![]() |
Logan tuning TEST
1 Attachment(s)
Sa vedem daca va dati seama despre ce e vorba:
|
|
cel mai adevarat e cel alb :)
|
cel rosu cu spoileru fata mai pronuntat ...mai ascutit ....
se vor testa intr-o cursa reala sau doar asa de show of ? care e mai frumoasa ? |
2FAST2logan 8)
|
Personal cel alb ami place :wink:
|
nu imi dau seama deloc... in cel mai rau caz o sa se faca un filmuletz gen 2f2f numai cu loganuri?? si in cel mai bun caz o sa se ofere loganurile ca premiu pentru noi? :D
prima impresie care am avuto.... sedinta foto profesionala fete&logan |
Stricati orzul pe gaste, prea multa atentie pentru Logan si prea mult profi pt nivelul ei.
Poate daca era vorba de maseratti altefel se vedea totul. Felicitari pentru idee dar nu si pt masina aleasa. Fetele sunt un decor frumos. |
Loganu` rosu am impresia ca e facut dupa ideea Mitsubishi Lancer Evo VIII. Dragutz
|
dar logan ce are nu-i tot masina ?
nu cred ca strica deloc orzul pe gaste ...ci poate vor sa vada performantele fiecaruia dintre masini ... un drag ceva ? :P ce treaba are maseratti cu logan ? vb despre 2 masini care n-au nici o treaba una cu alta ... aaa da poate subaru-l tau are :twisted: |
Cel alb este cel mai frumos dintre ele, dar tot nu imi place cum arata!!!
Macar puteau sa puna si ei o capota de carbon, nu sa o vopseasca neagra, puteau sa schimbe si ei stopurile, in loc sa le lase pe cele originale, si totusi cred ca ar fii aratat MULT mai bine un eleron decat aripioarele alea!!! |
TEST? hai sa le bagam pe toate intro cupa de escavator la 60 la ora sa vedem.... 8) sau ce test.
|
cred k se vor face liniutze intre ele.... :P
|
probabil se testeaza care are suspensia mai tare ...ca vad ca toata lumea e calare :wink:
|
Felicitaricelor ce au muncit la ele, arata bine...dar tot loganuri sunt...oricum ca \"tuning\" cu asta se vor scoate bani pe piata autohtona...Pacat ca loganul arata ca un drik :)
|
domne...bine ca e masina lata si inalta...daca faceau tuning la tico unde mai stateau fetele??cel putin din puctul asta de vedere e buna...acum fara gluma...cea alba este cea mai aratoasa...si tsw'urile dau bine pe ea...chiar este...un plus pentru logan!!la aia de elia nu vad aia 23 de mii...la aia rosie imi place eleronul la maxim...iar restul nu ies foarte mult din neobisnuit....adica o suspensie...un adaos...ici colo....nimci foarte spectaculos...ideea e ca se pleaca de la masina patrata...la care nu ii poti face mare lucru si...se ajunge la o masina care usor usor incepe sa placa...ochiului!!! :D :D :D
|
nu cred ca ar fi o idee rea ca pozele sa poata fi vazute si in dimensiune mai mare ... :x
|
Loganul facut de ELIA mi se pare cel mai profesional lucrat si cel mai bine. Acei 23 mii euro sunt in motor si in jante, marea lor majoritate. Mi-a placut foarte mult Loganul cel alb, dar daca te uitai atent la calitatea finisajelor vedeai o gramada de imperfectiuni. Poate a fost facut in graba. In orice caz au avut cea mai dementiala idee cu forma grilei fata :P
Toate au fost frumoase, ii apreciez pe toti ca au facut posibila modificarea unei masini din RO, nu numai ce e din afara. Tot asa! |
:roll: Un logan binenteles ca tot un logan ramane!!!
[/b] |
Eu presupun o modalitate de promovare a noului model de la Dacia, si-anume Logan 1.5 dCi. Deci, concurs de tuning, e ca exclus. Performante....asa si-asa...ne-ar mai trebui niste indicii, daca se poate.
|
the upcoming dacia sport ? :lol:
|
Lol :lol: In cati o mie de ani da sa arate si bine !! Oricum mi se par destul de dragut loganul alb :roll:
|
se incearca un chiptuning la 1.5 dci ca sa le faca muci pe celelalte la liniutza?
|
o sa aterizeze un avion si o sa vedem loganurile turtite iar apoi facem concurs de care e mai aproape de strazi si gropi :D
really...cred k va fi un concurs de 'frmusete',dk se poate spune asa in cazulunui logan :roll: |
trebuie apreciat efortul depus de tuneri, de a transforma o masina urata intr-o masina placuta ochiului...
cum e cu testul pana la urma? |
de frumusete nu are cum sa fie...daca ar fi de frumusete nu ar avea ce sa caute 1.5dci-u stock acolo....liniutza? slabe sanse again loganu de la ELIA aproape sigur le ia pe toate....poate o promovare a loganului tinand cont ca are atatia \"fani\" care il tot fac in toate felurile...dar cred ca si asta cade deoarece nu prea ar avea 4tuning-u treaba cu asta...deci cred ca ramane posibilitatea unui filmuletz ...sau poate doar o sedinta foto :)
edit: in timp ca ptiveam pozele am vazut sus ceva suspect....o reclama la dacia....ceva de genu \"vrei sa lucrezi la dacia? haide la siab sa te intalnesi cu exhipa bla bla bla....si ceva despre \"compania de recrutare dacia\" ....ham deci e posibil zic eu sa fie ceva in parteneriat cu dacia.... |
Super tare!
Rar se pot vedea simultan la noi exemplare ale aceluiasi model de masina in 5 variante de proiecte-\"custom tuning\" din care sa se poata aprecia ochiul si mana tunerilor! (parca e concurs de virtual tuning dar pe viu) |
Pana la urma care e treaba ? ce va fi liniutze , sedintza foto sau concurs de frumusetze ???? :?: :shock: cand , unde????
|
Nu ca as duce lipsa dar unde gasesc si eu numarul de telefon al fetelor? :) ce sa zic ELIA cred ca bate tot chiar daca e mai cuminte la aspect. Sa nu ma uitati cu nr. fetelor-astept PM! 8)
|
Cred ca nu v-ati prins ... Mai multe Loganuri ... Mai multe firme care fac tuning pe Logan ! Unora le place Loganul alb facut de Pilot ... este prezent si cel al nemtilor de la Elia ! Deci practic este un TEST comparativ intre firmele care au facut tuning pe Logan !
Liniute intre Logan ? :lol: :lol: :lol: La SIAB ? :P :roll: |
yo cred ca este o simpla comparatie intre PRIMELE tentative de tuning pe Logan....personal imi plac aproape toate...cel alb este BESTIAL...iar cel rosu (care este criticat chpurile pt efectul de plug al spoilerului fatza) este si el foarte frumos....!!!!sa nu mai vb de cel de la ELIA ... ;)
in loc sa apreciem loganul....care cu bine si cu rele este un par imens fatza de 1310 ..stam si aruncam cu noroi..... NU cred ca este o reclama la noua dacia diesel deoarece toate pozele duc cu gandul la un concurs de design....... apreciez munca tuturor si le urez noroc in continuare :D |
elia nu e tuner frantzuzesc?stiam ca e firma frantzuzeasca...sa ma corecteze cineva daca gresesc,nu mi se pare a fi germana...
|
sincer gratzian si fara suparare mi se pare un topic fara rost....nu dai detalii,arunci niste vorbe si nu argumentezi nimic.nu crezi ca era mai bine sa spui direct despre ce e vb si pe urma sa ne intrebi ce parere avem?cam aiurea modul tau de ''operare''.scuze dar asta simtzeam nevoia sa spun..
|
ma asteapta e pe episoade maine poze noi si filmulete 8)
|
io cred ca ideea e urmatoarea:oricat de impopotonat ar fi logan-ul tot dacie este,asa ca mai bine iei una din piesele (de decor cum scria cineva mai devreme) si pleci in legea ta sa te distrezi.Ha ha ha.Glumeam cel alb chiar arata bine,apreciez pe cei care au muncit la ele.
|
Felicitari 4tuninig!
mi se pare super idea. Sunteti tari daca voi ati reusit sa strangeti la un loc toate Loganurile expuse la SIAB. p.s.: frumoase fetele participante la sedinta. |
Am si eu o intrebare:
Pe Solenza d c nu s-au facut astfel de incercari de tuning??? Eu zic ca ar fii aratat mai bine!!! |
eu cred ca este vorba de un test de imaginatie si originalitate. E vorba de pasiunea in sine si nu de masina de sub fete. :) Eu cred ca initiativa celor de la 4tuning este de laudat prin simplul motiv ca si noi putem ridica niste standarde fara sa fim nevoiti sa aducem nu stiu ce marca cu renume, sau nu stiu ce fotomodele. Pozele reprezinta o evolutie, un indemn pentru a ridica nivelul... in general.
Asa vad eu lucrurile. Bravo 4tuning! Fetele noastre, masinile noastre, conceptele noastre (aproximativ), frumusetile noastre. |
parerea mea : Cu toate k loganul este o masina romaneasca (Dacia) care este proasta....cu mici adjustari pe ici pe colo ....hai peste tot poate devenii o masina bestiala ...mai ales daca exista si 1-2 chiar 3-8 tipe bune lana ea ;)
|
1 Attachment(s)
cat inca suntem la ghicitori.. ce credeti ca sunt astea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning