![]() |
Edy Sierra v12 (300cp) VS KEMAL Mustang (300cp)
2 Attachment(s)
Ambele masini au 300 de cp !
Ambele masini au cutii automate ! Eu mor de curiozitate .... care pe care ... ce ziceti baieti ?! :D va riscati ? :P o sa fie una dintre cele mai spectaculoase curse probabil :D eu unu de abia astept s-o vad .. chiar sunt curios care pe care |
oare se realizeaza pe 23 la craiova? :twisted:
|
\" sigur ... accept provocarea , cu cea mai mare placere, sunt curios daca si omul cu v12 accepta ... \"
|
Re:
Quote:
|
Bineinteles, cauciucurile vor fi incalzite dupa cursa cu Calibra, chiar sunt foarte curios care v-a fi rezultaltul...oricum o sa fie o cursa stransa cred.
|
Asta da cursa! 8)
|
Re:
Quote:
|
ca toate lume si eu deabea astept sa vad care o sa fie rezultatea orcum e sigur ca o sa fie cursa evenimentului ca ambele masini sunt egal din toate puntele vedere al performantei asa ca o sa fie o cursa tare oricum pe la urma o sa gastica prietenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
abia astept sa vad deznodamantul....
si poate o sa ma dau si eu cu supra aia galbenA...dk vine :twisted: sa am si eu un filmulet akolo si sa fie o cursa misto :D |
Re:
Quote:
|
stai linistit ca nu e deloc usoara are 1600 eu zic ca chair e mai greu v12 si daca te uti el are v 12 eu saracu :? am v8 el are 5000cm eu saracu :? am 4600 asa ca terog dar ca e genaratie mai nou nu am sa sa zic asa este si este american muscles :lol:
|
weeeeeeeeeeeeeeeeee z`back :D ... buey pe ce post se da cursa ? :lol: .... santose vrei sa te fac sef de galerie ? :lol: :lol:
|
Mustang
Deocamdata 3 la 0 :lol: |
Pardon fifty-fifty :D:D:D ... oricum ve doispe gona win :D:D:D
|
plm .. jur ca nu votez :D
nu de alta ,dar chiar nu pot sa-mi dau seama care va castiga .. masinile sunt cam pe acolo .. v12 am inteles ca are 1300 de kg .. mustang + 300 kg .... da .. plm .. e nou noutza masina .. so ... plm ... chiar nu pot sa-mi dau seama :D da l3vys :P vreau :P |
dar oricum in orice caz de data asta o sa imi iau la bagaj 2 caucicuri in plus ca weekenduril sa gasesc mai greu in craiova caucicuri sti de data trecut :lol: :lol: :lol:
|
Admir sierra am avut si eu una V6, foarte tare, caroseria usoara rau.
Totusi din cauza ca Sierra nu e gata si ca e mai veche am votat MUSTANG. Sierra daca vrea sa poata mai mult e bine sa ma consulte sa vedem cum ii punem 1-2 copresoare pentru supraalimentare. PROBLEMA! TOPICUL ASTA TREBUIE MUTAT lA VERSUS, NIMENI NU PROVOACA PE NIMENI. ESTE CORECT SA FIE LA VERSUS DACA E VORBA DE O CONFRUNTARE CA SA FIE DEMN DE PROVOCARI FORMA TREBUIA ALEASA ALTFEL. AICI NU E VORBA DECAT DE O CURSA INTRE DOI, CLAR VERSUS. |
Sebastian ..
i-am provocat eu pe amandoi sa se provoace ..... : / tot provocare e ... ca e aici .. ca e la versus .. tot aia e .. as u wish ;) topicul ramane la fel de interesant ... chit ca e acolo , chit ca e aici :D bafta baieti ! |
Re:
Quote:
|
Quote:
Cum cei doi au acceptat... si comparatia prezinta interes il voi muta la Versus, unde sa isi dea lumea pareri despre rezultat, si in final sa se puna rezultatul de pe pista! |
sierra aia n-are 1300 kg, are mai putin, pana in 1200..si o sa cam faca mustangul...asta are de partea lui electronica, ca pleaca mai bine, dar cat de mult mi-ar placea mie masina asta si oricat de inrait fan mustang as fi..tot nu cred ca castiga..sunt 12 copii d-aia mici si rai care de bat la masa..versus 8..si motorul lui eddy merge intr-un mare fel, e in mintile lui..deci sierra rullzz
|
am votat mustangul, dupa mintea mea teoretic ar trebui isa plece mult ma ibine mustangul , iar siera nu are timp suficient sa recupereze (+ cutiile astea mai noi automate au ajuns sa schimbe ff repede vitezele deci inca un plus teoretic - nu stiu cum se comporta cea de mustnag)
|
Am sa incerc sa va lamuresc eu. Sierra stock cu v6-le de 2.8 avea 1250kg. Motorul (V6-le) din ce info am gasit eu pe net are 176kg. Motorul V12 e in totalitate Al inclusiv cilindri si cantareste 240kg. complet echipat, CV 4HP24EH e clar mai grea decit cea originala Ford cam cu 30-35kg. din cauza masivului convertizor hidraulic. Deci la un calcul sumar ne da 1250-176+240+35=1349. Zilele astea o duc la cantar si o sa postez greutatea reala...(sau nu) :D. Ce avantaj as avea fatza de Mustang...ceva cuplu in plus disponibil la o turatie mai mica, dezavantaje...uzura mai avansata (a nu se intzelege 'avansata'). Cat despre nr. cilindrilor in acesc caz e irelevant, V8-ul e un motor foarte capabil. Cursa o sa fie stransa, prieteneasca si nu una de masurat orgoliul.
|
damm...nu votez..foarte strans..parerea mea...chiar vorbeam ultima oara cu santos k ar fi ceva interesant...foarte...ar fi marfa sa se dea la deal.. :twisted: :lol:
sper sa ajung la craiova...asa ceva trebuie vazut.... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Nu e normal sa se deschida topicurile in locuri aiurea si moderatorul sa nu actioneze. oricum mai sunt cateva de mutat, deschise lafel de inadecvat. |
ai strecurat din neatentie o mica greseala...pe 23 e craiova,galatiul e pe 22
|
nush cine sa zic k are mai multe sanse... dar astept sa vad asta duminik :twisted: :twisted:
|
fara indoiala va fi una dintre cele mai ... breath taking ... curse de pana acum ... eu unu de abia astept sa vad rezultatul .... :D
|
am votat cu edy... prietenii stiu de ce :twisted:
eu cred ca V12 este ceva mai usor... si are avantajul celor 12 cilindri si a cuplului imens... dar mustangul e ceva mai \"nou\" si stiu k poate :lol: sa nu uitam ca va fi o \"bataie\" intre 2 Ford-uri :twisted: bafta la aman2 8) astept cursa :blowme: |
fie care masina are avantajele si dezavabtalele lui unu are matoru mai mare cu mai multi cilinri si e si mai usor unu e o generatie nou si e facuta de la fabrica sa fuga si masinile sunt cam pe acolo aman2 adic a chiar oricine ar castiga nu ar ajunge la linie cu mult mai devreme adica nu o sa fie o diferenta mare oricum asa ca o sa fie o cursa suoer tare si de neuitata asa ca va doresc vizonarea placute pe toti si cum aziz si edy asta nu e o cursa de orgoliu pe la urma o sa castiga prietenie ori care arfi rezultatu asa ca bafta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
In sfarsit niste oameni cu fair play.Felicitarile mele.
|
sunt baieti de nota 20! sunt de pus la rana!
|
in sfarsit o liniuta adevarata...
vom vedea daca tehnologia anilor 90 si experienta lui Edy vor reusii sa spulbere o masina la care nici nu ma gandesc cat costa :D :D |
sal
hmmm..eu crd ca sierra castiga...sierra...e mai usoara...si poate sierra aia..are ceva in plus la motor..ca la mustang...ma greu..dar la sierra.merge pe carburator.... :roll: ...si mustangu are sanse...deoarece este o masina noua...tehnoligie noua..avansata... :roll: ..dar eu merg pe sierra... :)
|
Quote:
|
Re: sal
Quote:
adevarat , sierra e mai usoara cu .. cateva sute de kg , 2-3 sute , poate are ceva in plus la motor, fals , garantez ;) , sierra merge pe carburator ? :lol: motor de bmw .. 5000 cmc , v12 .. merge pe carburator ? :lol: wtf dude ?! :lol: |
SALUT VLAD
gata te intos cand iesim la un suc hai sa iti zic sa sti si tu si toti alti care anca nu stiu ceva sigur masina in america costa 25000 dolar eu am luat o cu 35000 pret chip si in total cu toate taxele adica vamale accize plus lizingu 2 ani ma costat 50000 euro masina si mai am sis 250 euro casco pe luna adica 6000 euro in 2 ani asa ca masina costa 50000 euro cu totul in romannia sta e varianta de v8 premium adica cel mai scumpa mustang la modelu asta are 4600 cm 305 cp 5.7sec 0-100 kmh si are 1600 kg astae tot |
Merg pe Bmw ! :D 8)
|
Re:
Quote:
Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning