" :twisted: vr6 in the hood. Hop si eu : fosta mea caruta. mk2 1.6 D . acuma , a suferit mici modificari le exterior :oops: (nedorite... ) Ca si o idee :Va fi echipat cu un motor 1.8 8v carbbed ... va fi "clean" si "original" la exterior. :twisted: + va avea culoarea originala de GTI dupa 90(surpriza :twisted:) |
5 Attachment(s)
salut !!!! si eu sunt prezent aici cu 2 bestii mai mici
1. VW GOLF 2 1.8 G60 kompressor AMG din '91 2.VW GOLF 1 1.8 8v 170cp + '81 (inca nu am poze cu ea pt. ca este inca in constructie pt. ca vreau sa intru la anul la VTM cu ea) o sa va arat poze un pic mai inkolo |
4 Attachment(s)
@ blondu_206
prea tare masina ta, desi pare un pic ciudata asezarea cunductelor d admisie...si am impresia ca 2 coturi nu prea sunt asezate bine. tare sunt curios c sunet are komresorul d mercedes... ;) asta e a mea: |
Super masinutze pe aici!!! Deja se aduna lumea.:):):)
|
Quote:
@ Blondu , bine ai venit printre noi.Masina ta arata f.bine.Culoarea e dementiala. @ Andrei - bai , masina asta a ta ... imi place f.mult.Nu imi explic cum , dar sa nu-ti arat desktopul... ce poza am :twisted: |
bai
mersii nu t cred, dar mersii :P dar dc se limiteaza doar la mk1, mk2 si mk3? am un prieten cu mk5 care tot p stilul asta merge... poate extindem zona :lol: |
Quote:
Este foarte inghesuit motorul sub capota chiar daca e doar un 1,8, din cauza kompresorului montat ulterior si al intercoolerului foarte mare spatiul pt coturi este foarte mic... mai exact: cotul dintre kompresor si intercooler este putin opturat pt k atingea in fulia de la servo, iar cotul dintre kompresor si admisie sta asa k ar lovi in capota daca ar sta normal :-) ... It`s my work :oops: |
Quote:
|
Quote:
aha, pai atunci nu se putea folosii un diametru mai mic la teava? ca nu cred ca e asa esential sa fie de diametrul intrarii in kompresor... oricum, mai bine asa decat deloc :P apropo...c injectie are masina asta? |
Quote:
super tare mititik !!! dai ai dreptate mai am un pic de munca la ea !!! ai vazut bine !! dra nu-i nik se remediaza !!! |
Quote:
|
Incearca sa o termini pana sambata .. te astept la Buzau :D
|
nu cred ca o termin pana la buzau !!! imi pare rau !!!
|
ok.o sa va rog sa mentineti discutiile ONTOPIC. Aveti messenger :)
- mai sunt cativa prieteni care vor sa se inscrie ... |
sco211 cred ca ar fi ok dak ti-ai reconditiona jantele !! ar arata mult mai bine !! oricum deocamdata numai masini cu gust !!! imi place pana acum !! bafta in continuare !!!!
|
Quote:
imi e cam rusine sa fac poze cu ea acu ca e lovita p partea soferului, dar o sa o repar si sper sa n vdm mai toti ca se pare ca mai multi dintre noi aveam nevoie de asta. p.s.: io nu m-as supara sa scrii detalii despre masina in continuare aici :lol: |
3 Attachment(s)
fericit sa fiu prezent cu golfuletul meu :D ... 1.8 8v cate mici modificari.... :)
|
Quote:
F.curand o sa`mi prezint si eu masina. Max 10 ani :D |
aaa...pai zii ma asa...nu stiam ca vrei sa ai masina de epoca...
|
1 Attachment(s)
Masina mea... Nu este "original", dar cred k se incadreaza in "cult".:rolleyes2
|
sa-ti faci freza in ele de jante........
|
Quote:
Quote:
|
zibere...vezi ca iti mai trebuie un "=" in semnatura...naibii...sau e lovita? :lol:
|
Quote:
|
Ms, ms. Las k o sa ai si tu, sunt convins!!!8)
|
hahhaa... deja am semnatura.
domnu ziber fa ceva.... |
mda...se pare ca si la mine 'a aparut' :lol:
cand n apucam si de stikere?? :D |
Quote:
|
Quote:
|
o sa apara si stickerul cat de curand.
|
am si eu semnatura!...:):):)
|
chiar imi place ceea ce facem noi aici...si sper sa nu fie doar un entuziastm de inceput...
hai cu stikeru si cu membrii noi !!! |
ce crede-ti si eu am semnatura !!!
|
stie cinva un pret la chiuloasa de 2.0 8v cu injectie si electrica cu tot ? :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning