Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico din Cluj (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/8827-tico-cluj.html)

pankrator 12-10-05 17:42

Tico din Cluj

9 Attachment(s)
M-am gandit sa va prezint si eu masinuta pentru a afla parerea voastra si pentru a cere cateva sfaturi.
Masina nu a suferit prea multe modificari dar cele facute sunt 100% home made.Acum lucrez la partea exterioara si o sa am nevoie de sfaturile voastre.
atasez cateva poze cu ce am facut pana in momentul de fata, si mai incolo(tre sa le descarc pe calculator) la ce lucrezi acuma.
Orice parere sau sugestie este binevenita.

shadow 12-10-05 22:16

2 intrebari:
- Din ce sunt facute fetzele de la ushi???
- Nu ti-a cazut inca tabla de la woofer??? :lol:

pankrator 13-10-05 10:02

1.fetele de usi sunt din fibra
2.nu :D

coral 13-10-05 20:02

frumos sistemul audio .. sper ca se aude pe masura :lol:

pankrator 13-10-05 23:00

se aude bine insa nu este inca terminat dar acuma mam apucat de exterior.. sa vad ce iese, si dupa aceea completez si partea audio.

pankrator 23-10-05 17:12

6 Attachment(s)
Din cauza rotilor care atingeau aripa spate am fost nevoit sa pun inapoi pe spate jantele originale. Am vorbit cu un tip care intareste amortizoare si zilele astea sper sa-mi faca si mie operatia.Arcuri mai tari nu stiu un as putea gasi,evetual arcuri de matiz, daca se potrivesc.Daca aveti ceva idei cum as putea rezolva problema asta nu ezitati sa postati.
Intre timp m-am apucat de exterior,iata cateva poze cu masina in lucru:

ExEmplu 26-10-05 10:51

...cum faceti pragurile alea?

stiti pe cineva care vinde asa ceva ...eu tot caut ... :cry:

quick_5hifter 27-10-05 03:42

se fac din fibra de sticla, cu ajutorul lemnului
dar mai bine le cumperi :D
e mai simplu (crede-ma, e mai multa munca + investitie sa le faci singur)

ExEmplu 27-10-05 17:46

pai..cica costa cam 2 milioane... setul de praguri..ce ziceti ..merita?
eu am cumparat de curand un ticozaur din asta.. cam obosit.. si tre aranjat..cam cati km merge un tico ...fara sa se umble la motor?

topser 27-10-05 17:48

2 mil ? de unde frate preturi din astea ?
un set de praguri e 800.000 :wink:

pankrator 02-11-05 14:12

3 Attachment(s)
New pictures: :oops:

quick_5hifter 02-11-05 16:34

frumos, frumos..mi-a sugerat si mie cineva sa fac asa capota, dar nu prea mi-a placut sincer sa fiu...acum stau in cumpana intre 2 modele
felicitari pt condensator, mi-ar trebui si mie unul :wink:

CT99WUW 02-11-05 18:08

moaaaa

moaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gataaaaaaa drepturi de autor shifter :))))) joke.....ce ai mai facut ma? ca pe net nu te mai vad....capota? commo estas????:)))hai dai si tu un apel ceva cand intrii pe mess sa vb sa intru si eu ....ps.......am vreo 2 ideei sa facem noi ceva.....mai incolo cand termini si tu cu aia......oricum o sa vezi ce idei tari o sa mori trust me

pankrator 02-11-05 22:54

4 Attachment(s)
inca ceva poza cu un virtual tuning facut azi de un prieten.Cam asa ceva vreau sa iasa in afara de spoiler fata care o sa fie diferit.Vrea sa aud si parerile voastra ca eu poate nu sunt destul de obiectiv. :roll:
Pragul si aripa spate sunt deja facute dar nu sunt finisate.

TigraPower 03-11-05 08:17

hoho..ce bine arata tico asta..bv frate.. :wink: ai fakut parfa pleoapele :)...

shadow 03-11-05 08:50

Daca spoilerul fata ar fii coborat la linia masini si modificata aripa fata cred ca ar arata bine!!!

quick_5hifter 03-11-05 13:33

ar arata bine, dar imi dai voie sa-ti dau 2 sugestii? chiar daca nu-mi dai voie, eu tot iti zic :D
1. capatul dinspre roata al spoilerului fata ar trebui sa fie la fel ca si capatul dinspre roata al pragului...adica sa fie oarecum simetrica \"arcada\" de deasupra rotii.
2. incearca sa faci modelele de pe spoiler cam de dimensiunea farului si in linie cu el, eu n-am tinut cont de asta cand mi-am facut bara si nu mi-a iesit cum trebuie.
in rest, bravo tie, vad ca ai initiativa si ai ambitie...hai sa le-aratam ca se poate si cu tico ;), chiar daca ne fac flashuri altii cu masini mai tari :lol:

pankrator 03-11-05 14:55

Orice sugestie este binevenita, asta a fost si motivul postarii,sa aflu parerile voastra si/sau sa primesc sfaturi de la voi.
quick_5hifter: Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici in legatura cu modelele de pe spilerul fata.
In legatura cu prima observatie; asa m-am gandit si eu sa fac, in poza insa nu a iesit chiar asa cum am vrut eu.
Din pacate se apropie iara si din cauza frigului treaba merge din ce in ce mai incet...

quick_5hifter 03-11-05 15:15

in legatura cu modelele de pe spoilerul fata....ma refer cand te uiti la masina de jos in sus, sa se potriveasca farurile cu modelele de pe bara, sa aiba o linie continua...nu e obligatoriu, dar cred ca arata mai bine

treaba cu frigu...te inteleg! eu trebuia sa ajung azi la vopsitor sa incep chituiala, dar bine ca l-am sunat inainte, ca altfel ma duceam degeaba.....nu poate sa chituiasca daca e capota plouata :cry: :cry: si nici nu vad cum s-o tin uscata pana maine, ca mai ploua inca

Kent8 02-04-06 13:44

Re: Tico din Cluj

mno nimic nou?

Bik3rBoy 30-05-06 17:42

chiar...nimic nimic ?

Isti 31-05-06 12:40

Uite Id-ul meu.....istiemail...hai sa povestim si sa ne intalnim...si eu sunt din cluj....am si eu Tico....hai pe mess!

NightClubRacer 31-05-06 13:21

poate o sa ne surprinda cu ceva. Oricum a iesit super tare pana acum, sa vedem ce va urma. oricum sunetu e pe masura. :D

Leutzu_ 02-06-06 00:33

pank...mai ai wooferul pe masina sau l-ai dat?

Isti 02-06-06 16:48

hei pankratorule! ...nu ne intalnim...am si eu Tico tunat..daca esti din cluj...ce dracu....id meu istiemail....mai vorbim...speri sa-imi raspuzni.

Kent8 07-06-06 17:46

nightclubracer da sunetul meu cum ii? :P

NightClubRacer 07-06-06 19:34

da si mie link cu masina ta. :D

Kent8 10-06-06 10:48

stai sa caut
pankrator....unde ti-ai facut autocolantu din spate? ca mi-as pune si eu unu cu un desen din ala

tavisor 12-06-06 10:07

Daca ar arata asa modificat cum l-ai facut in virtual cred ca ar fi cel mai tare Tico din Romania......multa bafta la modificat :lol:

pankrator 14-06-06 12:23

Sorry ca nu am mai postat de ceva vreme, dar din lipsa de timp trebuia sa abandonez proiectul.Kitul exterior se afla intr-un stadiu mai avansat decat se vede in poze, dar nu stiu cand o sa am timp sa-l termin.Wooferul din portbagaj este de vanzare fiindca am nevoie de ceva spatiu:(.
kent8 autocolantul daewooclub.ro este de pe forumul woo iar celalalt este din Bike zone.

NightClubRacer 15-06-06 20:45

ceva poze? :)

B-69-TAU 16-06-06 11:08

foarte jmecher tico asta! are muzica nu guma! dar cred ca te intrece fratele tau tico de ct!:lol::lol::lol:
oricum da bine acolo in porbagaj aranjate frumos!

alexufo 20-10-06 22:56

Vb Cu Isti Ca Merita Si El Isi Face Tico...si E Frumos Rau

Nu Esti Singurul Care Face Tico-uri In Cluj... Si La Db Drag A Scos La Clasa Street Max 1-2 135 Db..loc 1 La October Tuning Festival...cj82ufo id mess..o sa pun poze si cu ticourile dar acum nu reusesc

All times are GMT +2. The time now is 07:26.

- Copyright 2026 4Tuning