![]() |
RENAULT 18 vs maxim 150cp
Dca tot suntem la sectiunea provocari, m-am gandit ca nimeni nu s-ar da cu un renault 18. Este cam varza masina dar sa va vad pe voi. :) :roll: :)
|
ok merge opel astra ......150 cp merge ......zi unde si cind??????
|
23 Octombrie..Craiova? :roll: :wink: :lol:
|
sau cluj
|
Pai zi tu unde si cand, daca e lasa nr de tel si vb. Oricum imi rupi dintzii, dar de curiozitate ce astra este?
|
As vrea sa vin pe 23 sau 22, dar sa vad daca pot. Momentan am o problema, dar daca o rezolv nu stau la discutii si ne vedem :D
|
Banuiesc ca este vorba de un R18 cu motor mic doar 1.6... ajutat de TURBO. Al motor mai competitiv nu a fost de 18.
125 Cp la baza, dar aveti grija, cu cheia de 11 vin foarte usor caii in plus la acel motor. |
ma dau si eu cu tine, dupa ce montez turbina la loc(s-a dat la papat ulei) :cry: :x :evil:
|
Astept sa-ti montezi turbina si apoi ne dam. :twisted: Tu ai noroc ca este usoara masina ta si mai este si GT, deoarece daca era normala nu aveai atata tupeu. Ne vedem cu siguranta dupa ce-ti pui turbina.
|
Pentru B - 34 - SGM
Cu parere de rau, dar nu este nici 1.6, nici turbo.
|
Flipper ce zici de un R5 GTT ? :wink:
|
nu e vorba de tupeu..... ci doar de masina....
|
probabil ca este vre-un v6 ceva, dar pe 400 m nu ai sanse, iti zic eu...
|
Nu e 18turbo :( :( !
|
Nu e nici V6, nici turbo, nici 1.6 ... cam multe presupuneri pe aici...!Probabil imi rupi dintii pe 400m, dar merita sa incercam, nu?? Tinem legatura, eventual zi-mi nr tau de tel.
Astept sa termini cu turbina, intre timp ma pregatesc si eu... sufleteste! |
ce motoare mai competivive au fost montate pe R18?
|
corect este sa zici exact de motorul pe care il ai.... asa pot veni(ca idee) de exemplu cu un r5 gtt cu 250 cp fara sa zic de ce dispun si sa zic ma dau cu orice pana in 250 cp .....
...sunt r5-uri afara care au pana la 345 cp !!! |
1 Attachment(s)
Asa este, exista r5 foarte tari in afara, repet in afara, dar eu sincer sa fiu inca nu am vazut nici unul si cred ca nici tu. Masina are motor de 2000 normal, nu turbo si nici altceva, dar eu iubesc cursele si imi plac senzatiile tari :D . Asa ca, eu zic ca merita sa incercam, indiferent cine va castiga. Nu asta e important!!!
|
R18 motor de 2000 Vs Dacia cu motor de 1.4. Merge?
|
Ok, B 34 SGM, daca vrei, ne dam. Cand vrei tu. Cel mai bine ar fi sa lasi un nr de tel si ne auzim. Banuiesc ca o sa fii plecat weekend-ul asta... la legale. Eu nu pot merge fiindca am o problema :(
|
Se apropie legalele, deci cine vrea sa ma mai provoace.......sa ma provoace pana in luna decembrie si vedem care pe care.
Cel mai bun sa castige!!! RESPEKT! :lol: |
te provoc eu... renault 5 GT-Turbo... nu are 250 de cp, dar a facut istorie masina. I se zicea KWX :lol: :lol: :lol:
asta daca vi la bucale pe 4 dec. |
bravos, speram ca aceasta masina sa nu stea si sa provoace stupefactii in continuare.
|
Re:
Quote:
|
cam cati cai are ren 18 flipper???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ma bag si eu cu hyundai coupe 138hp
|
cati CAI????
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Pai te provoc eu!!!
|
Re:
Quote:
|
Ce zici de un Civic de 1.6l?
Cand ai timp si vezi un loc uscat...anunta-ma! :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Adevarul este ca...am lipsit cam mult :!: Dar sper sa recuperez repede :wink: Si ca sa nu fiu oftopic...il anunt pe fliper ca masinutza mea este stock. Lucian, astept un pm cu numarul tau de tel. |
Re:
Ce-ti mai place sa minti flipper? Noi suntem cu tine ,doar sti asta si stiu masina destul de bine. 8)
|
fliper, din cate am inteles ....inca...astepti carnetul...
Eu unu nu mai am rabdare sa-ti vad poneii in actiune :mrgreen: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning