![]() |
/ schimb BMW E34
1 Attachment(s)
schimb cu un golf III, de preferat inscris, bmw 520i, motor M50 cu vanos, din 1993,inmatriculat RO, limuzina, piele, dubla clima, abs, servo directie, servofrana, volan reglabil adancime, jante aliaj originale bmw 15", motor refacut acum 3 ani la contempo brasov(detin facturi).
motorul functioneaza impecabil, necesita mici retusuri la exterior, "troncane" putin la gropi, destul de ingriit pentru un bmw de 15 ani, itp valabil, acte ok. Prefer sa schimb cu un golf III, inmatriculat RO. Rog amatorii de flame sa se abtina de la comentarii inutile, masina nu a participat la liniute, concursuri, etc, il dau pentru a lua sotiei o masina mica si pe pacul ei. mai multe detalii si informatii pe messenger, id: dydysoft . |
Re: schimb bmw E34
schimb cu astra f inscrisa? 1.6i ?eventual mai dau o mica dif.stima
|
Quote:
daca nu gasesc ce ma intereseaza o sa iau in calcul si alte variante. oricum,, nu fac schimb decat daca cel ce da masina la schimb este propietar in actele masinii, nu ma intereseaza masini cumparate de "dincolo" cu propietari straini in acte, etc, prea multe tzepe pe aceasta tema. nici nu ma grabesc cu schimbul astfel incat sa scap de masina la prima oferta. Bafta. |
opelul meu este inscris, sunt proprietar de 3 ani, instalatie gpl, il poti vedea la bazar, repet, mai dau o diferenta. stima
|
Quote:
Bafta |
Bafta la schimb! Sper sa-ti gasesti un Golf frumos si intretinut!:D
|
Quote:
si nevasta spera sa gaseasca, eu prefer sa mai pastrez bmw-ul... |
2 Attachment(s)
1996 motor 1.6i
|
Quote:
prima data caut golfuri, nu ma grabesc, am timp pana ia nevasta permisul (a picat de 3 ori deja), din aceasta cauza nu o las in bmw... daca nu gasesc ceva sa ii placa, ma orientez si spre alte marci. oricum, cerinte: 4 usi, motor mic..., cat mai noua... lasa-mi date despre masina ta. Bafta |
3 Attachment(s)
nu se mai vand golfuri 3 ?
valabil inca schimbul.... |
se vede ca e intretinut, e tzipla, un consum care ar fi in oras la mers frumos?
|
Quote:
iar la consum, fiecare are alt stil de condus, deci nu este concludent consumul meu, dar iti garantez ca scoate consumul dat de fabricant. ideea este urmatoarea: merita sau nu un schimb cu un golf3 inmatriculat? Bafta si tie la vanzare. |
nu stiu ce sa zic, depinde, oricum, motoarele de BMW sunt motoare in adevaratu sens al cuvantului. nu as da un 520 pe un golf 3 dar cum ati spus si dvs..pt sotie...deh:D
|
Quote:
oricum nu dau bmw-ul pe orice fel de golf 3..., mai bine ii cumpar un lastun inscris, decat sa dau la schimb bmw-ul pe un golf3 neingrijit... |
mai bine...ii iei masina..cu...,cutie automata...:)..scuze pentru cacofonie....am una....eu;)...glumesc.....nu neaparat a mea.....dar....poate s-ar descurca mai usor...cu astfel de masina...e...foarte...relaxanta.....!
|
Quote:
ea vrea golf3. daca nu gasesc asa ceva, voi lua in calcul si alte variante, cu motor mic, cat mai mici ca si dimensiuni ale masinii, eventual automate, numai inscrise Bafta. |
bucsi inferioare fata, capete bara fata, lonjeron semicaseta schimbate astazi, de maine este din nou valabil anuntul, itp 2010...
caut golf 3 inscris, sa arate si sa functioneze decent... sau alte marci auto, cu aceleasi caracteristici tehnice ca si golful 3(4 usi, motor mic, inscris, etc...) nu se vinde pe bani... Bafta. |
daca va ganditi la schimb cu astra al meu va rog sa ma contactati, mai dau si o diferenta, de pe 7 pana pe 12 sunt in sibiu dupaia din septembrie o sa stau numai in sibiu.
|
nu ii place sotiei opelul tau, este si mai vechi, caut ceva mai nou, din gama opel poate tigra sa ii placa.
daca nu gasesc pana in 7 septembrie, golf3, putem sa ne intalnim sa vad masina, poate poate... Bafta. |
eu ma bagam man la un schimb cu tine...dar...tu nu ai muzica(cum vreau eu) nu ai jante,nu ai xenon,plus ca e si mai batrana ca a mea...deci trebea cred eu..o diferenta..si nu cred ca vroiai...si daia am renuntat!
vorbesc despre astra f`u cabrio....care`l am eu! |
Quote:
oricum imi rebuie o masina sa circul si iarna, iar a ta nu este pe placul sotiei... Bafta la vanzare, ai o masina frumoasa. |
:) mersi bafta si tzie...dar sa nu crezi ca eu iarna o ingrop sub pamant si astept sa iasa odata cu ghioceii..si nu ce`i de la bavaria proiecteaza tuningul sau chestii de gen pe masina...astea le pui tu..daca vrei..si eu am investit ceva banuti in chestii dastea...iar despre sotie din cate imi aduc aminte pe mess mi`ai zis ca`i place...acum nu`i mai place?(in fine..asta e problema ta)
bafta la vanzare...masina ta chiar merita pe cineva sa mearga cum ai mers tu cu ea...adica...din vorbele si cum ai vb despre ea cu mine...sigur nu e una "lesinata"... BAFTA! |
masina este in mintile ei, nu este tunata, nu este genul meu astfel de masini, sotia vrea golf3, in lipsa, accepta si ale variante, din ceea ce a vazut pana acuma, a inclus si masina ta printre ele, asta nu inseamna ca ii place la nebunie masina ta, poate este cum spui, si nu se simte diferenta in masina iarna, nu am condus inca iarna o decapotabila sa vad cum este, insa schimb cu diferenta nu merge, sorry...
inca caut golf3, poate gasesc pe cineva care vrea putere sub capota, in schimbul unui golf decent. Bafta. |
daca te intereseaza, am pe cineva care vinde golf 3 cu nr rosii, adus recent din italia, e model GT 1.6i 101 cai, jante, airbag ( parca ), are pana in 190.000 km, computer de bord, geamuri electrice ( 4 ), nu are ABS, servo directie, o dadea la 3500 inscrisa. daca e ok iti atasez niste poze aici si o sa`l intreb pe proprietar daca vrea schimbul....am utiat..fabricatie 95...
|
cu banii jos, am gasit o gramada de golfuri, aici in oras, inscrise...nu dispun de cash ptr inca o masina...
poti sa imi lasi ceva poze pe mess. |
deocamdata se suspenda anuntul...
|
de astazi, nu se mai accepta schimburi, am gasit golful3 pe care il doream.
vand bmw E34 520i, vanos, 24v, din 1993, piele, dubla clima, abs, servo, inscris ro. Pret: 3800 euro, putin negociabil contact pe messenger, id: dydysoft sau la telefon:0749673389 Bafta |
10 Attachment(s)
cateva poze proaspete...
s-au schimbat pe fata bucsile inferioare, cap bara, levier semicaseta, acum merge impecabil. |
uppppppppppppp, negociabil, itp valabil septembrie 2010....
|
boss am un golf 3 hidramat vrei?
|
Re: / schimb BMW E34
am decis sa pastrez in continuare bmw-ul, nu am gasit nici un golf care sa fie in stare tehnica asemanatoare bmw-ului meu.
esti propietar in acte? nu am timp de umblat aiurea... lasa detalii, poze... id mess: dydysoft |
Boss te mai intereseaza? vrei sa ne mai vedem? hai sa discutam pe mess. da si u un buzz cand mai intri.
|
boss cf? ia zi dak vin miercuri? poti? s-ar putea sa fac rost. intra putin p mess sa vb.
|
astept si ofer seriozitate la un eventual schimb cu ceva automatic sau un opel tigra, fiat coupe, doar inmatriculate si cu actele ok.
|
schimb bmw E34, cu o masina de litraj mic si cutie automatica,inscrisa in Ro cu acte in regula. id mess dydysoft
|
nu ma lasa sa-ti trimit PM.
nu sunt interesat de o masina veche, mai veche ca a mea. |
1 Attachment(s)
un golf hidramat sau unul pana in 1,8 benzina la schimb cu E34 ....?
o poza facuta acum 20 de minute.... |
se poate inchide topicul, masina a ajuns deja pe maini bune... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning