![]() |
Kia lanseaza Forte
28 Attachment(s)
Kia lanseaza saptamana aceasta in Coreea de Sud noul sau sedan de clasa compacta. Noul model va fi disponibil cu doua motorizari: un motor pe benzina de 1.6 litri ce dezvolta 124 cai putere si un motor turbodiesel de 1.6 litri ce dezvolta 128 cai putere. In Coreea, preturile pentru Forte vor incepe de la 11.9 milioane woni (11.200 dolari) si vor ajunge pana la 19.6 milioane woni (18.500 dolari), in functie de motor si echipare. Kia planuieste sa vanda 50.000 de unitati din noul model in tara de origine si 170.000 de unitati in alte tari. Kia Forte va ajunge si pe piata din SUA anul viitor si va fi urmat peste un an de un coupe bazat pe Coup Concept.
|
Re: Kia lanseaza Forte
arata al naibii de bine. presupun ca nici la noi pretul de plecare nu va fi mare. oricum, e o alternativa extrem de buna pentru multe masini din categoria pana in 15000eur
|
arata bine doar ca fata seamana cu honda accord in rest arata foarteee bine
|
Not bad for a Kia! As lua-o inaintea unui Symbol!
|
buna alternativa la multe europene
nice job kia!!! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
imi place ca kia a inceput sa faca masini noi care chiar sunt apreciate la noi (vezi c'eed). chair mi-as cumpara un kia acum
|
frumos...punct Forte la design !
|
honda acord... oricum, e frumoasa!
|
imi place interiorul
|
...arata bine ......
|
honda accord......doar k e kia...:D.....
|
arata super masina cu toate ca aduce un pic cu honda accord
|
e o masina OK ...parerea mea k KIA e pe drumul cel bun ;)
|
Masina nu are pic de originalitate preferam ceva mai uratel dar original nu copiata de la alte masini. Eu unu nu mi-as lua un hibrid dasta nici batut mai bine imi iau passat de o mie de ori sau modeo decat asta. Korea e pe langa China se simte faptul k e un fals. Rusine pentru KIA
|
arata bine....desi fata e luata dupa accod si spatele aduce cu lancer-ul putin dar....arata bine...;)
|
e foarte frumoasa
|
arata prea bine masina, respecta normele impuse de c'eed :D
|
inainte radeam cand auzeam de kia.....mi-a cam pierit rasul in ultima vreme....sicer bravo lor ....ca europeni astia cam bat pasu pe loc....japonezi deja dau clasa la multe modele europene mai nou o sa inceapa si coreeni de la kia....ca de hyundai deja e marca cu renume si la ce garantii dau....te cam pun pe ganduri
|
Parerea mea este k fabricantul KIA nu scoate modele asa de frumoase dar celputin sunt originale su nu sunt copi dupa AUDI sau alte marci cum face SEAT si alte marci cunoscute si inca ceva sunt masini super super rezistente si fiabile spun asta ca am si eu una si stiu cum e sa ai asa ceva si motoarele sunt bune te ajuta la orice si consumul e bun tot mie imi place si ramane o marca care as loa mai repede decat un Opel sau altceva!!!
|
Parerea mea este ca masina arata destul de bine, are niste linii de design destul de placute pt clasa din care face parte.
|
geniala. kia a inceput sa creasca in ochii mei (ca si hyundai, de altfel).
dar cam putine referinte la alte masini. deocamdata au aparut honda accord si lancer evo x. presupun ca urmeaza "fata aduce a civic" si "spatele ii luat de la gtr" :rolleyes: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning