![]() |
Dacia Logan FIA GT
3 Attachment(s)
Dacia Logan FIA GT, dupa cum zice si numele, ideea acestei masini a fost "FIA GT", m-am gandit ca ar trebui sa aiba si romanii o masina demna de participat la fia gt, ca tot se tine concursul si la noi, ideea a venit atunci cand am auzit pe cineva zicand "He si romanii cu loganurile lor obosite se chinuiau si ei pe acolo",(era vorba de concursul de anul trecut ) si probabil ca multi spun asta asa ca mi-am pus in gand sa fac aceasta masina, ce a iesit vedeti mai jos.
masina are si greseli de modelare si de conceptie, totusi eu sunt multumit de ea :). LE : La motorizare m-am gandit la un motor central, cu tractiune integrala. (in timp lucrarile vor fi mutate pe topicul dedicat lucrarilor mele, momentan ramane un topic exclusiv cu aceasta lucrare) |
Re: Dacia Logan FIA GT
foarte frumos.chiar ai dat o sursa de inspiratie.bravo si mult succes in continuare
|
super marfa bafta in continoare:shock:8)
|
bv, imi place, din pakte nu cred ca cei de la dacia vor face si ei o masina k asta pt city challenge :sad:
|
dacia la fia gt ? =)) stii ca styling nu inseamna si CP...
oricum felicitari pt design. |
dacia...logan fia gt..cu motor in mijloc adica in spatele soferului ! gen Renault Clio V6 ce zici cum suna ? :D apropo frumos loganul !
|
pai ideea asta a fost de la inceput, motor central (sau spate) ( ps vezi prizele laterale) :))
nu ma gandisem la clio v6 neaparat. |
pai avand in vedere ca Renault..are clio v6..si loganul e derivat din clio..pe mine acolo m'a dus gandul ! oricum beton ideea..si ar mere ceva ...Rosu-galben-albastru pe toata masina:D
doar ca idee :) a da si am vazut prizele laterale..ma miram de ce sunt asa mari..frane ventinalte spate..,racire motor,alea alea ! ;) :lol: |
Frumos design :) Daca as avea un Logan si $ sa il tunez mias face asa bodykitul ;) Superfrumos, eu cel putin is impresionat de stylingul xterior care lai facut
|
F frumos Grigo , imi place , tine-o tot asa
|
Tare kitul a-mi place fata mai mult:D
|
super,ai incercat sa faci un logan pikup?
|
Nu prea seamana cu o masina de fia gt......trebuia un eleron mai masiv....si jenti mai mici cu cauciucuri groase.....de 55......in rest e frumusica..:D
|
imi place cum a iesit bv...succes in continuare
|
superb!
|
Imi place. Arata super. Kit-ul este SF pentru calibrul Loganului :)
Grila este super. M-am gandit foarte mult la modelul asta si ar arata bestial transformat in realitate. |
Prea marfa masina asta.Eu sunt nou in 3D Modeling Cars dar sper sa ajung si eu la fel de bun:D
|
ai depus ceva munca da ai fi mai apreciat daca ai incerca un design propriu, bara fata seamana putin cu cea facuta de Bogdan Urdea
fara poze cu alte masini pe acest topic |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning