![]() |
norma poluare golf 3
as vrea sa iau un golf 3 motor 2 litrii din 8/1994 cod motor 2e care este euro 2...in romania ce norma de poluare are?unde gasesc un site unde imi arata.multumesc
|
Re: norma poluare golf 3
ca o adaugare am citit undeva pe un site ca normele de poluare s-ar calcula ceva de genu:
pana in iulie 92 romanii nostrii le coteaza ca fiind non euro din 1 iulie 92 pana in decembrie 95 inclusiv sunt euro 1 din 1 ianuarie 96 pana in 2000 sunt euro 2 sa fie adevarata toata hotia asta???tin sa precizec ca fostul golf 2 gti din 87 avea catalizator si sonda lambda si era trecuta ca euro 2 iar actualul golf 3 este din 94 si este euro 2+ |
am trimis mesaj la rar si mi s-a raspuns:RAR respecta omologarea facuta de cosntructor. Daca constructorul a omologat masina conform normelor de poluare EURO 2 ea va primii aceeasi norma de poluare si in Romania.
|
|
Quote:
|
toate golf3 sunt euro 2
|
sunt si euro 1
|
Quote:
Asta ar insemna ca o dacie berlina din 2001 care are un gunoi de injectie monopunct sa fie Euro 3.Suntem de rasul lumii... |
Chiar crezi ca injectia monopunct este un gunoi?
|
Aici in acest caz vorbeam de injectia Bosh a Daciei berline.( anume monopunct incadrat la euro 3)
In comparatia Monopunct vs Multipunct este o foarte mare diferenta si toate +urile sunt pt multipunct. |
ce treaba are injectia si cu catalizatoarele puse pe masina ?
si ce a spus coleg mai de sus cu raportarile la ce euro are masina treaba sta in felul urmator : (vb in cunostinta de cauza ) pana in iulie 92 - non euro iulie 92 - 94 euro 1 peste 94 euro 2 ce este trecut pe brif ca fiind e2 sau d2 sau d3 este o norma fiscala folosita la nemtii pt a plati mai putin la asigurari ,impozit ,autostrada si statul roman nu tine cont de ele . pt ca multi si-au luat teapa cu chestia asta . |
bogmotorsport - maine ma duc la rar cu brief-ul de la o masina din 94 cu motor 2e/schadstoffarm e2. revin cu detalii.
brgds, edi |
Quote:
|
salut,
nu am ajuns la rar dar am dat de 2 baieti care au acelasi tip de motor - 2E unu din 1993 si unu din 1994 care au luat euro 2 (la cel din 1994 scria acelasi lucru ca si la masina de vreau sa o iau eu - schladosffarm e2 cod 0414. pt mine este de ajuns. brgds, edi |
Quote:
|
eu am un golf 3 1.6,din 93 si e euro 2,mi-a iesit si la rar euro 2 si am platit taxa 7 mil;).ce scrie pe foaia aia a lui din germania aia tre sa iese.dak e diesel si scrie D3(de exemplu)...este euro 2....cam atat stiu...
|
golf 3 , motor ABD 1,4 injectie monopunct , an 1994 pe brief scrie E2 - a iesit euro 2 fara probleme, nu am dat spaga sau altceva8)
|
o intrebare......luni 1 decembrie vreau sa cumpar un golf 3 an fabricatie - august 1995, motor- 1800cmc, injectie monopunct, 75 CP, tip motor AAM, benzina.....acum intrebarea....crede-ti ca o sa iasa la RAR euro 2 ????....pun intrebarea asta deoarece am mai intalnit cazuri cand la rar golf 3 din 92 au iesit si euro 1 si euro 2......am intales ca anul 1992 a fost un an de tranzitie de la euro1 la euro2.....e adevarat????....va rog un raspuns cat mai repede....va multumesc
|
sigur iti va iesii euro 2.al meu e 1.6 si tot monopunct din 93 si mi-a iesit euro 2.deci nu-ti fa griji;)
|
am inmatriculat 5 golfuri 3 asa ca vb in cunostinta de cauza :
-TOATE GOLFURILE 3 PE BENZINA SUNT EURO 2 -GOLFURILE 3 PE MOTORINA SUNT EURO 2 NUMAI DUPA 1994 |
ca fapt divers ca vad ca sunteti necunoscatori! in romania nu exista norma Euro 1! exista non euro si euro 2!
apoi.. motorul de care zici daca e 94 ar trebui sa fie euro 2! euro 2 s-a pus incepand cu anul 92-93.. etc etc |
vreau sami cumpar un vw golf 3 din 1992 cu motor de 1900 diesel 75 CP .. oare o sa iasa euro 2 sau nu ? ?:|
|
non euro!
|
de ce acte am nevoie ca sa imi faca o constatare? :|
|
brief mare, serie caroserie, cod motor, tip motor..
|
sal all of you!Urmaresc de ceva timp forumul 4tuning,m-am gandit sa intru si eu in comunitatea posesorilor de Vw Golf III,dar deocamdata sa imi achizitionez unul:rolleyes2 ,aici vin cu niste intrebari,poate ma ajutati cu niste raspunsuri.
Cam ceea ce caut sa achizitionez este un mk3,motor 1.6i sau 1.8i din '94-'96 si m-a batut un gand sa incep cu automobilele de afara(Germania,Bulgaria,etc),dar m-am speriat knd am vazut pe unele site-uri cat costa prima inmatriculare!ex: pt un motor de 1.6i din 1994 prima inmatriculare costa 845euro (3550 Ron):shock::shock:!!!oare este adevarat?Astept si eu niste raspunsuri.Multumesc! |
este foarte adevarat ca ala e pretul taxei dar de ce nu cauti inmatriculate la noi ca sunt o gramada la preturi 2000-2500 euro sunt cel putin 100 asta daca nu te descurci da un pm si te ajut eu :)
|
AM luat de curand un GOLF 1.4 CL 01.1995 anul fabricatie,este adus din ITALIA
CODUL motorului este ABD(parca e EURO2) in actele de Italia nu vad norma.. cred si sper sa fie EUro2 !!!! 1.4 benzina din 1995 oare va iesi EURO 2 ??? |
din cate stiu eu toate golf 3 benzina sunt euro 2. acum depinde doar de ce zic aia de la rar. eu am inscris in 2009 un golf 3 1.6 AEA adus in 2008 ( in acte ) ... si am platit taxa 3415 ron ca au zis ca numai e valabila cea veche ... in fine ...
concluzia e ca poate sa ti-o scoata si mai jos de euro 2 ... |
golf 3 td din '93 in actele nemtesti a avut euro 2 in cele romanesti euro 1 si an 92...ca suntem mai cu motz noi,romanii...chiar nu mi-am explicat cum de au modificat ei tot acolo...sunt meseriasi.
|
Am si eu un Golf 3 fabricat in 15.07.91, Inmatriculat prima data in 18.01.92, pe ultimul act este recunoscut 93, 1.4, Pe brief germania scrie D3. Am citit pe internet si D3 este echivalent la Euro 3, dar din anul ala nu prea are cum. Ce euro imi iese la rar? Multumesc, astept raspuns rapid ca am emotii :???: Iese Euro 2 ?
Stima! |
Quote:
si iese garantat EURO 2 |
Quote:
|
Eu am inmatriculat acum o luna Golf 3 1.4 ABD din '93 si a iesit Euro 2. Bafta sa aveti.
|
astazi am fost la RAR cu un golf 3, 1.9 tdi, din `95 si a iesit euro 2 fara probleme :)
numai bine! |
Quote:
|
Quote:
taxa de poluare e in jur de 650 euro-700, masina fiind "cheala" |
Quote:
Sau iti luai un 1.4i full : airbag, abs, ac, si plateai 600-700 euro direct. Prea mare taxa in Romania. Si deprecierea e facuta pentru a nu avea romanul siguranta si confort. |
Quote:
si la motorina am anumite facilitati... |
Quote:
Piesele sunt super ieftine, si un student cred ca ar putea intretine o masina ca asta. Daca ai iesit la calcule, e ok! Felicitari pentru achizitie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning