![]() |
4Tuning Members Meet
Asa cum am spus si la Chat, la ideea lui Loverboy, ne intrebam daca ati dori o intalnire mare a forumistilor din cluj, cei "vechi" precum si cei care ni s-au alaturat recent? De ce numai alte forumuri sa faca asta? Hai sa incercam si noi ceva. Am deschis si un vot, sa vedem cum stam cu doritorii, si mi-ar placea daca cei care vreti asta sa spuneti intr-un post...precum si idei de locatii, asa din cap, mie imi vin iulius in parcarea cu 4tuning event-ul , polus in parcare, dar putem cauta si ceva locatii mai exotice..asa ca, haideti cu propuneri daca aveti :).
|
Re: Facem o intalnire mare a forumistilor de pe Cluj?
nu trerbuie, intalniri sunt in fiecare seara...
|
Eu zic ca are sens pentru ca sunt multi membrii noi...macar o intalnire sa facem,stiu ca multi dintre voi va cunosteti dar...in fine...fiecare cu parerea lui...
Si daca se ajunge sa fie o intalnire propun parcarea de langa iulius acolo langa lac...;) |
Quote:
am o intrebare, poate veni oricine sau sunt reguli de indeplinit?:rolleyes2 |
tekno, daca cativa se intalnesc in fiecare seara, asta nu ajuta cu nimic pe membrii noi care nu se pot implica, nu? Ia gandeste-te, oare e asa rea ideea? Da, ar fi o idee buna parcarea de langa lac, si mie imi place acolo. Dar sa mai vedem cine mai vrea... si nu, nu e nevoie decat sa fii membru 4tuning, ideea in sine e sa ne cunoastem TOTI intre noi...
|
aducetzi protectie anti tantari :D
|
Si cum facem sa nu se ajunga la ce se ajunge in fiecare joi? Intreb pt. ca se stie ca majoritatea reisarilor de la sala sporturilor poarta cu mandrie sticker 4tuning...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S: cumpar planetare nemuritoare ! :)) |
smokeeee ai ajuns k bine:D vad ca esti din nou in forma!
|
Vin si eu. De ce nu ? chiar ma gandeam si eu la faza asta acum cateva zile. Dar, hai totusi sa o tinem cat de cat mai low profile.. pentru masini... nu pentru impresii si taranii.
Hai sa stabilim o data si o ora si sa vedem. Ziua imi e indiferenta, dar sa fie mai tarziu putin, da mai bine si in poze si si cu "tema" :)) Hai ca facem sa fie bine ;) |
Cred ca intrebarea a fost pusa gresit. Trebuia sa fie "Care vreti sa veniti la intalnire stabiliti data si locul". Astfel se evitau replici inteligente de genul:
Quote:
|
nu e rea.. indre... dar.. multi nu prea au timp...
dak tot e sa ne intalnim.. ne intereseaza persoana in sine,nu masinile.. eu zic.. ca am putea iesii la un suc.. pe o terasa.... |
lat cati useri sunt pe forum pe cluj ... pe vreo 2 terase, 3 :D, ii o idee buna dar sustin parerea de pe celalat topic in care cineva spunea ca va fi de fapt o reuniune a celor din cluburi, si restul separat.
|
Quote:
pentru ca nici unu' dintre voi nu aduceti ceva interesant, pentru ca niciodata nu o sa te poti misca in tacere cand sunt multi si pentru ca e bine asa cum e... |
poi la sala sporturilor e plin de dacii cu stikere 4tuning,deci se fac joi seara pt asa ceva.daca o sa faceti intalnire in alta zi va fi aproape aceeasi chestie
|
Quote:
|
parerea mea ii ca prea multe vedetisme is pe-aici :)
|
Si care din voi ce are de pierdut daca se va intampla asa ceva? Incercam daca nu e bine o lasam balta.
Uite eu propuni o zi de luni. De exemplu lunea viitoare, 8 septembrie, de la ora 21:00 jos in parcarea de langa lac de la iulius. Si as mai propune si niste regului: -Oricine e bine venit DAR -fara drifturi -fara burnuri -fara manele!!! -fara muzica data la maxim -fara impresii si taranii -fara kitch-uri Daca va simtiti in ce am zis mai sus, am avea o mare placere sa va vedem si pe voi... la sala sporturilor!! Odata nu moare nimeni. |
Pare buna ideea, sunt PRO
Locatia si ziua propusa de RA_2fast4u e ok. |
poi pana atunci putetzi face pregatifi foarte mari:P depinde si anul .. radule acuma dupa bac ai pierdut rau notziunea timpului:))
|
Quote:
|
Quote:
2: nu cred ca va lasa nimeni in parcarea de la iulius... am mai incercat.. si sar instant cei de la paza.. bafta oricum... all the best from smokeDesign, Smoke out |
Quote:
2) eu am mai fost la intalniri acolo. si nimeni nu a spus nimic. daca ne fugaresc, atuncea mergem altundeva ce sa zic, sau daca stiti alt loc sariti cu idei. :) facem stickere cu iq > 10 needed |
Deci nu e vorba ca daca nu ai masina "tunata" nu ai ce cauta acolo...dak tot e sa ne intalnim.. ne intereseaza persoana in sine,nu masinile...!!!!!!!!!!!!:!::!::!:
|
Quote:
|
ii pui un ou kinder pe antena si e gata tunata :)):))
|
Hai totusi sa schimbam titlul in "Intalnire 4tuning luni 8 septembrie" sau ma rog, ce data vreti voi. Ce conteaza toate aberatiile astea, nu obligam pe nimeni sa vina.. nu primeste nimeni ban asa ca hai sa vorbim de ceva concret?
Nu cred ca aveti niciunul un program atata de incarcat incat sa nu va puteti face liber luni seara de la ora 21 pentru vreo 2 ore. Daca nu ne vonvine am plecat si asta e. am avut motiv sa facem o plimbare cu masina. Precum spuneam propun Luni 8 septembrie de la ora 21:00 in parcarea de jos de langa lac de la Iulius Eu voi fi acolo.. in cel mai rau caz fac niste poze ;) |
Se pare ca majoritatea vor sa aiba loc o intalnire...deci probabil se va tine, eu unul sunt de acord cu data si ora propusa...Cine vrea sa vina sa vina...nu e obligat nimeni!!! Presimt ca mai mult de 5 pers nu o sa fie:D:D:D
|
''aia cu daciile de joi seara '' cu autocolant 4tuning nu au nici o treaba cu forumul
cati dintre userii din cluj se duc joia la sala sporturilor? ca simpli useri ai forumului ... poate niciunu ziceti ca is multi tarani ca is kitchuri ca is manele samd ... unde is userii aia ? daca vreti sa faceti ceva fain sa sa puneti niste fetze langa ID-urile voastre si sa va cunoasteti intre voi , merita sa da-ti o fuga la meet. tekno nu mai fi ase negativist ;) nu uita de amu-s x ani ce fain era cand ne vedeam tati . Succes! |
Quote:
|
Re: Luni 8 septembrie - members meet
WOB, inca ne mai vedem toti, numa ca tot ce-i tuning nu are legatura cu 4.ro. Parerile se impart oricum o sa fie lume, buna rea ce mai conteaza, iti zic sigur ca din grupul "liniilor ilegale" nu o sa vina nimeni pentru ca aici e vorba de altceva e vorba de niste elevi care nu stiu cum sa-si faca intrarea in "lumea auto cluj" daca putem sa o numim asa. In fiecare seara se aduna minim 10 masini in parcarea aia nenorocita de la matei corvin, daca careva chiar vroia sa ii cunoasca pe baieti venea acolo si se baga in seama cum s-ar spune, asa ca toata intalnirea asta ii defapt un pretext.
AAA si tekno are dreptate....ca deobicei. |
ma omule, cine te-a desemnat pe tine mare "raisar" sau mare nu-stiu-ce? ai impresia ca cei care se intalnesc acolo la matei sunt toti cei de pe acest forum? sau ca restul sunt cumva sub-oameni? aminteste-ti de unde ai plecat...si ca poate si atunci era cineva care spunea aceleasi lucruri pe care le spui tu acum aici si la chat. De unde pana unde asa atitudine? pai fi sigur ca, cu asa atitudine siigur nu o sa vin vreodata acolo...parca am fi ciumati asa ne priviti. VOM FACE INTALNIREA si daca vreti sa veniti cu mare placere va primim, iar daca nu veninti, poate ca in timp ne vom castiga acea recunoastere si respectul acelora care acum ne blameaza...sau poate nu,timpul o va rezolva si pe asta... Dar m-am saturat de atata fragmentare si tentative de fragmentare a comunitatii de catre unii care nu inteleg ca TUNINGUL NU L-AU INVENTAT EI IN CLUJ, SI NICI NU SE OPRESTE LA EI. Am tot respectul pt o mare parte din cei care se intalnesc acolo, insa tu piry, pt felul cum privesti lucrurile si cum te comporti nu vei fi niciodata printre ei.
si ..gata cu offtopicul. Ma bucur ca a generat oarecare interes aceasta idee, iar votingul arata si el, nevoia unei astfel de intalniri. Asa ca o vom face, si apoi..vedem ce va fi. a, si Piry, daca ai ceva de adaugat, raspunde-mi la chat pls. toate cele bune. |
pana la urma e in 6 sau in 8? sambata sau luni?
|
Quote:
|
ms mult, luni ora 8 septembrie 21:00, vin, si vine si VSV-ul :)
|
Quote:
cei care se intalnesc acolo nu sunt deloc pe acest forum....si bine fac asta cu respectu ii pupaceala si eu CLAR ca nu o sa fiu niciodata printre ei |
cred ca cel mai simplu si fara atata zarva ar fi bah da vin sau mah nu vin.. se voteaza deci e lejer nu are rost toata faza cu reisari sau cum is denumitzi si asa...... eu zic ca e aiurea sau cine are sticker cu 4tuning pe dacie sau pe avion ce o fi.... sau unde se aduna.... asa si cei din matei ar putea fi consideratzi de altzii ca reisari... ca sunt ei mai vechi si asa e alta si ca nu isi tureaza motoru sau alte minuni.... dar totzi defapt se intalnesc.. fiecare in stilul lor.... FIECARE CU CAT POATE!!! (sper pt asta sa nu mi se sara in cap...ca nu vreau sa ma apuc de certuri pe forumuri si asa...nu isi are locul daca e ceva exista vorba intre 4 ochi sau asa...)
PS: tot ce am scris aici e doar o parere daca deranjeaza rog sa fie sters postul!!! |
Vine cine vrea...nu e obligat nimeni sa vina!!!!:!::!::!: Incetati cu discutiile inutile ca nu are rost...doar uzati tastatura degeaba:lol: Deci pana la urma cine vine? Am vazut 3 pers care au zis ca vin...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning