![]() |
Bara fata Astra G tunata
5 Attachment(s)
Am lovit masina si bara fata e varza asa ca vreau sa-mi iau una tunata.
Voua care va place? Modelul 5 nu stiu de la ce tuner e. Daca stiti va rog sa-mi spuneti si mie. 1.Pam 2.Rieger 1 3.Rieger 2 4.Rieger 3 5.Modelul 5 |
Re: Bara fata Astra G tunata
1 Attachment(s)
Eu zic ca nu se merita sa dai banii pe astea. Mi se par chiar urate. Mai bine iti iei una de fabrica si ii pui buza de jos de Renault Espace. Uite o poza cum vine. Faci cum vrei...
Attachment 620850 |
Modelul 5 imi place ff mult,spune mi te rog daca stii de unde pot comanda o astfel de bara si un pret...ms!
|
rieger2 superba
|
Modelul 5 nu stiu de la ce tuner e.
Si eu oscilez intre Rieger 2 si Modelul 5. Care va place mai mult? |
Bara1 mi se pare pentru urmatorul model de astra. La ce pret ajunge o astfel de bara?
|
e pe la 1600Ron
|
bara de OPC rullzzz nu vad kit mai potrivit pentru Astra G decat OPC
|
Stie cineva de la ce tuner e Modelul 5?
|
1 Attachment(s)
am luat de la Fk ca a fost mai ieftina si eram in pom cu banii
|
1600 ron o bara ? una stock cat este ? o merge pe casco sa iei una ?
|
1 Attachment(s)
Modelul 5 nu este cel de OPC? Mie asa imi pare..
|
8 Attachment(s)
@fes-modelul 5 care iti place atat de mult costa 460 de euro fara tva si fara taxele de livrare. e fabricat de o firma din germania. am cerut eu o oferta de pret pe acea bara de la www.************ . mai sunt bare frumoase pentru astra g. spre exemplu:
1 Attachment 790103 2Attachment 790104 3Attachment 790105 4Attachment 790106 5Attachment 790107 6Attachment 790108 7Attachment 790109 8Attachment 790110 |
spuneti si mie daca se mertia sa cumpar o bara joasa ,de la rieger ptr opel astra coupe bertone?ca sa stiu daca dau sau nu banii?cu cat e mai joasa ca cea stoc?are cineva?
|
Daca iti iei una ca cea postata de mine mai sus de pe bertone-ul rosu nu cred cao sa ai probleme, dar daa iei ceva mai jos o sa ai mari probleme...mai ales in Craiova + intrarea de pe aeroport. Deci parerea mea e sa cauti una la fel ca cea de mai sus. Bafta.
|
aia rosie e de opc?sau de la ce prod. e?
|
1 Attachment(s)
Eu asa cred...OPC putin modificata... Originala arata asa:
Mai caut putin si iti arat cateva modele frumoase. |
lasa-mi id tau de mess sau intra pe id meu dj_90_brt
|
6 Attachment(s)
Daca ai ceva bai pentru Bagat in masina iti recomand urmatoarele. Astea le vreau pt a mea dar nu mai pun nimic pe opel pentru ca urmeaza un E46 coupe sau bertone turbo. :twisted: ti-am dat add
|
Quote:
|
Am dat 200E dar asta anul trecut.
|
2 Attachment(s)
Bara aceea de la FK e 220 acuma (parca)plus transport daca nu se gaseste in aceeasi localitate.
Eu am luat azi ieri o bara de la un amic (vroiam sa-mi iau FK-ul ala) si mie personal imi place mai mult, o dau la schimb chiar si pe una stock pentru ca vreau sa vand masina.... |
care e diferenta de la una normala?
care e pretul de vanzare? (asta in caz ca se vinde, intreb deoarece m-ar intreresa sa pastrez si bara stock pe care o am acum deoarece e deja vopsita in culoarea masinii) gaurile rotunde sunt pentru proiectoare? de cine e facuta bara? (seamana cu cea de la lumma dar nu are aerisiri) din ce material e facuta? (cea de la FK e din plastic abs) astept raspuns, eventual pe PM |
iti dau eu una de astra Caravan stock. fara nici o problema/zgarietura. E gri. Ce zici ?
|
La ce pret o dai? M-ar interesa...
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare...
daca ma ajuta cineva ce model de bara este cea din poza...producator ceva,pret ?! si sunt in contradictoriu cu unu care zice ca ii de OPC....eu zic ca nu prea pentru ca sunt prea multe diferente(locajul la numar,mijlocul este diferit jos la grila,la fel si la proiectoare acesta are spatiu mai mic si etc..) |
Quote:
|
Quote:
oricum mare dilema ramane treaba ca ce model ii....ca o fi ceva OPC style...,dar totusi ce? |
7 Attachment(s)
spoiler fata astra g
1 -RIEGER -recomand 2 -FK -nu prea.. 3 -copie "rieger" -NU recomand 4 -stock -recomand(numai iarna)... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning