![]() |
2005 Audi Shooting Brake Concept
3 Attachment(s)
un concept smecher ...
Engine Type: V6 Displacement cu in (cc): 195 (3195) Power bhp (kW) at RPM: 250(184) / 3600 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 236(320) / 2500-3000 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/40 R18 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 163 × 71.8 × 52.7 Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-62 mph s: 6 Top Speed mph (km/h): 155 (250) - electronically limited Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
damn! e exact ce ar fi trebuit sa fie seria 1!
|
superb! mic puternic 4x4
astept modelul de serie :D |
splendid audiul...
|
fuarte tare frate...
kiar imi place...nu se compara la aspect exterior cu seria 1... este net superior... are si tractziune integrala...e super super! da cred ca va fi si un pretz destul de piperat! :wink: |
arata foarte bine partea din fata...da` pare un a3 cu bot de nuvolari :D
|
Arata beton!
Parca e putin mai mult ca seria 1 din toate punctele de vedere. |
17 Attachment(s)
Iata un nou set de fotografii ale acestui Shooting Brake Concept:
|
Arata mult mai bine pe strada... :)
|
exact , asa este .. chiar arata mai bine pe strada parca e un contrast mai bun
|
wau ...cat de bine poate arata ..si initial nu imi placuse ...
|
foarte dragut, dar mai mult imi place z4 coupe (cel putin pe dinafara, pt ca asta este rivalul z4-ului coupe, nu al seriei 1)
|
meseriasa masina :twisted: si ii dau dreptate lui UNLORD , masina asta nu se afla in aceiasi clasa cu seria 1 , este rivala cu Z4 . Singurul lucru care nu imi place este grila un PIC cam mare
|
vai doamne.... de unde ati luat-o fratilot! imi tremura picioarele cum arata...... am un nou vis ! ea alb cu folie neagra ....! mooooooooooor! super beleaaaaaaa pret ceva exista? ba mor nu mai pot serios
|
:twisted: asta nu mai tre tunata ....
|
Fratilor dar concurentul lui BMW Seria 1 nu este Audi A3 copmact/bicorp?sau asta va inlocui a3?Arata formidabil
|
mmoooaaammmaaa .... ce bestial arata ...
singuru` lucru care nu imi pace ii grila aia fatza ... da` in rest masina ii de nota 11+ :) |
super............................................. ... 8)
|
Super masina!!!!!!!!!!!!!! :D :D
|
spatele parca ar fi imprumutat de la renault megane :?
|
Doamneeee e incredibila... :shock: Arata foarte bine... Grila imi aminteste de Maybach Exelero... Alta masina superba... :roll: Vreau si eu una... :D Machete de la Burago au aparut? :lol:
|
:shock: nu am cuvinte...
10 cu fecilitari!! |
foarte frumoasa masina..dar mi se par geamurile laterale fata un pic cam mici..cred k limiteaza vizibilitatea .. in rest masina de nota 10..pacat totusi k e acelasi motor 3.2V6 de 250 CP deja familiar..ar fi mers ceva turbo de ultima generatie
|
bun ii si motoru` asta ... ca pun pariu ca masina zboara ... :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
~Nautilus |
Re: 2005 Audi Shooting Brake Concept
suuuuuper :D un audi f frumos :D mie imi place grila fatza :lol: ii chiar misto
|
Re: 2005 Audi Shooting Brake Concept
alooo baietii, daca ar arata asa ar fi ceva dar uitati-va la conceptele audi (vezi nuvolari, le mans, q7), si ce masini de serie au iesit... nu ca ar fi urate dar nici pe departe minunatii cum erau conceptele
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning