![]() |
Desenele mele - M@d@lin
|
Re: Desenele Mele
|
Ok, in primul rand foloseste upload-ul forumului...in al doilea rand pune poze cu rezolutie mai mare, si treci pe la sectiunea tutoriale ;)
|
sory pzoele is facut cu camera web :| o sa mai pun poze bft
|
3 Attachment(s)
Am revenit ....Nisan ... Pareri sugesti ?
|
Incearca sa faci copie unui masini stock. Si dupaia numai sa faci Tuning ;)
|
Okz multumesc de sfat altcineva ? Pareri/Sfaturi ?
|
urmeaza sfaturile zise de baieti.....cati ani ai?....scuze daca te deranjeaza intrebarea..sunt doar curios
|
15 ani ....Dar nu cred ca este problema de varsta atat timp cat desenezi fumos ,si ai o mentalitate foarte buna nu cred ca ii vreo problema .Cel putin asa gandesc eu :???:
|
"Se pare ca pe forum 4tuning se comenteaza numai la cei care le au cu desenatul... La cei care nu le au ,nu se comenteaza.Eu as zice sa ii tratam pe toti lafel chiar daca is incepatori/expertzi ce ziceti ? Mie mi se pare nasol cum sunt tratatzi uni dintre noi .Ace incearca sa iti batzi capul shi cu uni ca noi care suntem incepatori .TFK mai treci pe la sectiunea tutoriale si incearca sa nu mai colorezi masina pana nu o faci in totalitate "
..de unde ai tras tu concluzia ca se comenteaza doar desenele celor care sunt "experti"? |
Incearca sa te uiti si tu la cei care le au cu desenatul ,numai acolo comentati in rest pauza ..
|
Hai sa comentez si eu desenele tale, pentru ca "treci pe la tutoriale" nu ai bagat in seama. Ti-am mai precizat sa urci poze la rezolutie mai mare. Apoi, cum a zis Evoluzione, lasa tuningul si incearca sa faci o masina stock, din perspectiva. Eu mai adaug ceva: lasa lambo doors pe alta data, diversele "tatuaje" de reisar pe masina, eingeal aiz-urile si incearca sa faci ceva cat mai normal. Si asa vei progresa ;)
|
Multumesc de sfaturi dar deocamdata nu am cu ce sa fac poze decat cu webul :evil: Cat despre stock sincer mai bine imi reusesc masinile tunning decat cele stock ,la tutoriale am trecut stai relax
|
Normal ca iti ies mai bine masinile tunate daca sunt invetie proprie..ia incearca sa iai o masina stock mai simpla,mergi la tutoriale si exerseaza.
|
O sa incerc .... o sa revin cu poze .
|
10 Attachment(s)
Update am revenit cu noi poze :))
|
cam mare diferenta intre primele 2 masini din acest post si ultimele doua, nu ti se pare :) ?
|
Am uitat sa specific ultimele 2 is facute de un tovarash restul ale mele :-P mai pun poza cu o jeanta stati sa o scanez ;)
|
hahahaha asta e tare :)) pui poza unu tovaras (si nu zici ca nui a ta) si cand tia zis radu ca nui "stilu" tau deodata te trezesti din amnezie si zici ca nui a ta :))
|
O sa fac o poza cu o jeanta facuta de mine acum si o sa vezi ca mi-am mai indreptat still app si no off topic ok
|
4 Attachment(s)
de ce sunt exact la fel ca cele ale lui stig_speed?
|
ba madaline da ce tie frica sa nu te faci de cacat daca comentezi la faza cu fordu>?:))
si buna remarca:)) sunt copii ale lui stig :)) si nu cred ca prietenul tau a copiat acel ford pt ca ar fi avut si el account si ar fi postat el |
Eo vad ca sunt total diferite de accela dar in fine ...Nu ai voie sa faci o acceiasi masina ? care sa semene ?
|
Exact mai ce va luati de el? ce are ca-i fix aceeasi pozitie, fix aceleasi kituri de tuning, etc. Au aceleasi idei oamenii :lol: :lol:
|
:))geniile gandesc la fel...mai sti or fi colaborat :))
|
Frate.*****ie mare in titlul topicului : DESENELE MELE Nu ale lu' nea mitica si a le lu' gheorghita a lu' floarea...
Quote:
Kenzor pune te rog pozele la marime mai mare sa vada ca sunt IDENTICE... poate ne crezi prosti..dar chiori nu suntem... Acel desen cu " moartea " nu e facut de tine....bag mana in foc.. iar desenele..nush st de toata jena...eu desenez demut insa imi este rusine sa postez caricaturile care le faceam la inceput:|...in rest..iti urez bafta si laudate cu desenele si progresele tale..nu cu ale altuia.... |
Desenul cu moartea este facut de mine te asigur eo ;) o sa pun poza cu janta astazi cred :cry:
|
Cu indigoul poate:)
|
Quote:
|
Madalin..despre acea "jeanta" ce se mai aude?..
|
stig, noi faceam caterinca de madalin asta ca ti-a copiat desenele si nu recunoaste. deci nu te supara pe costinbv, da` cam asta e atmosfera pe aici cand cineva fura si nu recunoaste ;))
|
Quote:
ok, am inteles ca faceati caterinca de madalin asta, dar mi s-a parut ca facea caterinca si de mine:evil: adica eu asa am inteles-citez: <<:smile:)geniile gandesc la fel...mai sti or fi colaborat :smile:)>> de tot cacatul sa vorbeasca asa, fara sa cunoasca.. si cel putin putea sa ma anunte in legatura cu chestia aia.. da vad ca e prea las sa raspunda.. |
de obicei nu ma bag in chestii de-astea si in discutii inutile, nu vreau sa fac postari inutile cum fac unii doar pentru stage-uri, ma lasa rece, dar la asta n-am putut sa ma abtin..:twisted:
|
O sa urmeze cateva desene cand nu aveam ce face :))
|
Cred ca mai bine postai direct desenele :-?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning