![]() |
Machete aproape reale
Am gasit asta pe net si nu m-am putut abtine sa nu va arat si voua.
incredibil.... zici ca e adevarata.:shock: Mercedes Benz 190 E audi R8 BMW M3 audi Q7 |
Re: machete aproape reale
multumim mult, [promo], intr.adevar, machete foarte tari :D
bmw.ul cel putin, m.a lasat cu gura cascata :P =p~ |
WOW...no comment...angel eyes,bordul aprins,semnalizari in oglinzi...ma intreb cu ce si cum le alimenteaza :)
|
Incredibil! Daca nu era acel om cu mana pe acolo puteai sa juri ca sunt reale! Multumim promo! Thread sticky! Sunt curios ce o sa zica Edy! :)
|
Re: Machete aproape reale
m3-ul are proiectoare de ceata cu functia aceea....cornering
|
uluit....r8 m adat pe spate complet..are semnalizatoare,tot ce vrei la o macheta....bestiale toate....
|
e super tare omul....
cred ca pentru tot el a folosit fibra optica... si ca sa aveti o idee despre ce vorbesc mai jos inca un link . fibra optica |
200 euro ... si va faceti si voi daca vreti. Atata am vazut ca cere firma respectiva
|
prea frumoase
|
incredibil ... si tu (promo) ziceai de mine ca sunt nebun pentru ca vreau neaaparat anumite culori :)) .... auzisem ca la nemti e nebunie cu machetele si stiam ca le pun lumini dar la m3-ul ala mai ramane sa-i faca motorul functional in miniatura si sa si dezvolte 414/18 CP :)
|
le stiu sunt prea tari,trebuia cineva sa aiba grija sa dea pe forum;) bv promo.
Am o itrebare,sunt facute de cineva sau de o firma care se ocupa de asa ceva? la faruri si triple mai e cum mai e dar la interior e jale,e f greu.sunt tari oamenii:) |
Eu cand am vazut filmuletul acesta am ramas fara cuvinte,acum va las pe voi sa va minunati.https://www.youtube.com/watch?v=wfpEC...eature=related
|
q7 si r8 sunt de vanzare pe ebay acum:)
|
La ce preturi? De curiozitate ... :)
|
a inceput licitatia cu 100 euro buc...
nu stiu cat a ajuns acum, nu m-am mai uitat P.S.: sunt pe ebay.de;) |
sunt absolut uluitoare...:o...
Nemtii astia smecheri...;)) |
frateee...deci M3-ul ala avea faruri "follow wheel" ...sunt paf...
|
|
Asta cu siguranta le intrece pe toate ... este incredibila!
|
oau....e superba
|
hmm. dar oare ce folosesc ptr semnalizari? adica ce chestie tehnologica, electronica, de chiar clipesc? si fibra d'aia optica, de unde s-o putea lua??? fff tare .... si unii din noi inca ne chinuim cu leduri =))
|
uitati si un x6 facut tot de el imi plac semnalizarile:cum misti volanul hop semnalizeaza.
https://www.youtube.com/watch?v=annL4...eature=channel |
e crima masina asta....ma lasat cu gura cascata faza cu directia....tipul asta e genial....
|
Pot spune ca toate masinile de aici sunt niste adevarate opere de arta!
Piese pe care merita sa dai 300 de euro! Numai respect celui ce le-a facut,se pare ca este un neamt. Nemtii sunt modelisti foarte talentati. Stiu pe forumul american DX un neamt tuner de machete pe nume (nick) "Raidou",Reiner. Are o mana incredibila omul ala! :o |
Quote:
|
Quote:
|
ms, cred si eu ca as gasi in germania. eu vreau in Ro, daca se poate in Bucuresti ar fi perfect ... 8-|
|
1 Attachment(s)
Erau si cred ca inca mai sunt lampi multicolore cu fibra optica ...cel putin cred ca era fibra optica dar semana perfect...aveam mai demult dar nu o mai am :(
|
te referi la chestiile alea ca un pamatuf, de isi schimbau culoarea, si erau prin magazinele cu "plastice"?? ... m-am gandit si eu la una d'aia, dar acu caut, si nu mai gasesc :|
|
Quote:
|
salut! era mai dedemult un filmulet pe you tube cu un A8 si bmw-ul m3......bestiale.
un r 8 asemanator cerea 280 de eur. |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Ma uitam pe eBay si am dat peste aceasta macheta:
http://cgi.ebay.co.uk/Audi-R8-V10-Sp...ht_13484wt_905 Oare se poate realiza asa ceva? Mi se pare foarte tare ce face userul acesta... vedeti mai multe clipuri jos :) |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning