![]() |
Intalnire dacie vest
doresc sa incep cu rugamintea daca un moderator e dragut sa ataseze topicul acesta la "intalnire dacie West side" pt ca acela a fost inchis dupa care acesta sa se stearga
Asi dori sa facem o intalnire ceva mai mare pt dacioti indiferent de model, asa ca daca sunt doritori sa se anunte, si sa va anuntati cu pareri unde ati dori: arad sau timisoara si ca perioada in ce zi |
Re: intalnire dacie vest
27 septembrie, jos, pe dig, la arad.
as veni cu o sugestie. cine vine, toata lumea cu masini spalate, si cu nervi de "aranjamente" pentru poze. de asemenea, benzina, pentru plimbareala, ca am de mult niste idei de filme...Multumesc! |
O idee foarte foarte buna.Ca locatie e ok si la arad dar ar merge si la jumatatea drumului,pe la Vinga :Poate cel mai bine ar fii sa vedem de unde ar fii cei mai multi doritori sa participe si acolo sa ne intalnim.Ca zi intr-o duminica ma gandesc ca ar fii cel mai bine sau daca nu sambata.Eu unul vin la intalnire
|
in 27 e raliu la acr COMLOS ....puneti o zi dupa sau alt week end si as veni si eu cu "blondina" mea.
|
pai spune si tu o sugestie!
eu am zis 27, ca atunci mi s-a parut ok. nu e batut in cuie!! cu vinga, si cu astea, nu prea cred ca e ok, ca n-avem unde stationa...cine stie ce o mai fi, si n-avem ce face in vinga... oricum, daca e sa ne adunam mai multi, io zic sa plecam toti din timi deodata mersi! |
Quote:
|
da! cu 2 masini :lol: abia reusim sa ne adunam cativa din 2 orase...ce sa faci numa din timi?
|
in fiecare sambata la 4 Stadion se fac intalniri Logan CLub,deci dacii sunt...
|
domnul cristi xp atunci ca si rugaminte daca puteti dezbate la una din intalnirile voastre despre o intalnire de dacioti
in data de 5.10 duminica daca e ok ? iar locatia ramane sa stabilim |
sa ma anuntati si pe mine cand e intalnirea si incerc sa vin.;)
Bafta |
Quote:
ar fi super mega tare!!! maine e vineri! astept sa vad cu ce vesti vii :lol: ai putea, daca vorbesti cu cei din club, sa ii intrebi de data, cand ar fi ok? treburi de genul... sa ne organizam cu plecarea din timisoara, ora, data, toate cele. CAN'T WAIT! :P :p multumim pentru ajutor. speram sa iasa ceva de neuitat! |
eu is plecat in CS ... pana in 15 nu is in timisoara...maine dimi din cate stiu se mere la SN pe ntru emisiunea de pe Analog,si daca ajung pana la 4 vor veni la intalnire...
|
mai facem ceva? sau nu ne mai batem capul? ca e mai simplu, ce naiba, nu?
|
facem facem,macar 2-3 daca mai multi nu ne adunam
|
propun data de 5.10 duminica fiind singura mea duminica libera
deci cine va dori sa vina va fi binevenit |
Quote:
|
deci va ramane atunci pe data de 5.10 iar ca locatie in timisoara probabil de acolo proveniind mai multi doritori.
Pe cei din timisoara va rog sa va ganditi la o locatie si sa va exprimati si in privinta orei Eu zic ca ora 14 sau 15 ar fi perfecta |
Quote:
|
daca e cald...pe la stadion :)
|
Incerc sa fac tot posibilul sa vin!8)
|
tot la stadion ma gandisem si eu.
deci, 5.10.2008, la stadion, ora 15, sa ies si eu de la lucru, sa termine lumea de mancat de-amiaza, etc :lol: salutari p.s. p.s. daca sunt doritori din arad, si nu stiti unde este stadionul, va rog dati un mesaj la 0748052406, sau va intelegeti cu canny si veniti toti odata multumesc |
E foarte bine asa,sper sa ne strangem cat mai multi si sa iasa totul bine,poate facem si un filmulet ceva ;)
|
da sper sa ne adunam, pe cine mai stiti iubitori de dacii sa anuntati !!
intalnirea 05.10.2008 ora 15:00 - Timisoara in parcare la stadionul Dan Paltinisanu |
Nu uitati maine orele 15 la stadion!
|
tu ai uitat....
|
Quote:
|
eu nu am fost in timisoara,a aparut ceva neprevazut, a trebuit sa merg acas
|
Re: Intalnire dacie vest
hei num atat au durat intalnirile pana in octombrie? yo zik sa continuati k poate mai apar pe parcurs doritori de exemplu eu:P:P
|
FITI MAI CLARI CU DATA SI LUNA YO SUNT DIN CS DAR AS VENII SI YO CU DACIA MEADAR AS VREA SA NU VIN DEGEABA.CINE E CU INITIATIVA ID MEU WOODI.DRIFT SA MA ANUNTE. MS. AR FI CEVA DE NEUITAT
DE CE NU VA ADUNATI LA REAL IN PARCARE LA IESIRE SPRE SAG ? AR FI PERFECT INTR-O DUMINICA Te rog sa folosesti functia Edit ! |
Quote:
|
Topic foarte vechi ce-i drept, dar asta nu inseamna ca nu poate fi adus in actualitate. Discutand cu diversi dacioti (pana in prezent nu foarte multi, ce-i drept) am ajuns la concluzia ca o intalnire regionala Dacia candva in vara asta ar fi un lucru binevenit. Deci... doritori, sugestii, propuneri?
|
Quote:
|
Vin si eu...
|
ar fi interesanta o intalnire si la noi in zona :) Aline cum am vb si pe mess, poate ne asociem cu un eveniment 4T din zona sau alt eveniment ce implica masini.
|
Ok, propuneti o data
|
eu zic ca undeva prin iulie....aici la mine in oras...in pecica...deoarece nu o sa am permis pana atunci si nu o sa am itp la masina...si doar prin oras pot iesi...si as avea o gramada de dacioti aici la mine in oras...e un loc foarte frumos...si nu e departe :d
|
In rest nimeni nimic?
|
De azi si eu oficial si legal pe strazi :lol: Deci vin :D
|
contati si pe mine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:01. |
- Copyright 2026 4Tuning